До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030 м. Київ вул. Б. Хмельницького, 54
Лозовому В.М
Інформаційний запит
Відповідно до Наказу 177 від 4.05.2011 року Про організацію діяльності стаціонарних постів дорожньо патрульної служби Державної автомобільної інспекції МВС.
Пунктом 2.2-вказано про ужиття заходів,щодо обладнання в безпосередній близькості до стаціонарних постів ДПС ДАЇ майданчиків для паркування транспортних засобів та відпочинку водіїв ,що не відповідає дійсності-на стаціонарному посту………….немає місця для паркування транспортних засобів,що суперечить вимогам наказу 177 від 4.05.2011 року.
Коли я звернувся до представників ДАЇ,про надання мені книги скарг та пропозицій,яка повинна там бути згідно п.1.8 ,зазначеного наказу –мені було в цьому відмовлено.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 6 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Згідно ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні.
Керуючись ст. ст. 6, 9 Закону України «Про інформацію», ст. ст. 5,19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1.Яким чином забезпечується надання доапомоги учасникам дорожнього руху в межах стаціонарного поста………..
2.Чому на стаціонарному посту …………….відсутній майданчик для паркування транспортних засобів та відпочинку водіїв
3.Чому на стаціонарному посту……………. Відсутня книга скарг та пропозицій.
один з варіантів запиту,або можливо скарги.доповнення вітаються.