В усной лучше ненадо, тапечатай то шо я дал и читай, а потом им подариш, вдруг они правил нечитали. Про плохую дорогу справа лутше ненадо, ты должен просто определить для себя...... ты ехал слева для разворота или обезжал плохой участок. Разницу чувствуеш? разница в слове ИЛИ. И обязательно требуй доказательств твоего нарушения которые должны быть согласно ихнего приказа 466 и статьи 251 КУпАП. Тоесть - фото видео фиксация СЕРТИФИЦИРОВАНЫМ прибором. Кароче, печатаеш выдержку из правил (выше) на томже листе выдержку из 466 приказа
1.6. Виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо). 1.7. У ході документування порушень правил дорожнього руху працюючими в автоматичному режимі спеціальними технічними засобами, то мають функції фото-, кінозйомки, відеозапису чи засобами фото- і кінозйомки, відеозапису, до винесеної постанови додавати 3-4 знімки зафіксованого порушення правил дорожнього руху. Знімки повинні містити інформацію про місце, час скоєння порушення, чітке зображення автомобіля порушника.
И статью кодекса...
Стаття 251. Докази
Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами. { Стаття 251 із змінами, внесеними згідно з Указами ПВР N 1369-12 від 29.07.91, N 1818-12 від 15.11.91; Законом N 586-VI ( 586-17 ) від 24.09.2008 }
УДАЧИ, я думаю они поймут что в суде придоставив тоже самое ты выиграеш и отменят протокол.
|