пішохід писал(а):
sagasan писал(а):
В результате на "беркуте
92 км час-прибор беркут є лише вимірювач швидкості радіолокаційний згідно наказу 33,скачайте собі на замітку,відповідно він не має функції фото,кіно зйомки,відеозапису,що працюють в автоматичному режимі.На рахунок страховки гаєць правий,протоколом зафіксовано порушення ПДР.Повідомлення до запрошення до відділу-це щось нове,зазвичай це є в протоколі в графі підпис особи яка ознайомлена з місце та часом розгляду справи.Опишіть що це за окремий бланк чи може видумка гайців

Для того щоб зявитися на розгляд,ще раз говорю в протоколі повинно бути це зафіксовано.
Та в тому то і проблема. ГАІшник написав що місцем розгляду справи є їх райвідділ, на наступний день о 19.00, і стоїть підпис мого друга. а знизу написано що додається до протоколу Повідомлення про запрошення до підрозділу.
А ще в постанові сказано що правопорущення- це відсутність ( 1.ст126) полісу і штраф 425 грн, а про швидкість жодного слова. Тобто більш тяжке правопорушення поглинуло менше. Реально бентежить інше... в ПРОТОКОЛІ написано " повідомлено. що розгляд адмінсправи відбудеться 29.04.2010 о 19.00 в м. БУськ вул.Львівська 75. ПІдпис особи яка ознайомлена з місцем і часом розгляду справи і він ПІДПИСАВСЯ....
1. Чи мають право розгяд справи проводити в інший день в іншому місці?
2.Чи повинен чоловік їхати за 200 км на наступний день ввечері на розгляд справи?
3.Реально про поліс вписано поверх рядків, і пояснень друг не давав...я хочу писати в заяві що поліс взагалі не вимагали а він був у наявності, адже пояснень про поліс нема.... + є свідок- батько мого друга який їхав з ним