alexeycus писал(а):
Допоможіть. Если в ГАИ, то куда и кому?
можна сюди:
Управління ДАІ МВС України
вул. Лук'янiвська, 62, м. Київ, 04171
ЗАПИТ
.....08.2012р. о 00 год. 00 хв. до мого автомобіля який знаходився на паркувальному майданчику навпроти під"їзду № ... будинку № .... по вул…………. міста Києва під"їхав автомобіль ВАЗ д/н ....... який мав спеціальне коліграфічне пофарбування, що співпадають з такими для автомобілів ДПС ДАІ України.
З автомобіля ДПС вийшла особа яка була одягнена в форму та мала розпізнавальні знаки, що співпадають з такими для співробітників ДПС ДАІ МВС України, яка не представилась, не назвала своєї посади, на мою вимогу не пред"явила службового посвідчення працівника міліції.
Натомість невідома особа в формі ДАІ мене безпідставно звинуватила в порушенні пункту ..... та пункту ....... Правил дорожнього руху та вимагала пред"явить документи аби пересвідчитись на приналежність мене до мого транспортного засобу.
Після цього невідомою особою були переписані реквізити моїх документів, що я вважаю можуть бути використаними для фальсифікації заочного протоколу з фіктивними свідками та фіктивним порушенням.
Розмову з інспектором та викладені факти можуть підтвердити пасажири автомобіля, які весь час зупинки перебували в салоні мого автомобіля.
Враховуючи викладене та керуючись: ст. 40 Конституції Україні, ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації"
ПРОШУ:
письмово надати відповідь на таке питання:
Чи складено відносно мене адміністративний протокол та постанова від ….08.2012р, якщо так- прошу надіслати мені листом їх копії для можливості оскарження в установленому законом порядку.