Текущее время: 20 июл 2025, 04:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 10:52 
Постоялец

Остановили знакомого,составили протокол за скорость,нагрубили,и не дали подписать протокол,успел только написать что с нарушениям не согласен и то что инспектор не зачитал права,все остальные показания даст в суде.....
Хочу знать действителен ли протокол без печати?
Имел ли право инспектор вписать то какой будет штраф в случае не уплаты в 10-ти дневний срок?
Что теперь делать с протоколом?
Также инспектор не правильно написал район где прописан ''нарушител''
Жду помощи знающих людей

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 11:53 
Борец

Ну так это вроде бы постановление, а не протокол...А печать на практике большой роли не играет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 11:59 
Борец

Якщо печатки не буде на постанові в ДВС відмовлять у відкриті провадження, за протокол не знаю
П.с. звертайте на це увагу, не раз бачив як стояли "ліві" печатки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 12:17 
Борец

romualdo писал(а):
Хочу знать действителен ли протокол без печати?
-в протоколі М.П.не передбачено є тільки -номер та серія,в додатку до 77 наказу в зразках він є.
romualdo писал(а):
Что теперь делать с протоколом?
-звязатися з гайцями і вимагати ,щоб переслали по факсу,або іншим способом,незабути написати скаргу ,в тому,що не видали копію протоколу.
romualdo писал(а):
Также инспектор не правильно написал район где прописан ''нарушител''
-це порушення,але на основі цього протокол не скасують
в твому випадку,як сказано вище -це постанова,гайці часто видають постанови без печаток,ясно що це документ та вимагає М.П,але їм це сходить з рук.

якщо уважно придивитися там де сума=-300 грн-нечітко видно 450 або 480-це напевно перебилися дані попереднього клієнта.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 12:32 
Борец

viewtopic.php?f=22&t=2809&start=14

http://reyestr.court.gov.ua/Review/13227264 штрафу в розмірі 340 грн., однак відповідальність за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення у твердій грошовій сумі не передбачена.

речь о кратности. используйте это. в куап - диспозиция в гривнах не указывается.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 13:48 
Постоялец

пішохід писал(а):
-звязатися з гайцями і вимагати ,щоб переслали по факсу,або іншим способом,незабути написати скаргу ,в тому,що не видали копію протоколу.
А протокол мне нужен,или можно саму постанову обжалоать????
kam писал(а):
речь о кратности. используйте это. в куап - диспозиция в гривнах не указывается
А как это можно указать в позовной заяве????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 13:55 
Борец

romualdo писал(а):
-протокол.один з доказів,і суддя має його прочитати при розгляді в суді
romualdo писал(а):
-при винесенні постанови,працівник ДАЇ,порушивши .....подивлюся вечером і відпишу десь була фабула

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 14:09 
Постоялец

подкоректируйте кто может....

Цитата:
--------------------------------------------
АДМИНПОЗОВ В ГОРСУД
позивач ____________________________________
(адреса)
(Управління ДАІ – повна назва)
(телеф он)
Я ****** Микола Степанович рухався на автомобілі Шевролет Лацетті 19.01.2011 о 19.30 в с.Татарів Івано-Франківської обл. по вулиці Незалежності був зупинений інспектором ДПС Середюком Миколою Борисовичем,надалі інспектор.Я зупинив свій автомобіль з дотриманням ПДР.Після чого інспектор підійшов до мого автомобіля та висловив вимогу передати йому посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль,я виконав його вимогу і запитав причину зупинки та попросив його представитись,на що інспектор нічого не відповів і попрямував до свого автомобіля.Враховуючи темну пору доби,та свій не великий досвід у спілкуванні з інспекторами ДПС перетелефонував до свого знайомого Ілько Р.В.,який був свідком нашої розмови з інспектором через гучномовець у телефоні.Підійшовши до автомобіля інспектора ще раз попросив його представитись та назвати причину зупинки,на що інспектор відповів що я рухався в населеному пункті із перевищенням швидкості руху(83 км/г).Я в свою чергу попросив інспектора показати мені прилад вимірювання швидкості та документи на нього,на що я отримав грубу відмову.Через деякий час інспектор надав мені постанову в справі про адмін. АТ №195731. правопорушення,я поставив підпис,і отримав копію постанови.Надалі інспектор надав мені протокол для підпису,я в свою чергу почав заносити в протокол пояснення,де написав що всі обставини справи надам у суді,ніякого порушення не здійснював,інспектор не ознайомив мене із правами передбачених ст.63 Конституції України та ст.268 КУпАП.Після чого хотів поставити підпис,але не встиг цього зробити через те що інспектор грубо вирвав в мене з рук протокол про адміністративне правопорушення.На всі мої вимоги надати мені протокол для підпису та копію протоколу інспектор реагував грубо та вигнав мене з автомобіля,всі дії які відбувались після цього моменту бачив Ткачук Михайло Омелянович.Вже на вулиці інспектор сказав що я ще молодий щоб парити йому мозок,та послав мене на ***(половий орган чоловіка).Після чого я попрямував далі по своєму маршруту.
Вважаю постанову АТ №195731 не законною,та такою що підлягає скасуванню з наступних підстав;
1.Я рухався в щільному потоці автомобілів що не виключає помилки інспектора,чи прилада яким вимірювали швидкість руху,цілком можливо те що прилад зафіксував швидкість іншого автомобіля який рухався у безпосередній близькості біля мене,також інспектор тримав прилад вимірювання швидкості в руках що не виключає маніпуляцій рукою,або бігу на зустріч автомобілю.
2.Виникає сумнів в тому що прилад яким інспектор вимірював швидкість автомобіля був таким який для цього призначений,оскільки інспектор не пред’явив мені жодних документів на цей прилад,це цілком міг бути якийсь побутовий пристрій.
3.В ст. 251 сказано що Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
ПРОШУ:
1. Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Визнати протиправною та скасувати Постанову про притягнення до адміністративної відповідальності АТ №195731 від 19,01,2011
3. Стягнути з відповідача судові витрати по справі.
4. Визнати дії інспектора не законними
Додатки:
1. копія постанову про вчинення адміністративного правопорушення АТ №195731 від 19,01,2011
2. копії адміністративного позову та доданих матеріалів у відповідності до кількості відповідачів у справі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 14:13 
Постоялец

пішохід писал(а):
-протокол.один з доказів,і суддя має його прочитати при розгляді в суді
А если мне не дали протокол,и особого желания звонить в Франковск и просить его мне дать у меня нет,это обязательно???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 14:33 
Постоялец

romualdo писал(а):
А если мне не дали протокол,и особого желания звонить в Франковск и просить его мне дать у меня нет,это обязательно???

Відповідно до ст. 254 КУпАП, протокол про адміністративне правопорушення, у разі його оформлення, складається у двох екземплярах, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративної
відповідальності.

Думаю, при отсутствии протокола, суд сам затребует его. Только что он будет требовать непонятно, поскольку в постанове протокол не указан (то, что видно в графе "до постанови додаеться" - вероятно, перебивка с предыдущей постановы)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 15:00 
Постоялец

c-cam писал(а):
romualdo писал(а):

Відповідно до ст. 254 КУпАП, протокол про адміністративне правопорушення, у разі його оформлення, складається у двох екземплярах, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративної
відповідальності.

Думаю, при отсутствии протокола, суд сам затребует его. Только что он будет требовать непонятно, поскольку в постанове протокол не указан (то, что видно в графе "до постанови додаеться" - вероятно, перебивка с предыдущей постановы)

В таком случае, постанова может быть вообще незаконной, т.к. непонятно, на основе чего она выписана.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 15:33 
Постоялец

deGeneral писал(а):
В таком случае, постанова может быть вообще незаконной, т.к. непонятно, на основе чего она выписана.

ну да, я к тому и вел. Шансы в суде повышаются

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 16:27 
Борец

в постанові корявими буквами написано-додається-протокол,чи мені може мерещиться?
автор роби як тобі краще,по результатах відпиши обовязково,цікава думка судді.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2011, 20:07 
Борец

romualdo писал(а):
пішохід писал(а):
kam писал(а):
речь о кратности. используйте это. в куап - диспозиция в гривнах не указывается

я ссылку с РЕЕСТРА судебных решений давал зачем как думаеш?????????
Крім того, з постанови по справі про адміністративне правопорушення вбачається, що позивача притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 грн., однак відповідальність за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення у твердій грошовій сумі не передбачена.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Постановление без печати
СообщениеДобавлено: 24 фев 2011, 23:21 
Борец

Добрый вечерЙ Помогите определится с вопросом: "действительно ли постановление без "мокрой" печати?". Выписан протокол и сразу постановление, на постановлении отсутсвует печать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа