Подав інформаційний запит до ДАІ м.Миколаїв такого змісту: керуючись ст. 23, 32, 33 Закону України «Про інформацію» ПРОШУ: 1.В передбачений законом строк письмово повідомити мене, про наявність чи відсутність моєї заборгованості по штрафам за порушення Правил дорожнього руху, а також інших підстав за яких мені може бути відмовлено в проведенні державного технічного огляду. 2.В разі наявності заборгованості по штрафам, а також інших підстав за яких мені може бути відмовлено в проведенні техогляду, прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також при можливості копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо.) 3.Надати повний перелік передбачених законом платежів, які я повинен внести під час проведення державного технічного огляду.
Отримав Укрпрштою (є конверт) відповідь неповну ТАКУ (я його розпізнав але не редагував). Тут є нюанс, що його підписав якийсь заступник, а прізвище стоїть начальника, печатка відсутня + номера серійного бланку відповіді немає: У ПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ІНСПЕКЦІЇ відділ ДАІ М. Миколаєва вул. К.Лібкнехта, 22, м. Миколаїв, 54001, тел. (0512) 47-45-11 № 9МЛ/-& №9/ гр. Малашии Н.О. пр. Героїв Сталінграду, 97 б, кв. 44, м. Миколаїв Шановний Накодиліе Олександровичу! Ваша заява керівництвом відділу ДАІ з ОАТ м. Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області уважно розглянута. При перевірці належного Вам автомобілю Кіа, номерний знак ВЕ 4893 АО по базі АІС «Адмінпрактика» було встановлено, що за транспортним засобом значиться 2 заборгованості : 1.05.12.2008 року інспектором ВДАІ з ОАТ м. Миколаєва Новаком В.М. за допомогою приладу «Візір» було зафіксовано порушення правил руху тротуарами. За даним фактом відносно вас, як власника транспортного засобу, було винесено постанову ВЕ № 034539; 2.30.12.2009 року інспектором ВДАІ з ОАТ Вознесенського району Черкасенко Д.О. за порушення правил проїзду перехресть було складено адміністративний протокол ВЕ № 096462 та винесено постанову відносно гр. Кушнира О.М., який керував належним Вам автомобілем. Для отримання більш детальної інформації Вам необхідно звернутись до відділення адміністративної практики ВДАІ з ОАТ м. Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області (м. Миколаїв, вул. Карла Лібкнехта, 22, каб.4).
_________________ 4 постанови відминило ДАІ, одну суд
|