В суботу мені принесли відповідь, на мій інфо. запит, просять надати відео. А я оце думаю, відео в дуже поганій якості, чи варто нести.. і чи забов*язаний я нести? Підкажіть)
Відео тут:
viewtopic.php?f=41&t=21827Запит:
Інформаційний запит.
Я, _______, 12.07.12, близько одинадцятої ранку, йдучи вздовж вулиці Леніна, побачив як двоє інспекторів ДАІ на перехресті вул. Леніна та бул. Машинобудівників безпідставно зупиняють транспортні засоби, порушуючи п. 6.9 та главу 9 наказу МВС № 111. Не абияку увагу привернув факт зупинки машини швидкої допомоги. Керуючись частиною другою статі 3 ЗУ «Про міліцію» вирішив зняти на камеру. На жаль, авто швидкої зняти не встиг. Зважаючи не те, що окрім телефону під рукою нічого не було, якість відео дуже погана, але у разі необхідності надам його і свідка.
Треба зазначити, що патрульний автомобіль був розташований таким чином, що рухаючись чи то по вул. Леніна, чи то по бул. Машинобудівників, помітити його майже неможливо. В полі зору він з’являється тільки перед самим перехрестям. Це підтверджує відеозапис та свідок.
Інспектори зупиняли по декілька авто одночасно, зупиняли з порушенням абзацу другого п.15.3, 15.9 г, ґ, и діючих ПДР, проігнорували порушення п. 18.1 ПДР з боку декількох водіїв. Є підозри щодо невиконання інспекторами п. 6.3 наказу МВС № 111. Посилаючись на сайт УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, беру на себе відповідальність заявити, що дане перехрестя не є місцем концентрації ДТП (dai.dn.ua/mkdtp.htm), що суперечить главі 9 наказу МВС № 111. Інспектори несли службу на службовій Skoda Octavia сріблястого кольору. Через брак особистого часу записати номерний знак службового авто не вдалося.
Посилаючись на Конституцію України, закони України «Про інформацію» та «Про міліцію» прошу :
1. Надати перелік місць концентрації ДТП у м. Краматорськ.
2. Надати інформацію чи дійсно інспектори діяли в межах наказу № 111 та чинного законодавства. Якщо ні, провести службове розслідування по зазначеним мною фактам.
3. Надіслати відповідь у визначений законом строк поштою, на зазначену мною адресу.
12.07.12 __________
Відповідь: