Текущее время: 30 июл 2025, 03:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 18:35 
Новобранец

Допоможіть з написанням заяви в прокуратуру на працівників спецпідрозділу Беркут, а також з процедурою подання заяви у місті Львів. Заява нижче, можливо потрібно щось дописати або забрати.

Також цікавить правомірність таких дій спецпідрозділу.

Прокурору м.Львова
Від ***

ЗАЯВА

19 березня 2011 року, приблизно о 23:30, Я, ***, на автомобілі ***, номерний знак ***, з *** що проживає у м.Львів, зупинились на вулиці ***. Через декілька хвилин до нас підїхала машина з працівниками спецпідрозділу “Беркут”, номерний знак машини ***. Не представившись і не пояснивши причин, один з працівників сказав дати посвідчення водія і документи на машину. Після перевірки документів попросив вийти з машини, і витягнути все з кишень. Після того як я виклав всі речі, працівник спецпідрозділу почав мене обшукувути, не сказавши причин для таких дій. Обшукавши гаманець, та кишені, працівник спецпідрозділу сів на моє крісло водія і почав робити обшук в машині, на моє прохання щоб він сів так щоб я бачив що він робить, він відповів, що мені не обовязково бачити те що він робить в машині. Перевіривши все в машині, бардачок, під сидіннями, усі кишеньки в автомобілі, пішов до інших працівників які стояли за машиною. Підійшовши до них я запитав чи мають вони право без оформлення документів і свідків робити обшук, вони відповіли що мають таке право, і я поприсив у них номер телефону довіри щоб подзвонити і вияснити це. Вони почали насміхатись і сказали що не знають номера ні до якої Віри. Я поприсив щоб вони показали посвідчення. Через декілька хвилин один з працівників показав посвідчення на прізвище ***, і запитав мене чи знаю я в якій країні ми живеми, я сказав що знаю, він мені відповів що якщо я щось не то про них скажу у мене будуть великі проблеми. Це я сприйняв як погрози в мою сторону. Дальше вони сказали що везуть мене в лабораторію щоб перевірити на вживання наркотиків. На моє прохання пояснити причину такої перевірки вони відповіли що було дуже підозріло коли вони підїхали і спостерігали за мною, побачили що я їв торт в машині і не розмовляв 2-3 хвилини. По їх словах з цього вони зробили висновок що я вживав наркотики. На моє проханя оформити це все документально, працівники спецпідрозділу казали що це не потрібно, і почали залякувати мене працівниками ДАІ, сказали якщо їх зараз викличуть, то, цитую їхні слова ‘вони мене порвуть’. Дальше один з працівників сів до мене в машину і ми поїхали на вулицю Наукову в лабораторію. Коли ми їхали працівник спецслужби постійно кудась дзвонив, і через 3-4 хвилини сказав зупинитись щоб вони ще раз на мене подивились. Ми зупинились і вийшли з машини, один з працівників попросив показати ще раз посвідчення водія і документи на машину, глянувши на них він поклав їх собі в кишеню. Поговоривши 2-3 хвилини, сказали мені сісти в машину, і я попросив щоб вони відали мої документи назад, що вони і зробили. Після того як я сів в машину вони не вибачившись поїхали геть.
На мій погляд у цій ситуації працівники спецпідрозділу порушили законодавство України зробивши обшук моєї приватної власності без причини а також без свідків, погрожували та хамили мені, і без причини везли мене на провірку на вживання наркотиків.
Така ситуація з незаконним обшуком відбувається зі мною не вперше, тому я хочу отримати пояснення цієї ситуації від керівництва спецпідрозділу “Беркут”, чому їхні працівники позволяють собі такі незаконні дії, а також хамлять і погрожують громадянам України.
Керуючись Законами України прошу Вас:
1. Прийняти до розгляду дану скаргу.
2. Провести розслідування обставин викладених в даній заяві.
3. Порушити кримінальну справу проти винних осіб згідно чинного законодавства України.
4. Повідомити мене письмово у встановлений законом час про результати розгляду заяви та перевірки фактів що викладені в цій заяві.
Документи що додаються:
1. Фото з місця події.

З повагою ***.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 18:42 
Постоялец

Зачем Вы вышли из машины? Добровольно вывернули карманы и пустили быдло в машину? Почему вы не записали все на камеру хотя бы мобильного телефона?
Расскажите по-подробней что случилось?
Вы хотя бы понимаете что один из этих быдлоберкутов мог спокойно вам подбросить что-то угодно начиная от 5 гр. марихуаны заканчивая частью тела Гонгадзе, и вам бы было тяжело доказать что это не ваше.
Без видеозаписи очень тяжело что-то доказать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 18:54 
Постоялец

год назад у меня Беркут пытался забрать телефон и постирать оттуда фотографии :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 18:56 
Новобранец

То що я вийшов з машини я розумію що зробив помилку, думав подивляться в багажник і поїдуть собі. Детальніше не знаю як вже описати, думаю що досить детально описав в заяві. На відео не знімав((( Тільки дві фотки зробив, там де їхня і моя машина стоїть а також беркутівці.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 18:57 
Постоялец

Nazarchik писал(а):
То що я вийшов з машини я розумію що зробив помилку, думав подивляться в багажник і поїдуть собі. Детальніше не знаю як вже описати, думаю що досить детально описав в заяві. На відео не знімав((( Тільки дві фотки зробив, там де їхня і моя машина стоїть а також беркутівці.

текст нормальный неси в прокуратуру, пусть берут с них показания, объяснительные они полюбому напишут

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 19:09 
Борец

Ахренеть!
Лишнее доказательство того, что НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕЛЬЗЯ ВЫХОДИТЬ ИЗ МАШИНЫ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 19:29 
Борец

Kir
Цитата:
Лишнее доказательство того
Нет это лишнее доказательство что
Цитата:
думав подивляться в багажник і поїдуть собі.
в любом случае ожидать не стоит. Нужно требовать соблюдение процедуры сразу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 20:39 
Борец

Безусловно они нарушили всё и вся, но ничего с этого продукта не получится, борщ не сваришь. Писать конечно нужно, даже возможно найдут этот птичник. А дальше ты получишь стандартную отмазку, мол проверили, нарушений со стороны работников милиции не "выявлено". Поэтому нужно каждое свое общение записывать на видео. В любом случае дерзай, авось чего нибудь добъёшься.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 21:59 
Постоялец

видео по любому нужно , без него отмазка стопудовая

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 21:00 
Борец

як просувається справа :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 21:56 
Новобранец

пішохід писал(а):
як просувається справа :?:

Заніс заяву вчора в прокуратуру, там її прийняли, ще нічо покищо не знаю, чекаю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 21:58 
Постоялец

чекаем новин ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 21:58 
Борец

прийде повідомлення що переслали в Обласне або міське МВС.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 22:02 
Новобранец

пішохід писал(а):
прийде повідомлення що переслали в Обласне або міське МВС.

коли подавав якраз і запитали чому я перше туди не звертався, але заяву прийняли і сказали що цим буде займатись прокурор львова

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2011, 22:04 
Борец

беркут птица, которая летает выше птицы Гай, падать должно быть еще больней!

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа