Суть справи така:
їхала собі дівчина по дорозі, в лівому ряду, що має два ряди в одному напрямку, та один в іншому, розделено це все суцільною смугою. Попереду їхало Ауді, побачивши екіпаж ДАІ припаркований в правому ряду, воно чомусь почало з*їжджати в право, незрозуміло навіщо. Дівчина довго не думаючи почала обганяти його і трішки виїхала на зустрічну смугу (є відео, але треба почекати доки вона його викладе). ДАІшник її зупинив, як там діло було не знаю, але протокол склали, постанову винесли (також потім спробую викласти копії). В протоколі значиться, що вона порушила п. 14.6 (г/ґ, е) ПДР. Але,в протоколі не зрозуміло, чи то "г", чи то "ґ", а тому виходить, що порушення як такого немає, оскільки дана ділянка не є мостом, естакадою тощо (г) та Ауді не здійснювала обгін (ґ).
Потім, доказом порушення, була незрозуміла побутова камера, тобто відео на ній=) Але попре всі вимоги, дівчина не була ознайомлена із записом порушення. Дивлячись на наказ № 33 та КУпАП, розуміємо що протокол не законно складений.
Далі, до протоколу не вносилися свідки. На вимогу дівчини внести свідків, якщо такі є, інспектор покликав свого напарника, та вписав його, зазначивши адресу УДАІ, тобто юридичну. Як юридична особа може бути свідком - не зрозуміло) До того ж відповідно до постанову КМУ №1103 "Не можуть бути залучені як свідки працівники міліції або особи, щодо неупередженості яких є сумніви" - але тут більше про ст.130. Свідок значиться лише один, інспектор

Тобто на мою думку це фальсифікат і все

Наступного дня, дівчина подала позов про скасування постанови ( як надасть мені, відразу викладу). Позов, бажає залишати кращого, тому прийнято рішення забрати його, якщо ще можна та подати новий, або, якщо можна, додати щось, хадатайство, чи що, не знаюся на цьому)
Отже, на мою думку, все очевидно, протокол сфальсифіковано і якщо суддя візьме його в "производство", то можна вже і суддя "потягати".
Місцеві адвокати, як мінімум один, кажуть що з цим інспектором зв*язуватися сенсу немає, у нього немає ще програних справ. Та й інспектори його якось бояться, чи що :В
Хочу щоб ви щось підказали) що як зробити) ми вирішили писати скаргу до ДАІ, та новий позов, чекати на суд і в разі програшу подавати апеляцію вже в область.
дякую;)