Текущее время: 22 июл 2025, 01:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Помогите советом
СообщениеДобавлено: 22 мар 2011, 23:26 
Прохожий

Помогите советом.У меня случилась одна ситуацыя незнаю как быть. Год назад в п.Копти остановили якобы за привышение скорости,а так ка я часто там ежджу то знаю етот пост, и ехал не более 70км/ч.Так вот,меня остановили и составили только протокол(без постановы),на руки мне ничего не дали,мол все придет почтой,(Я розписалса в "поясненнях" и болше нигде,подтвердить могут 2 пасажыра с которыми я ехал.)Позавчера пришло увидомление с выконавчей службы о неуплате штрафа.Мне предявили постанову(которую я первый раз вижу,и "типа" мою подпись о том что я совсем согласен и копию постановы получил). Подскакжите как быть в етой ситуацыи??? Ведь прошол почти год,могу я оспорить штраф в суде???Или как лучше поступить???Пожайлуста помогите!!!! [email protected]

Извините за надоедливость,вот состряпал позов проредактуруйте если чё не так пожайлуста

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Помогите советом
СообщениеДобавлено: 22 мар 2011, 23:29 
Прохожий

До Районного м.Ніжин
16600,Чернігівська обл,м.Ніжин вул Шевченко,57.а
т.(04631)5-19-43

Позивач: Гомоляко Геннадій Ігоревич
16600,Чернігівська обл.м.Ніжин в.семашко буд 17/27

Відповідач:Ст.ІДПС Чернігівського взводу ДПС ДАІ
ст.лейтенант міліції
Гончар Олександр Михайлович.
Інші засоби звязку невідомі!

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ.
(про визнання нечинною постанови суб'єкта владної структури)

Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

22.06.2010р., Я,з двома пасажирами,Шеверда О.В.,проживае за адресою:Чернігівська обл.м.Ніжин вул.Сіняківська 22,та Борисова А.В.,проживае за адресою:Чернігівська обл.м.Ніжин вул.Спутників 5. рухлися за напрямком Київ-Ніжин, на автомобілі Деу Ланос держ.номер АА4376НР.
О 15 г. 43 хв., я зупинився на вимогу інспектора ДПС Чернігівського взводу ДПСДАІ ст.лейтенанта
Гончар О.М.
Після цього було складено протокол про адміністративне порушення.

У ст. 254 КУпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративного правопорушення не було (не було пред'явлено жодного доказу крім безпідставних звінувачень, «правопорушення» не зафіксовано належним чином, як того вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень під час складання протоколу, він не може бути належним доказом моєї вини, і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Складено протокол, ВН 057886, винесено щодо мене співробітником ДАІ ніби-то за перевищення швидкості руху.

Протокол,ВН 057886 не відповідає обставинам справи, вимогам закону та підлягає скасуванню з таких підстав.

У протоколі про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази належності виміряної швидкості саме моєму автомобілю. Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час, який ніби-то пройшов з моменту вимірювання швидкості, на приладі.

Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, а за таких умов різниця у кілька секунд може означати, що насправді виміряно швидкість автомобіля, який рухався у кількох десятках метрах від мого автомобіля.

При цьому у момент, близкий до вимірювання швидкості та зупинки, поряд із більшою швидкістю рухалися автомобілі..

У відповідності до стст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, на вимірювання у сфері, у якій їх результат можуть бути використані у якості доказу по справі, розповсюджується державний метрологічний нагляд.

За таких умов кожен засіб вимірбвальної техніки має бути укомплектований документами про допуск даного типу засобів вимірювальної техніки для використання в Україні та про повірку даного примірника засобу вимірювальної техніки. Таких документів мені співробітником ДАІ надано не було.

Розміри похибок вимірювань співробітник ДАІ мені не повідомив, що у відповідності до вимог зазначеного закону, перешкоджає використанню результатів вимірювань.

Результат вимірювання знаходиться у межах похибок вимірювань відносно величини, що перевищує дозволену швидкість на 28 км/год, а за таких умов наявність більшого перевищення (що необхідно для наявності складу зазначеного правопорушення) не може визнаватися доведеним.

Співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.

За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.
А також,Ст.ІДПС Чернігівського взводу ДПС ДАІ ст.лейтенант міліції Гончар Олександр Михайлович, невиписав мені "Постанову",лише Протокол,що можуть підтвердити вище сказані пассажири(свідки) Шеверда О.В.та Борисова А.В.
Отже протокол від 22.06.2010 р.№ВН 057886 мені було надано на підпис після його складання та підписання інспектором. У протоколі мною зазначено зауваження про незгоду з висновками інспектора, адже Правила дорожнього руху України я не порушував; а також Ст.ІДПС Чернігівського взводу ДПС ДАІ ст.лейтенант міліції Гончар Олександр Михайлович,відмовив мені надати "Постанову"мотивуя це тим,що "Постанова" прийде по почті.Так як я "Постанову"не отримував, оскаржити її у встановлені строки не міг,доки не прийшов виклик з Виконавчої службі №4-417,звідки і дізнався що на мене виписана"Постанова"№113055,нібито віддана під підпис мені після заповнення протоколу.Так як я нічого не отримував про що можуть підтвердити свідки Шеверда О.В.та Борисова А.В.,та на підставі вищевикладеного та у відпоідності до ст.ст. 104; 105 ч1;3п.1;106 КАСУ, ст.ст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, ст.ст. 252; 254; 255; 287; 288 КупАП.,

ПРОШУ:
Зазначену постанову, СВ 113055 скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

Вилучити з ........ДАІ копію протоколу про адміністративне порушення від 22.06.2010р та провадження по даній справі у повному обсязі.
Розглянути дану адміністративну справу за моїм місцем проживання у відповідності до ст. 18 ч.5 КАСУ у порядку досудової підготовки.

Додатки:

1. Копія постанови по справі про адміністративне правопорушення
2. Копія адміністративного позову.
3. Копія виклик №4-417від 18.03.2011р.

„ ” 2011р. ____________ПІДПИС

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 мар 2011, 23:56 
Борец

копию протокола, копию постановления ГАИ о штрафе, копию постановления ГИС об открытии исполнительного производства в студию, только личные данные заретушируйте. На копии постановления ГАИ, если вы его получили в исполнительной должен обязательно стоять исходящий номер и дата, если нету - идите в исполнительную пусть поставят, если откажутся - нужно будет написать заяву и отправить по почте.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 00:10 
Прохожий

_Skamar_ писал(а):
копию протокола, копию постановления ГАИ о штрафе, копию постановления ГИС об открытии исполнительного производства в студию, только личные данные заретушируйте. На копии постановления ГАИ, если вы его получили в исполнительной должен обязательно стоять исходящий номер и дата, если нету - идите в исполнительную пусть поставят, если откажутся - нужно будет написать заяву и отправить по почте.

копию постановления ГАИ о штрафе, копию постановления ГИС об открытии исполнительного производства, Зброшу чють поже через пару часов. А вот копию протокола сложнее в ГАИ сказали она уже давно в архиве немогут её найти,завтра ещё заеду попытаюсь выяснить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 00:14 
Борец

Генка23 писал(а):
копию постановления ГАИ о штрафе, копию постановления ГИС об открытии исполнительного производства, Зброшу чють поже через пару часов. А вот копию протокола сложнее в ГАИ сказали она уже давно в архиве немогут её найти,завтра ещё заеду попытаюсь выяснить.

если не получится - пошлите им заказным письмом с уведомлением заявление с просьбой прислать копию указанного протокола.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа