Текущее время: 14 май 2025, 19:36

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 21:30 
Постоялец

Парни помогите решить ситуацию.
Постараюсь описать как можно подробней, вся ситуация просходит не сомной, а с другим человеком назовем его Халитович.
28.06.12 Халитович нарушил правила, пересек двойную сплошную, по натуре он человек такой если нарушил готов нести ответственность. ДАЙцы выписали протокол (но не дали постанову) и отдали ему протокол без постановы. Халитович не знал (бывает и такое), что кроме протокола должна быть и постанова. Он спросил у ментов где оплатить штраф, они ему сказали прийдеш в ГАИ и оплатишь. Он три месяца ездил в ГАИ по месту жительства штафа небыло. В начале декабря его останавливали ГАИ с исполнителями пробивали по базе, тоже все чисто.
10.12.12 получил с ГИСА письмо с постановой (об отрытии исполнительного дела), что открыто исполнительное производство и ему уже нужно оплатить не 255, а 510 грн.
Мы пошли в ним 11.12.12 в ГИС ознакомиться с материалами дела. Как положено написали заяву и пришли в установленный исполнителем день, взять копии документов.
Когда пришли, исполнитель отказался давать нам ксерокопии документов, сказал переписывайте и т.п.
Есть видео где мы общаемся с начальником и его сворой шавок. Вызывали милицию, в общем с горем пополам сфоткали материалы дела, написали заяву в ментовке и поехали домой. В то время когда мы общались с "местным божком" (начальником ГИС) исполнитель бегал писал какие-то бумаги, ставил печати и подкладывал в материалы дела. Прошу обратить внимание, что все документы датированы датой после нашего обращения.
В чем суть просьбы, если их действия законны Халитович готов оплатить штраф и про все забыть.
Если нет, то готов идти до конца.
Восьмерка на которую наложили арест ему уже три года не принадлежит, он ее продал, на ней ездит по доверенности другой человек.
Подскажите, с чего начать или просто оплатить ему штраф.
Видео будет позже, когда смонтирую.
Все материалы лежат здесь.
https://plus.google.com/photos/115644345278228542058/albums/5821511061274074273?authkey=CPe2l_H52ci52wE

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 22:59 
Борец

я не могу увеличить фото что бы прочитать(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 дек 2012, 23:58 
Постоялец

ANDREY DANA
Там на фотке есть кнопка как в ютубе, полный экран. Нужно на фотку нажать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 11:57 
Постоялец

Что скажите по такой заяве.
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Червонозаводського ВДВС Харьківського міського
управляння юстиції В.П.Амельченко

ЗАЯВА
(про визнання незаконною Постанови про відкриття виконавчого провадження
ВП №35508453 від 03.12.2012 р.)

09.12.2012 р. на мою адресу надійшов лист з Червонозаводського відділу державної виконавчої служби (надалі по тексту - ВДВС) з повідомленням, що відносно мене відкрито виконавче провадження та пропозицією з”явитись до ВДВС.
10.12.2012 р. я звернувся до ВДВС, написав заяву з проханням надати мені копію постанови про адміністративне правопорушення, так як копія не була мені надана працівниками ДАІ, та копію постанови про відкриття виконавчого провадження з вихідним номером, датою та підписом.
13.12.2012 р. я отримав копію постанови про відкриття виконавчого провадження ВП №35508453 від 03.12.12 якій йде мова, про стягнення з мене в примусовому порядку адмінштрафу в сумі 255 грн накладеного постановою ВДАІ № 063192 від 28.06.12 р.
Повідомляю, що відносно мене дійсно 28.06.12 був складений адміністративний протокол серія АН1№667675, але постанову від працівників ДАІ я не отримав. Я звертався в ДАІ з бажанням сплатити штраф, але в ДАІ казали, що у них немає відносно мене несплачених штрафів.
В винесеній постанови ВДАІ серія АТ1 № 037723 від 28.06.2012 р. про накладення адміністративного стягнення, стоїть не моя підпис.
Проте, як вбачається з постанови ВДАІ, вона винесена 28.06.2012 р., постанова ВДВС про відкриття виконавчого провадження винесена 03.12.2012 р., тобто з дня винесення постанови ВДАІ до винесення постанови ВДВС минуло більше 3-х місяців. Відповідно до ч.1 ст. 303 КУпАП: „Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення.”, також додатково ч.1 ст. 22 ЗУ „Про виконавче провадження” встановлюються строки пред”явлення виконавчих документів до виконання: „Виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки:
1) посвідчення комісій по трудових спорах, постанови судів у справах про адміністративні правопорушення та постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців;”
Відповідно до ч.1 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”: „державний виконавець зобов'язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим цим Законом, і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби.”
Відповідно до ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”: „Державний виконавець відмовляє у відкритті виконавчого провадження у разі:
1) пропуску встановленого строку пред'явлення документів до виконання;”
Таким чином, відповідач зобов”язаний був відмовити у відкритті виконавчого провадження відносно мене в зв”язку з закінченням строку звернення виконавчого документу до виконання, тобто постанова про відкриття виконавчого провадження є незаконною.
Постанова про відкриття виконавчого провадження №35508453 від 03.12.2012 р. є незаконною та повинна бути скасована з таких підстав:
1) виконавчий документ звернутий до виконання з порушенням строків визначених у ч.1 ст. 303 КУпАП та ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”;

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. Ст. 25-26 ЗУ „Про виконавче провадження”, ст.ст. 6, 9, 10, 17-19, 99, 104-106, 161, 162 КАСУ

ПРОШУ:
1. Виконавче провадження відносно мене закрити.

Последний раз редактировалось Psiholog 14 дек 2012, 12:07, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 12:01 
Борец

Psiholog писал(а):
Что скажите по такой заяве.
Ви заяву в суд пишете чи начальнику ДВС?
Psiholog писал(а):
2. Виконавче провадження відносно мене закрити.
Цей пункт непотрібний, якщо перший звучить так як ви написали.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 12:09 
Постоялец

Так первый или второй пункт нужно оставить.
на сколько я понимаю суд принимает решение о законности, а я пишу начальнику ДВС.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 12:11 
Борец

для начала нужно выяснить в гаи, имеется ли постанова (в нашем случае исполнительный документ)

приблизительно так:
Цитата:
Начальнику УДАI ГУМВС України в Харкiвськiй областi
вул.Шевченка, 26, м.Харкiв, 61013

фио
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ.

28.06.2012р. інспектором відділення ДАІ ... РУ ГУМВС України в Харківській області ... міліції ... складено протокол серії ... № ... про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 КУпАП, а саме порушення пункту ... Правил дорожнього руху.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:

1. Надати інформацію, чи винесена постанова в справі про адміністративне правопорушення на основі протоколу про адміністративне правопорушення серії ... № ...

2. Якщо постанова в справі про адміністративне правопорушення винесена, прошу надати її копію.

дата подпись фио

как приземлять небожителей из гиса, расписано ниже
http://aktivist.in.ua/?p=770
http://aktivist.in.ua/?p=793

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 12:55 
Постоялец

LAVe
Есть постанова в материалах дела.
Все материалы дела которые есть у исполнителя лежат здесь https://plus.google.com/photos/11564434 ... _H52ci52wE

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 14:05 
Борец

Создал тему по ГИСу viewtopic.php?f=9&t=27399

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 14:35 
Постоялец

Вот последний вариант жалоба на исполнителя начальнику ГИС.
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Червонозаводського ВДВС Харьківського міського
управляння юстиції В.П.Амельченко

Скарга
(про визнання незаконною Постанови про відкриття виконавчого провадження
ВП №35508453 від 03.12.2012 р.)

