aphalin писал(а):
Alexus-12 писал(а):
Затребовать для начала копии протокола и постановы.
Треба запит про всі наявні протоколи і постанови.
Бо я так розумію за що протокол складено і скільки їх складено не відомо.
Може там іще після того вони намалювали протокол по ст. 130.
Запит можна слати до до УДАІ м. Києва.
Не мастак писать такие бумаги - получилось так (если необходимо - подкорректируйте плиз м.б. что-то лишне или добавить что надо)
До УДАІ ГУ МВС в м. Києві
м. Київ, вул.. Б. Хмельницького 54
Иванов Иван Иванович
Київська область, м. ______
вул_____д____кв________
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
07.06.2012 я пересувався на автомобілі _____________(реєстраційний номер ________) по вул. Семена Скляренко та на перехресті з Московським проспектом був зупинений співробітником ДАІ, який склав відносно мене протокол про адміністративне правопорушення (виконання розвороту у недозволеному місті). Після складання протоколу мені було вказано де я повинен розписатися, але після цього мені не були передані ні копія протоколу про адміністративне порушення, ні постанова по справі, мотивуючи це тим, що копія протоколу мені не потрібна, а на бланку постанови вказані київські реквізити – тому мені необхідно узнати необхідні для сплати штрафу (255 грн.) реквізити по місту реєстрації транспортного засобу та оплатити вказану суму.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. Данні щодо всіх існуючих і складених відносно мене протоколів про адміністративні правопорушення а також постанов, які були винесені по цим протоколам.