В августе-месяце на меня при фотографировании геев-нарушителей был составлен в отместку полуграмотный протокол, который я с лёгкостью обжаловал.
Получив постановление, я написал в облгаи письмо с требованием принести мне извинения за безосновательное обвинение в административном правонарушении.
Вот что мне ответили :

Естественно, мне это не понравилось и я отправил иск в Окружной административный суд
До Миколаївського окружного
адміністративного суду
54055, м. Миколаєва, вул.Заводська,11
Тел. DDDDDDD0
Управління державної автомобільної інспекції
Керівник: Погорєлов Г.В.
вул. Новозаводська 1 «Б», м. Миколаїв, 54056
тел. (0512) 212091
Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст. 17 Кодексу про адміністративне судочинство України, яка прямо визначає, що компетенція адміністративних судів поширюється на спори юридичних чи фізичних осіб із суб’єктом владних повноважень щодо оскарження його рішень чи бездіяльності. Відповідно до ч.3 ст 18 КАСУ справи щодо оскарження дій чи бездіяльності службових або посадових осіб місцевих органів виконавчої влади розглядаються і вирішуються місцевим загальним судом як адміністративним судом або окружним адміністративним судом за вибором позивача.
28 жовтня 2010 року в Управління державної автомобільної інспекції в Миколаївській області мною була направлена скарга (в додатках) на протиправні дії сержанта Фердея, що невмотивовано склав на мене протокол про адміністративне правопорушення, скасований рішенням суду, та вимогою публічно вибачитись за неправомірні дії їхнього співробітника згідно ст. 25 Закону України «Про міліцію».
У відповіді, підписаній керівником УДАІ в Миколаївській області (копія в додатках), отриманої 15 листопада 2010року, зазначається, що «щодо викладених Вами вимог у частині публічного винесення Вам вибачення посадовою особою Державтоінспекції… підстав не вбачається». Таким чином, керівництво ДАЇ вважає, що безпідставні звинувачення громадянина у порушенні законодавства, примушування його звертатись до суду за захистом своїх прав не є чимось надзвичайним та таким, що вимагає елементарних вибачень. З чим я категорично не погоджуюсь та вимагаю саме публічних вибачень на мою адресу, так як дії співробітника ДПС принизили мене, зробивши на якийсь час правопорушником, змусили нервувати, звертатися за допомогою до адвоката, витрачати особистий час на ходіння до суду та порушили звичний розпорядок мого життя.
До того ж, ст. 25 Закону України «Про міліцію» не надає органам міліції пошук підстав для вибачень. Там прямо говориться «При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися».
Факт правопорушення працівником міліції моїх прав і законних інтересів підтверджує постанова суду, яка скасовує накладений на мене адміністративних штраф. І саме така вимога була мною і скерована керівництву ДАЇ, але я отримав по суті відмову.
На підставі викладеного, керуючись ст. 6, 17, 18, 99,104, 105, 106 КАС України прошу:
1. Визнати бездіяльність керівництва ДАЇ УМВС України в Миколаївській області протиправною щодо ненадання публічних вибачень у мій адрес згідно ст.25 Закону «Про міліцію» та моїх вимог.
2. Зобов’язати керівництва ДАЇ УМВС України в Миколаївській області публічно вибачитись в мій адрес, через місцевий засіб масової інформації;
3. Зобов’язати керівництва ДАЇ УМВС України в Миколаївській області завчасно повідомити мене про дату і назву засобу масової інформації в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення;
„___”___________________2010р. ______________________________
Додатки:
1. Копія відповіді з УДАЇ Миколаївської області;
2. Копія скарги до УДАЇ Миколаївської області;
;
Суду в исковом заявлении тоже что-то не понравилось и он вынес мне вот такю "ухвалу"

Одно я понял - не заплачен судебный сбор. Уже заплатил.
А дальше? Что конкретно ещё от меня хочет судья? Что он не хочет я уже понял - рассматривать мой иск по сути

Какие дополнительные аргументы ему ещё можно привести?