09.12.2012 р. на мою адресу надійшов лист з Червонозаводського відділу державної виконавчої служби (надалі по тексту - ВДВС) з повідомленням, що відносно мене відкрито старшим державним виконавцем Нерівним А.О.виконавче провадження та пропозицією з”явитись до ВДВС.
10.12.2012 р. я звернувся до ВДВС Нерівного А.О., написав заяву з проханням надати мені копію постанови про адміністративне правопорушення, так як копія не була мені надана працівниками ДАІ, та копію постанови про відкриття виконавчого провадження з вихідним номером, датою та підписом.
13.12.2012 р. я отримав копію постанови про відкриття виконавчого провадження ВП №35508453 від 03.12.12 в якій іде мова, про стягнення з мене в примусовому порядку адмінштрафу в сумі 510 грн накладеного постановою ВДАІ № 063192 від 28.06.12 р.
Повідомляю, що відносно мене дійсно 28.06.12 був складений адміністративний протокол серія АН1№667675, але постанову від працівників ДАІ я не отримав. Я звертався в ДАІ з бажанням сплатити штраф, але в ДАІ казали, що у них немає відносно мене несплачених штрафів.
В винесеній постанови ВДАІ серія АТ1 № 037723 від 28.06.2012 р. про накладення адміністративного стягнення, стоїть не мій підпис.
Проте, як вбачається з постанови ВДАІ, вона винесена 28.06.2012 р., постанова ВДВС винесена Нерівним А.О. про відкриття виконавчого провадження винесена 03.12.2012 р., тобто з дня винесення постанови ВДАІ до винесення постанови ВДВС минуло більше 3-х місяців. Відповідно до ч.1 ст. 303 КУпАП: „Не підлягає виконанню постанова про накладення адміністративного стягнення, якщо її не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня винесення.”, також додатково ч.1 ст. 22 ЗУ „Про виконавче провадження” встановлюються строки пред”явлення виконавчих документів до виконання: „Виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки:
1) посвідчення комісій по трудових спорах, постанови судів у справах про адміністративні правопорушення та постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців;”
Відповідно до ч.1 ст. 25 ЗУ „Про виконавче провадження”: „державний виконавець зобов'язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим цим Законом, і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби.”
Відповідно до ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”: „Державний виконавець відмовляє у відкритті виконавчого провадження у разі:
1) пропуску встановленого строку пред'явлення документів до виконання;”
Таким чином, відповідач зобов”язаний був відмовити у відкритті виконавчого провадження відносно мене в зв”язку з закінченням строку звернення виконавчого документу до виконання, тобто постанова про відкриття виконавчого провадження є незаконною.
Постанова про відкриття виконавчого провадження №35508453 від 03.12.2012 р. є незаконною та повинна бути скасована з таких підстав:
1) виконавчий документ звернутий до виконання з порушенням строків визначених у ч.1 ст. 303 КУпАП та ч.1 ст. 26 ЗУ „Про виконавче провадження”;

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. Ст. 25-26 ЗУ „Про виконавче провадження”, ст.ст. 6, 9, 10, 17-19, 99, 104-106, 161, 162 КАСУ

ПРОШУ:
1. Скасувати постанову про відкриття виконавчого провадження №35508453 від 03.12.2012 р. як незаконну;
2. Виконавче провадження №35508453 від 03.12.2012 р. відносно мене закрити.
3. Зняти арешт з мого майна

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 14:57 
Борец

Psiholog писал(а):
LAVe
Есть постанова в материалах дела.
...
важно, чтобы она была в гаи
а ты писал, что не было
Psiholog писал(а):
28.06.12 Халитович нарушил правила....
.Он три месяца ездил в ГАИ по месту жительства штафа небыло...
тебя не смущает, что постанова вынесена 28.06.12?
в постанове присутствует подпись Халитовича?
серия постановы АТ (Ивано-Франковск)?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 20:58 
Постоялец

LAVe
Меня не смушает, так как он его не подписывал, а значит это фальсификация.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 дек 2012, 22:25 
Борец

Psiholog писал(а):
LAVe
Меня не смушает, так как он его не подписывал, а значит это фальсификация.
ты начинаешь меня понимать
если это фальсификация, то может ли документ быть исполнительным?

потому я бы начал с гаи
гис никуда не убежит

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2012, 13:17 
Постоялец

В ГАИ я сразу написал запрос, о штрафах. Я с этого и начал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 дек 2012, 13:18 
Борец

Psiholog писал(а):
В ГАИ я сразу написал запрос, о штрафах. Я с этого и начал.

шо ответили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа