Здравствуйте, друзья!
Совсем недавно я имел опыт подачи иска в окружной суд по незаконному открытию на меня исполнительного производства исполнительной службой районного суда, вот текст этого иска:

Сообщение, не относящиеся к теме
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання незаконною, протиправною постанови про відкриття виконавчого провадження ВП №23390376 від 28.02.2012
Обгрунтування обчислення терміну оскарження.
Відповідно до ч.1 ст. 24 ЗУ «Про виконавче провадження» - державний виконавець зобов’язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред’явлення виконавчого документа до виконання і цей документ відповідає вимогам, передбаченим цим Законом.
Відповідно до п.4 ст.21 ЗУ «Про виконавче провадження» строк пред’явлення постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення складає три місяці.
Документ про примусове виконання постанови інспектора ДПС № ВН559182 від 14.12.2010, поданий до виконання 24.02.2012, на підставі якої відкрито виконавче провадження постановою державного виконавця Аблової О.В. ВП №23390376 від 28.02.2012. Себто на порушення ч.1 ст.24, п.4 ст.21 ЗУ «Про виконавче провадження» виконавче провадження було незаконно і протиправно відкрите через понад три місяці.
У данному випадку державний виконавець відповідно до п.1 ст.26 ЗУ «Про виконавче провадження» повинен був відмовити у відкритті виконавчого провадження.
Вважаю протиправними дії державного виконавця Аблової О.В., щодо відкриття вказаного вище виконавчого провадження з порушенням встановленого Законом терміну.
На підставі викладеного, керуючись статтями 21, 24, 26 ЗУ Про виконавче провадження, ст.303 КУпАП, ст. 99-102, 106, 162 КАС України,
ПРОШУ:
1. Визнати дії державного виконавця Аблової О.В. при винесенні Постанови про відкриття виконавчого провадження ВП №23390376 від 28.02.2012 протиправними.
2. Скасувати Постанову ВДВС серія: ВП №23390376 від 28.02.2012 про відкриття виконавчого провадження;
ДОДАТКИ:
1. Копія повідомлення ДВС – 1 аркуш.
2. Копiя Постанови про відкриття виконавчого провадження ВП №23390376 від 28.02.2012– 1 аркуш.
3. Оригінал квитанції про сплату судового збора.
на что сегодня я получил письмо с решением :

на всякий случай, прилагаю скан открытия исполнительного производства:

допустим, с копиями документов - моя вина - это я приложу
но вот то пункт, где говориться, что, мол определитесь на кого конкретно вы подаете иск и при чем тут вообще ИСПОЛНИТЕЛЬ, если он всего лишь исполняет закон - ИМХО - читсый бред сивой кобылы
к тому же иск не был мною выдуман, а помогали люди уже имеющие положительное решение по аналогичным искам...
кстати, по поводу дат подачи иска: я не нашел конверт на котором стояла дата, но я подписался на уведомлении, т.е. получается , что мне нужно идти в исполнительную службу и брать у них копию этого уведомления заверенную ихней печатью - так?
времени, для подачи дополнительных материалов по иску мало - до 5 июня, буду благодарен любой помощи!!!