Текущее время: 18 июл 2025, 23:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Порушення знаку 3.1. в Тернополі?
СообщениеДобавлено: 08 июн 2010, 20:28 
Постоялец

Перебуваючи у відрядженні в м.Тернопіль на своєму автомобілі Ніссан їхав вулицею Руською по вказівникам до готелю «Тернопіль»,де на мене був зарезервований номер. Переїхавши міст я побачив знаки ,які вказували на те,що в в лівій полосі рух заборонено,а в правому ряду можна рухатись з наступним поворотом вправо (фото 1 додається). Проїхавши ще 20 метрів я побачив спереді перехресток вул..Руська – Хмельницького ,де подальший рух по вул..Руській прямо був заборонений , наліво вїзд заборонено ,а повернути праворуч на вул..Б.Хмельницького до потрібного мені готелю можна (фото 2 додається) .Повернувши праворуч я ,рухаючись рухаючись в загальному потоці автомашин був зупинений старшим інспектором ДАІ м.Тернополя капітаном міліції Тильчаком Євгеном Богдановичом. Працівник ДАІ не представився (подальші його звання,ПІБ,до якого підрозділу ДАІ належить,та інше) я дізнався із виписаного ним в подальшому протоколі. Не була повідомлена мені причина зупинки ,так як я рухався в загальному потоці місцевих автомобілів. На запитання працівника ДАІ куди я їду ,я відповів що до готелю «Тернопіль» ,згідно інформаційних знаків. Він мені відповів ,що я ніби-то порушив ПДР заїхавши в зону дії знаку 3.1 «Рух заборонено». На моє запитання чому зупинили саме мене ,висмикнувши з загального потоку тернопільських автомашин ,а місцеві машини не зупиняє , я почув відповідь – «А вони тут живуть».
Я вважаю ,що порушення ПДР стосовно знаку 3.1. «Рух заборонено» не було. На моє переконання працівники ДАІ м .Тернополя неупуреджено ставляться до іногородніх машин ,вважаючи що водії не знають міста і тим самим неправдиво звинувачуючи нібито в порушеннях ПДР.
Як реально вийти з даної ситуації і правильно оскаржити постанову в суді?
Фото_1
Изображение
Фото_2
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Порушення знаку 3.1. в Тернополі?
СообщениеДобавлено: 09 июн 2010, 09:36 
Постоялец

Знак 3.1 "Рух заборонено" є ще й перед мостом. Ось як можна попасти в цю пастку: Знак 3.1 в м.Тернополі.
Якщо ви їхали вказаним на карті маршрутом, тоді Вам допоможе подібна ситуація описана тут зі зразком скарги: Рівненське ноу-хау: знак 3.1. далеко за перехрестям.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 09:38 
Постоялец

Центр Тернополя для іногородніх - то є суцільний капкан. Закрили всі проїзди, знаки порозставляли як вийде. Тут місцевому важко відразу проїхати правильно. Плюс даїшники в нас якісь особливо до служби рвуться, як ніде в інших областях (це з мого власного досвіду).
А гостям Тернополя - до готелю "Тернопіль" варто їхати паралельною до Б.Хмельницького вулицею - "вояків дивізії Галичина". В центр краще не заїжджати, бо обов'язково попадаэш в капкан

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 10:02 
Постоялец

Ігор писал(а):
... В центр краще не заїжджати, бо обов'язково попадаэш в капкан
Так для того треба знати де той центр ;) А вказівників то нема! А ті, що є - ведуть прямо в пастку, де за поворотом вас радо зустрінуть.
По тій ссилці, що я навів в попередньому пості, добре видно, що є маршрути по яких ви 100% стаєте порушником виконуючи вимоги дорожніх знаків :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 10:07 
Постоялец

Додатково до вищесказаного.

1. В мене таке враження, що знак не по ДСТУ.
2. ПДР говорять:
Не поширюється дія знаків:" 3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;"
Якщо в тебе є докази того, що в тебе був зарезервований номер, то це виключення на тебе поширюється, адже ти прямував до місця проживання.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 10:15 
Постоялец

miroslav писал(а):
1. В мене таке враження, що знак не по ДСТУ.
Я ще не знайшов в Тернополі знака встановленого по ДСТУ :(

miroslav писал(а):
... Якщо в тебе є докази того, що в тебе був зарезервований номер, то це виключення на тебе поширюється, адже ти прямував до місця проживання.
Нажаль, готель знаходиться значно дальше зони дії знака 3.1 :(

P.S.
Маразм: дія знаку не поширюється не на водія, а на транспортні засоби, власники яких ...
Виходить, що і працівники ДАЙ не мають права заїзджати під знак 3.1 на службових автомобілях !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 13:47 
Борец

[/quote]Нажаль, готель знаходиться значно дальше зони дії знака 3.1 :(
[/quote]

но другого подъезда туда же нет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 14:39 
Постоялец

Є туди абсолютно легальні заїзди, все згідно правил. Будете в Тернопіль їхати - дайте знати. Проведу. З будь-якого боку: зо Львоа, з Хмельницького, з Франківська, з Рівного чи Луцька. Пишіть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 14:40 
Постоялец

есть там , как подъехать.. да и там вроде как есть знак "3.1" - перед мостом

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 15:04 
Постоялец

TURBO писал(а):
да и там вроде как есть знак "3.1" - перед мостом

Є. Вже років зо два стоїть. Відколи почали в Тернополі міняти напрямки руху через певні вулиці.
Думаю, що коли треба це обговорити, перенесемо цю тему у регіональну вітку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 17:03 
Постоялец

yurko7 писал(а):
Знак 3.1 "Рух заборонено" є ще й перед мостом. Ось як можна попасти в цю пастку: Знак 3.1 в м.Тернополі.
Якщо ви їхали вказаним на карті маршрутом, тоді Вам допоможе подібна ситуація описана тут зі зразком скарги: Рівненське ноу-хау: знак 3.1. далеко за перехрестям.

"yurko7" я саме так і їхав цим маршрутом який у вас вказаний вище. Справа в тому , що по кільцевій Тернополя я їздив 100 раз ,а в центр міста попав перший раз ,їхав помалу ,шукаючи потрібний мені готель "Тернопіль". Знак 3.1. "Рух заборонено" зразу над мостом я дійсно не бачив ,так як в цей момент можливо пропускав машини зліва. Попередньо попереджувальних знаків того ,що рух направо буде заборонено не було ,та і реально наліво перед мостом я вже не міг повернути ,бо пересік би тоді двійну осеву.
Можливо хтось з тернопільських водіїв вже мав проблему з цією пасткою ? Чи є реальний шанс виграти суд в даній ситуації ,можливо вже був подібний інцидент...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 19:13 
Постоялец

Ігор писал(а):
Є туди абсолютно легальні заїзди, все згідно правил. Будете в Тернопіль їхати - дайте знати. Проведу. З будь-якого боку: зо Львоа, з Хмельницького, з Франківська, з Рівного чи Луцька. Пишіть.

Ігор. Якщо до тебе почнуть звертатись всі іногородні водії з приводу того як проїхати в центр Тернополя і причому ЛЕГАЛЬНО ,то тобі просто здоров"я ,часу і соляри не вистачить.
Я їхав повільно ,дивлячись на знаки і питаючись таксистів ,як доїхати до готелю "Тернопіль".
Мій маршрут був такий як показав попередньо yurko7 .
Навіть якщо б я помітив знак над мостом (шкода не було можливості заміряти висоту встановлення знаку...) , я не міг повернути наліво через двійну осеву і розвернутись назад не міг ,бо дорога розділена бетонною огорожею .
Складається враження ,що даний маршрут розроблений дайцями з попередньо продуманим порушенням для водіїв.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 21:34 
Постоялец

Waldemar, скільки у Вас ще часу на оскарження?
Звертайтесь (мої контакти у Вас в ЛС), якщо потрібні додаткові матеріали для оскарження: чіткіші фото ніж ті, що є по наведеній мною ссилці, відео проходження по тому маршруту з неминучою пасткою, чи щось т.п.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 22:14 
Новобранец

В Тернополі багато знаків стоять не для того щоб покращити рух водіям, а для ДАЙців щоб вони могли чим по більше налапати і збити бабло. Треба всім колективно збиратись і писати заяви, скарги на розміщення неправомірних знаків

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2010, 22:58 
Постоялец

yurko7 писал(а):
Waldemar, скільки у Вас ще часу на оскарження?
Звертайтесь (мої контакти у Вас в ЛС), якщо потрібні додаткові матеріали для оскарження: чіткіші фото ніж ті, що є по наведеній мною ссилці, відео проходження по тому маршруту з неминучою пасткою, чи щось т.п.

Обов"язково звернусь. Я так думаю якщо у вас є так багато матеріалу по цьому маршруту ,то значить вже не в одного водія були тертя з гайцями...
Кому що треба по Львову - звертайтесь аналогічно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа