Текущее время: 07 июл 2025, 16:25

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 09:07 
Борец

Начало тут.
Цитата:
Cлужба внутрішньої безпеки
ГУБОЗ МВС України
м. Миколаїв, вул. Декабристів 5,
тел.: (0512) 49-80-20

ХХХХХХ, 1950 р.н., який мешкае
м. Первомайськ Миколаївської обл. вул. ХХХХХХ
55200

З А Я В А

Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого порушення кримінальної справи щодо винних осіб.

03 серпня 2010 р. близько 17 години, я, керуючи автомобілем Ford Transit н/з ХХХХХ, побачив автомобіль моїх знайомих, який стояв на місці для паркування по вул. Молодіжній, що в м. Южноукраїнськ. Я здійснив стоянку для спілкування з ХХХХХ. Зі мною в автомобілі знаходився ХХХХХХ О. Коли я виїхав з місця для паркування, то автомобіль, який рухався назустріч різко загальмував, з нього вискочив сержант міліції та жезлом наказав мені зупинитись. Сержант міліції Черних О.В. та його напарником, які не представилися (прізвище інспектора стало відоме пізніше) переміщувались на приватному автомобілі (фото додаю), що прямо заборонено згідно Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 27 березня 2009 року N 111, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за N 576/16592: 18.1. Під час несення служби працівникам підрозділів ДПС забороняється: 18.15. Використовувати для несення служби приватні транспортні засоби. Вони звинуватили мене в тому, що я пересік суцільну лінію дорожньої розмітки.
Я висловив свою незгоду, але, працівник міліції не прийняв до уваги мої пояснення, і почав складати на мене адміністративний протокол ВЕ1 № 008201, а згодом відповідно до ст. 122 ч. 1 КУпАП, піддав мене стягненню у вигляді штрафу в сумі 300 грн., про що виніс постанову ВЕ № 194575 від 03.08.2010 р. Під час складання протоколу, мій пасажир, ХХХХХ О., зателефонував своєму знайомому, ХХХХ Олександру Валерійовичу, для консультації з приводу висунутих нам звинувачень. Той порадив нам зафіксувати дії працівників міліції, а також місце порушення за допомогою камери мобільного телефону. В подальшому ми ще декілька разів спілкувалися телефоном (запис наших розмов, з прив’язкою до часу дзвінків в назві файлів, додаю). Мій пасажир повернувся на місце де ми виїжджали з парковки, та сфотографував його – суцільна лінія там відсутня (фото додаю). Навіть після цього, сержант міліції Черних О.В. продовжував складати протокол. Ми попередили інспекторів, що з протоколом не згодні і будемо оскаржувати його в суді. Після того, як нас зупинили працівники міліції, мої знайомі, з якими я спілкувався на місці для паркування, побачивши це підійшли до нас і також були свідками складання протоколу. Під час ознайомлення з протоколом я попросив ХХХХХ О. зачитати вголос те що було в ньому написано, бо не міг розгледіти написане, але сержант міліції Черних О.В. в грубій формі відмовив, а його напарник відштовхнув мого пасажира, заявивши, що він не має права нічого читати та фотографувати. Після того як я підписав протокол і постанову, працівник міліції вихопив їх з моїх рук, сів в своє авто та уїхав, не залишивши мені копій. Я був просто приголомшений такою поведінкою посадових осіб міліції. Нам довелось поїхати до ВДАЇ міста Южноукраїнськ. Там ми зустріли начальника ВДАЇ, він вислухавши нашу розповідь та переглянув фото на телефоні, після цього визвав своїх підлеглих. Приблизно через 40 хв., приїхав сержант міліції Черних О.В. з напарником, та заявили, що копії постанови та протоколу вони вручили мені на місці і не уявляють де ми їх ділі. Начальник ДАЇ зайшов з ними до кабінету і через деякий час виніс мені копію постанови. Я попросив ще копію протоколу – було надано її ксерокопію. В цій ксерокопії, в графі «Свідки чи потерпілі» з’явилися прізвища двох свідків: Фендрик А.В. та Білич В.В., які мешкають в с. Костянтинівка вул Кірова 20 та Чехнейстренка 26 відповідно, та записано що до протоколу також додано їх пояснення. Хочу звернути увагу, що під час складання протоколу, ніяких свідків, крім ХХХХХХХ О. та ХХХХ не було, і в цій графі вписано також нікого не було. Також в копії постанови зазначено, що я керував автомобілем по пр-ту Леніна, що також не відповідає дійсності, доказом цього є фото зроблені на вул. Молодіжній під час складання протоколу. Все це можуть підтвердити ХХХХХХ О., який весь цей час перебував зі мною та ХХХ.

Такі дії грубо порушили мої права на захист, правову допомогу, гарантовані КУпАП і, очевидно, спрямовані на зменшення шансів оскарження протиправної постанови.

Також від працівників міліції лунали погрози на мою адресу, та адресу ХХХХХХ О.. Нам погрожували тим, що ми не останній раз приїздимо до Южноукраїнська і нам обов’язково ще навиписують штрафів.

Втім, відповідально заявляю, що підписуючи протокол, графа «Свідки чи потерпілі» була порожня, а адресу порушення я розгледіти не міг.

Вимагаю проведення службового розслідування з метою встановлення факту підроблення даних записаних у протоколі, та лжесвідчення.

Спираючись на вищевикладене,

ПРОШУ:

1. Провести службове розслідування по факту внесення завідомо неправдивих даних у протокол про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 № 008201 від 3 серпня 2010 року.
2. Викликати Фендрика А.В. та Білича В.В., які вказані в протоколі в якості свідків та з’ясувати їх причетність до справи. Вразі встановлення, що дані громадяни давали неправдиві свідчення – притягнути їх до кримінальної відповідальності.
3. На підставі матеріалів перевірки ініціювати порушення карної справи проти працівників міліції за виявленими ознаками злочинів.
4. Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

ДОДАТКИ:

1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 № 008201 від 3 серпня 2010 р.
2. Копія постанови про адміністративне правопорушення серії ВЕ № 194575 від 03.08.2010 р.
3. Аркуш з фотокартками.
4. Диск з фотокартками та записом телефонних розмов між ХХХ.

Последний раз редактировалось Beatle 07 авг 2010, 18:02, всего редактировалось 4 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 09:53 
Постоялец

Не увидел в графе ПРОШУ - "Уведомить меня письменно о результатах проведённой проверки."

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 10:17 
Борец

Добавил. Еще замечания\пожелания?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 10:50 
Борец

можливо в Прошу-провести службове розслідування по факту,патрулювання працівників ДАЇ,на приватному автомобілі,без нагрудного знаку та табельної вогнепальної зброї,всупереч наказу111 від27.03.2009р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 11:41 
Борец

пішохід писал(а):
без нагрудного знаку та табельної вогнепальної зброї,всупереч наказу111 від27.03.2009р.
Это я поспешил написать, только что принесли фотки, значек был у одного, остальное ХЗ. Не думаю, что это нужно писать в ПРОШУ, т.к. тут КК попахивает за подделку документов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 11:48 
Борец

значить відпадає,але патрулювання на приватному авто також лишається актуальним.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 13:14 
Постоялец

В графе ПРОШУ п.2: возбудить уголовное дело по признакам преступления. ст......
Вы не можете квалифицировать преступление! Указывая статьи, Вы именно это и делаете. Вы можете требовать возбуждения уголовного дела по ФАКТУ..... Квалифицирует следователь.
п.3 в случае необходимости......
Вы и все остальные должны понять - у любого мента, в т.ч. числе гея есть дежурные свидетели, которых всегда вписывают в протокол. Это может быть сват, брат, или лицо, которое чем-то обязано менту.Если Вы пишите "в случае необходимости пригласить" - они остаются в стороне. А если в заявлении конкретно указываете возбудить уголовное дело против ...... по факту лжесвидетельства - это другой поворот дела. Их нужно требовать привлечь, истребовать письменные объяснения по данному факту, а не приглашать в "случае необходимости". Паровозом в прокуратуре они не пойдут - Вы думаете прокуратуре заняться нечем? Еще неизвестно, как они отреагируют на заявление против геев.
И еще: В действиях лица, которое внесло ложные данные ...........и далее по тексту.... опять вбачаються ознаки ....ст... - опять ВЫ квалифицируете правонарушение или преступление - это нужно убрать по вышеуказанной причине.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 13:17 
Борец

Ок, пасиб, переделаю. Просто брал пример заявы на форуме и переделывал под себя - не спец в этом!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 15:53 
Постоялец

Из обоих заявлений - в суд и СВБ убрать слова "несли службу на частном автомобиле". Они не несли службу, а проезжали мимо - сформулируете сами (это один из Ваших козырей). Из частного автомобиля. двигавшегося по встречной полосе, вышел человек в милицейской форме и не предъявив мне удостоверение, выдвинут претензии..... У него не было значка. табельного орежия. что предусмотрено..(ссылка).............. при несении службы. Патрулирование на частном автомобиле запрещено.....(ссылка)......, что даем мне основание предполагать, что данный милиционер на службе не находился.
Копия протокола и постановление Вы подписали. Там Ваша подпись или нет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 16:42 
Борец

Columb писал(а):
ни не несли службу, а проезжали мимо - сформулируете сами (это один из Ваших козырей).
Ок, переделаем и это! Спасибо.
Columb писал(а):
Копия протокола и постановление Вы подписали.
В принципе все это произошло не со мной, я лишь, так сказать "консультировал" по телефону. Подпись там водителя, а вот свидетели абсолютно "левые"! Ну и гейцы вели себя крайне вызывающе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 17:07 
Постоялец

Ну а что Вы хотите?! Иногородние очень часто попадаются на развод местных геев везде!
Запись слушали.
Про подпись спрашиваю в контексте: геи сказали начальнику, что дали протокол на руки и водитель куда-то дел ...Тогда откуда они взяли его? Потом они сами нашли протокол... Значит они намеренно вводят в заблуждение руководство???? С целью ввести в заблуждение водителя, лишить его возможности защиты, консультации, обжалования??? С целью достижения липовых показателей по службе и карьерного роста любыми средствами???
Выберете что понравилось и развивайте мысль.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 18:04 
Борец

Columb писал(а):
СВБ убрать слова "несли службу на частном автомобиле"
Спасибо, подправил.
Beatle писал(а):
С целью ввести в заблуждение водителя, лишить его возможности защиты, консультации, обжалования???
я уже написал в принципе:
Цитата:
Такі дії грубо порушили мої права на захист, правову допомогу, гарантовані КУпАП і, очевидно, спрямовані на зменшення шансів оскарження протиправної постанови.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 авг 2010, 23:47 
Постоялец

мне кажется, что не просто надо написать, что в протоколе появилась ул. Ленина, а что они сознательно исказили факты, для того чтобы притянуть за уши правонарушение.

Кстати, на пр.Ленина только в одном месте есть двойная сплошная - на участке около 100 м напротив местного клуба (это тоже можно в заяве подчеркнуть), а возле рынка - там прерывистая от перекрестка до перекрестка, все остальное разделительный газон

по моему СВБ не будет заниматься этим делом - взяток не было, может лучше в прокуратуру (и не ЮУ, а в Николаевскую областную)

Последний раз редактировалось Dragon 08 авг 2010, 01:44, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 01:39 
Постоялец

Это должностное преступление, так что при настойчивом подходе можно можно и уголовную статью им пришить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2010, 05:06 
Борец

Dragon писал(а):
по моему СВБ не будет заниматься этим делом - взяток не было, может лучше в прокуратуру (и не ЮУ, а в Николаевскую областную)
ХЗ Я думаю, что СВБ должна реагировать не только на взятки, а на любые противоправные действия. Хотя конечно можно это же письмо отправить в прокуратуру... Если прокуратуру, то я думал в Первомайскую отправить.

Если кто знаком с подобными делами - как будут допрашивать свидетелей? Следователь выезжает по месту жительства или будут вызывать в Николаев?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа