Доброго дня форумцям і активістам!
Вирішив безпосередньо долучитись до побудови правової держави

Зафіксував учора правопорушення, тепер складаю заяву. Є кілька питань:
- куди подавати, якщо я зареєстрований у Львові, а правопорушення зафіксував у Харкові
- прогляньте, будь ласка, текст на адекватінсть. Можливо я щось перегнув, а може чого варто додати, а може і не варто це подавати.
- можливо, хтось допоможе більш грамотно заповнити прочерки із порушеними законами та відповідальністю
У момент фіксації, я був пішоходом, але це, мабуть не має значення

Собствєнно сабж:
З А Я В А
(про порушення ПДР та Законів України)
Відповідно до ст. 3 Закону України «Про звернення громадян»
заява – це повідомлення про порушення чинного законодавства з
боку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
«28» травня 2011 року о 12 год. 30 хв. у місті Харкові, на перехресті вул. Данілевського та Проспекту Леніна, з парної сторони Проспекту Леніна, де на вулиці Данілевського встановлено односторонній рух, мною було зафіксовано порушення Правил дорожнього руху з боку працівників Державтоінспекції МВС України, які відмовились представитись. Транспортний засіб ДАІ МВС України ВАЗ 2106 номерний знак 0401 із вимкненими проблисковими маячками здійснив наступне правопорушення:
був зупинений ближче, ніж за 10метрів від пішохідного переходу, чим створив аварійну ситуацію, піддавши ризику здоров'я та життя громадян-пішоходів, обмеживши оглядовість водіям, які перетинали пішохідний перехід, чим порушив вимоги п. ______ПДР, за що відповідальність передбачена ч. ________1_______ст._________122_______ КУпАП.
Крім того, на прохання усунути порушення один із працівників пригрозив незаконним застосуванням сили, та незаконним обмеженням свободи, сказавши (російською мовою) “сейчас возьму, и засуну тебя в багажник”. За це передбачена кримінальна відповідальність _______
В той же час його напарник, жодним чином не зреагував на погрози, чим порушив присягу та кримінальне законодавство, за що відповідальність передбачена ______.
На доданих фото чітко видно, що на вулиці Данілевського було місце для маневру і усунення правопорушення, попри те, працівники не здійснили цього, а навмисне пішли на конфлікт із громадянином, порушивши, окрім адміністративного та кримінального законодавства, ще морально-етичний кодес працівника правоохороних органів.
Додатки (за наявності): фото
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ВИМАГАЮ:
Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів; притягнути до законом встановленої дисциплінарної, адміністративної та кримінальної відповідальності осіб винних у порушенні ПДР та законів України; надати письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.