Текущее время: 15 май 2025, 19:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Срочно! Помогите плиз
СообщениеДобавлено: 13 авг 2012, 19:40 
Постоялец

Доброго времени суток! Ребят помогите состряпать жалобу на ППС, по данному видео

У самого опыта мало. Вот что получилось
З.Ы. Шапка левая... уточню данные, шапку подправлю

Скарга

10 липня 2012 р. приблизно о 19:25 рухаючись по вул. Університетська Їм. Донецьк я побачив патрульну машину, номерний знак 2572, яка стояла з порушенням ПДР, а також без увімкнутого маячка, підійшовши до інспектора ПС с проханням усунути порушення п. 15.5 ПДР, меня проігнурували ссилаючись на те, що я не маю при собі паспорта. Згідно чинного законодавства, я не погодився, на що інспектор ПС почав ображати «ійди куди йшов», та непристойно виражатись про мою дружину. Даний факт обурив мене ще більше, я дістав правила дорожнього руху і продемонстрував співробітникам міліції правила дорожнього руху за 2012 рік, про те, що вони порушують пункт 15.5 правил. На що співробітник міліції сказав, що він не навчений грамоті і читати він не вміє, що повалило мене в ще більший шок. Я звернувся з проханням показати посвідчення, згідно «Закона О МілиціЇ» ст. 5. , в чому мені було відмовлено, тому що я не маю при собі паспорту. Я попередив співробітників, що буде написано заяву по даному факту, на що мені відповів сержант що б я «Йшов лікуватися».
Після чого, я поЇхав за адресою вул. Куйбишева 38, потрульна машина направилася за мною. Стала неподалік від Ленінського ісполкому, заЇхавши на стоянку я зупенився, де мене чикали товариші. Я помітив що під машиною знаходилася пуста пляшка з пива, побоюючись наЇхати на пляшку, я взяв ЇЇ щоб викинути до урни. В цей момент підішли інспектора ПС, прапорщик Колєснік Андрій Григорович та сержант Сколгін Антон Александрович (у написані призвищ могу помилитися) та почали вимагати моЇ документи та звинувачувати мене в порушинні статі 178, на що я і моЇ друззі пояснили, що пляшка не наша і, що ми як зраскові люди хотіли ЇЇ віднести до вурни. Сержант достав телефон та почав знімати меня на відеокамеру, я висловив незгоду, але вона була проегнорована, тим самим вони порушили ст 307 ЦК. Згідно ст 251 КоАППа докази у них були відсутні. Я був згоден поїхати на огляд до ліларні, але інспектор Андрій Григорович мені відмовив і сказав що « Сейчас поедем в обезьянник, там быстро все докажем».Я попросив скласти протокол затримання, моє прохання інспектор також проігнорував. Я злякався, та зателефонував друзям з проханням допомогти. Після чого, під'Їхала машина з номерним знаком 2572 з відти вийшли люди одягнуті в форму міліціонерів і сказали: « Залазь в будку». Я ще раз попрохав скласти протокол затримання, але марно Усі усміхались, бо це була помста за моє прохання, стати згідно ПДД. Після діскусіЇ, мєні и моЇм правозахисникам вдалося довести інсекторам, що Їх діЇ незаконні. Вони погодилися, та сказали тепер можешь вирушати на футбол, перший тайм завершено. До своЇх слів додаю відеозапис.

Прошу:
1. Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”..
2. Вжити заходи впливу до прапорщика Колєсніка Андрія Григоровича та сержанта Сколгіна Антона Александровича
3. Повідомити мені номер запису в книзі реєстрації скарг або відповідного журналу;
4. Відшкодувати мені гроші витрачені на квиткі до стадіону
5. Публічного вибачення в мій адрес, через місцевий засіб масової інформації;
6. Завчасно повідомити мене про дату і назву засобу масової інформації в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення;
Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ.
Додаток:
1. Відеозапис, диск
2. Відеозапис за адресою http://www.youtube.com/watch?v=97PLUXdT ... _embedded#!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа