Цитата:
До УДАІ ГУМВС України в
Від
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Згідно ст. 14 Закону України «Про доступ до публічної інформації » розпорядники інформації зобов’язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об’єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Описуеш ситуацию
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1.Чи складався 08.04.2012р на мене протокол про адміністративне правопорушення?
2.Чи є на моє ім'я неоплачені постанови про адміністративні правопорушення у період з 01.01.2011 по сьогоднішній день? Якщо є, то прошу надіслати копії цих постанов на мою адресу.
Свои пояснения и номер жетона можеш указывать, а можещ и нет. Это особой роли неиграет. Тебе главное получить ответ на вопросы, а чем были вызваны вопросы - не их дело.