Строго не судить,первый раз....подскажыте что не так,где подправить,какие вопрсы еще можно задать....
Цитата:
Інформаційний запит
10.09.2010 десь о 9.30 Я рухався на своєму по вул.Рускій і в районі 194 будинку на перехресті вул.Нововіницька стояв патрульний автомобіль д.н. 0160,при цьому,на мою думку,порушуючи правила дорожнього руху,а саме припаркований за 5 метрів до зупинки громадського транспорту,і за 2 метри до перехрестя,з вимкнинеми проблисковими маячками.Після побаченого,я зупинився,дотримуючи всі вимоги ПДР,підійшов до інспектора,та запитав інспектора ДПС чи мажна йому паркуватися на даній ділянці дороги без ввімкненого проблискового маячка на патрульному автомобілі,отримавши ствердну відповідь я засумнівався що дані громадяни є дійсно співробітники ДПС,та попросив показати мені своє службове посвідчення,інспектор відповів що він не забов’язаний це робити,та відвернувся від мене,порушивши ст.5 Закону про міліцію,чим висловив свою неповагу до мене,чим образив мене та порушив мої Конституційні права а саме ст. 24 Громадяни мають рівні конституційні права ісвободи та є рівними перед законом.,та ст. 28 Кожен має право на повагу до його гідності.
10.10.2010 о 17.43 Я рухався по вул.Калинівській,на перехресті з вул. Ромашкова знову побачив Патрульний автомобіл ДПС д.н. 0160,і знову даний автомабіл порушував правила стоянки,він стояв за 4 метри від перехрестя,я вирішив дізнатися чому саме даний автомобіль постійно,систематично порушує ПДР.Підійшов до інспекторів,та вони навіть не звертали на мене увагу,не надали мені жодної відповіді,і взагалі не вимовили жодного слова,просто відверталися від мене.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1; Чи дозволяється інспекторам ДПС незалежно від їхньої посади та звання порушувати вимоги ПДР
2;Чому Інспектори ДПС не показували свое службове посвідчення
3;Чому інспектори ДПС ігнорували мене