Текущее время: 15 май 2025, 19:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Оскарження ст.122+126
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 00:34 
Прохожий

Снала опишу ситуацию..
Остановился возле вокзала, как оказалось в 2-х метрах от машины ДПС. В итоге подошел прапорщик и попросил права и доки. Права отдал сразу, а документов с собой не было(второй день на розтаможеных документах). Сказал будем вызывать евакуатор. Хотя документы мне сразу подвезли он на это не обратил внимание и выписал 2 постановы(ст.122+126). Как он сказал вторую за то что эвакуатором не забрали ТС. Когда я начал звонить за юр консультацией нашел 2-их свидетелей(бухарь+"фраерок") и под диктовку начали писать пояснительные. Когда начал все это дело снимать на видео фраерок начал угрожать. Гаец сразу же посадил их в машину и чето там они назаполняли. В итоге мне никто так и не показал что они понаписовали. + дал мой адрес тому неадекватному свидетелю!
Есть желание подать позов на скасування постанов в суд.

Еще вопрос.. десятый день включается для подання позову? т.е. 06 постанова 16 отправка заказного письма? документы отсылать по месту прописки, верно? оплату сначала нужно сделать, потом письмо вместе с квитацией?
Пошел разбиратся во всех этих тонкостях.
Буду рад советам.

ПС много чего наговорил гаец типа это вам за то что нас Дорожний контроль шманает, какие они бедные и т.д., угрозы кидал. Ну то такое, бывает :)

Примерно такого вида заяву хочу отправлять. (даты+серии не действительны)

Цитата:
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанов № 059821, серія ВХ1 від 06.08.2012 р., № 059822, серія ВХ2 від 06.08.2012 р. в справі про адміністративне правопорушення

Я , Олег Миколайович, керуючи мотоциклом Suzuki SV650, 06.08.2012 р. рухався по Привокзальній площі м. Києва в напрямку …. Коли мені стало зле я зкерував на обочину та зупинився біля машини ДПС. Згідно зі слів прапорщика міліції Щура Дениса Миколайовича, який підійшов до мене, я зупинив свій транспортний засіб в зоні дії дорожнього знака 3.34 «Зупинка заборонена», через що було складено протокол серії ВХ1, № 182817 про адміністративне правопорушення. На мої пояснення щодо поганого самопочуття інспектор не зреагував та братии до уваги відмовився.
Коли я попросив надати мені час для звернення за правовою допомогою він склав на мене протокол серії ВХ1, № 182817 про адміністративне правопорушення по статті 126 частині 1.
В результаті було винесено постанову серії ВХ1, № 059821 з накладенням на мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 260 ( двісті шістдесяти ) грн.
На мою думку, складені постанови є неправомірними та необґрунтованими на підставі наступного:
- під час винесення постанови не дотримано вимоги ст. 245 та ст. 280 КУпАП відповідно до яких основним завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є своєчасне, всебічне, повне й об'єктивне з'ясування обставин кожної справи та дотримання процесуального порядку розгляду справи.
При розгляді даної справи не були з'ясовані і доведені обставини, які б свідчили, що в моїх діях є ознаки проступку, за який законом встановлено адміністративну відповідальність.
Також слід зазначити, що розгляд справи на місці, без надання мені часу для звернення за правовою допомогою, подання документів які характеризують особу, інших доказів по справі не тільки порушує мої права, передбачені ст. 268 КУпАП, але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та інші обставини, які слід врахувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст. 33 КУпАП.
Є очевидним, що співробітником ДАІ складено документи із спрощеним підходом та значними процесуальними порушеннями.
Відповідно до КУпАП доказами є фактичні дані, які встановлюються не лише протоколами, а й поясненнями свідків, потерпілих, відео- та фотоматеріалами. Протокол є лише документом, який фіксує суб'єктивну думку співробітника ДАІ, проте у будь-якому випадку не підтверджує факт порушення водієм ПДР.
Я переконаний, що складу правопорушення в моїх діях немає.
Дана постанова винесена з порушенням КУпАП, без належних доказів, що підтверджували б вчинення мною адміністративного правопорушення з порушенням моїх законних прав і є такою, що підлягає скасуванню.
Державне мито за розгляд судом даної справи не сплачувалось, оскільки у відповідності ч. 5 ст. 288 КУпАП особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
І на підставі вищезазначеного і керуючись ст. 245, 268. 280, 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення; ст. 1. 2, 10, 11, 17, 69-71. 104, 105 Кодексу адміністративного судочинства України. -
ПРОШУ СУД:
-взяти даний позов до свого провадження;
-визнати дії інспектора Петренко протиправними.
-визнати незаконними протоколи та постанову і скасувати постанову в справі про адміністративне правопорушення від 22.05.2011 p., серії ВХ1, № 059821.
- справу про адміністративне правопорушення відносно мене закрити.

Есть еще 2 видеозаписи. Есть ли смысл их добавлять?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Оскарження ст.122+126
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 00:44 
Прохожий

Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Оскарження ст.122+126
СообщениеДобавлено: 15 авг 2012, 09:23 
Борец

n0name писал(а):
т.е. 06 постанова 16 отправка заказного письма?

16 заява має бути подана в суд.
Суд буде дивитися на штамп із датою на заяві, а не на дату відправки листа.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа