Текущее время: 23 сен 2025, 00:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 21:48 
Постоялец

Доброго дня усім.
Потрібна допомога у створенні та відправленні інформаційного запиту про наявність чи відсутність заборгованостей по штрафам.
Складаю запит перший раз, тому дуже прошу допомогти кому не важко.

Зразок:

Начальнику ВДАІ м. Львова
Мицаку Богдану Федоровичу
79015 м. Львів, вул. Городоцька, 124
від ПІБ.................
мешкаю за адресою:
м. Львів вул. ...............буд....кв.....
Паспорт серії КВ № 123456
виданий Залізничним РВ УМВС України у Львівській області

інформаційний запит.
Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію» державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов'язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, котрих вона стосується. На підставі цього, а також керуючись ст.23, 32, 33 Закону України «Про інформацію», п.3,п.4 ст.8, п.6 ст. 16, п.1 ст.19 Закону України «Про захист персональних даних».
Прошу:
1.В передбачений Законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записів про непогашенні, або неоплачені мною штрафи за порушення правил дорожнього руху чи будь-які інші порушення.
2. В разі заборгованості по штрафам прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо).

Дата: _______________ ПІБ

Відразу ще одне питання: відправляти за адресою та на ім'я вказане у шапці?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 21:52 
Борец

Shooter
тело заявы гуд!
я бы отправлял сразу в Областное ГАИ
и еще один запрос в Областной ГИС

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 21:58 
Борец

Начальнику ВДАІ м. Львова
Мицаку Богдану Федоровичу
79015 м. Львів, вул. Городоцька, 124
від ПІБ.................
мешкаю за адресою:

інформаційний запит.

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:

Прошу:

1.В передбачений Законом термін, письмово, повідомити мене чи є в наявності в електронній базі органів ДАЇ записів про непогашенні, або неоплачені мною штрафи за порушення правил дорожнього руху чи будь-які інші порушення.
2. В разі заборгованості по штрафам прошу надати інформацію про дату їх виникнення, джерело цих відомостей, строк їх дії, а також, копії документів, що це підтверджують (протоколи, постанови, тощо).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 21:59 
Борец

Shooter писал(а):
Відразу ще одне питання: відправляти за адресою та на ім'я вказане у шапці?

це не проблема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:06 
Постоялец

KotykPooh писал(а):
Shooter
тело заявы гуд!

А що місто не має інформацію по штрафам по всій Україні? Я думаю не важливо кому, головне отримати відповідь. А якщо важливо то скажіть!

Бачив в зразках ще таку шапку
До Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул. Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
Які запити за вказаною адресою надсилають?

В мене просто пересторога з'явилась, мені останні дві зупинки погрожували про штраф без моєї участі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:22 
Борец

Shooter писал(а):
KotykPooh писал(а):
Shooter
тело заявы гуд!

А що місто не має інформацію по штрафам по всій Україні? Я думаю не важливо кому, головне отримати відповідь. А якщо важливо то скажіть!

у Львівській області
Які запити за вказаною адресою надсилають?

В мене просто пересторога з'явилась, мені останні дві зупинки погрожували про штраф без моєї участі.

я бы слал сюда: Управління ДАІ ГУ МВС України
если что, то они сами перенправят куда надо.
запросы можешь слать любые - ты гражданин, а они твои слуги

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:27 
Постоялец

Так нормально буде? І яким листом надсилати, рекомендованим?

Код:
                                                                                                у Львівській області
                                                                                                від ПІБ.................
                                                                                                мешкаю за адресою:

інформаційний запит.

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово надати вичерпну відповідь на такі питання:

Прошу:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:28 
Борец

у Львівській області

так все рівно відповідь буде ,з міського Даї....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:33 
Постоялец

Ясно. Усім дякую за допомогу. Використаю останній варіант. Але все-таки ще залишилось питання яким листом направляти інформацію?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 22:40 
Борец

Shooter писал(а):
Ясно. Усім дякую за допомогу. Використаю останній варіант. Але все-таки ще залишилось питання яким листом направляти інформацію?

шли пока рекомендованным с уведомлением

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2012, 23:18 
Постоялец

Ще виникло питання:
Якщо я відправляти запит рекомендованим чи будь-яким листом, ГАЇ може сказати що лист був пустий? Чи наприклад лист був, а всередині запиту не було!
Чи є якась хитрість?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 фев 2012, 00:05 
Постоялец

Shooter писал(а):
Ще виникло питання:
Якщо я відправляти запит рекомендованим чи будь-яким листом, ГАЇ може сказати що лист був пустий? Чи наприклад лист був, а всередині запиту не було!
Чи є якась хитрість?

Отправлять с описью.
Но лично у меня таких приколов пока не было.
Кстати, по новому налоговому кодексу если отчетность отправляешь почтой, то требуют отправлять именно с описью вложения. Не спроста законодатель вводит такие нормы!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 фев 2012, 07:31 
Борец

Shooter писал(а):
Ще виникло питання:
Чи є якась хитрість?

пока такого не наблюдалось.
тут дело в том, что корреспонденция приходит в канцелярию, которая обязана регистрировать всё.
девочке в канцелярии пох, что там написано, поэтому она добросовестно все регит.
для того, чтобы провернуть такую хрень, надо уговорить девочку, чтобы она сделала подлог.
наверно не все девочки соглашаются на такое.
во всяком случае с простыми бумагами такое делать не будут.
хотя я слышал что в судах мутят по-черному.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 фев 2012, 22:34 
Постоялец

VadoZ писал(а):

Кстати, по новому налоговому кодексу если отчетность отправляешь почтой, то требуют отправлять именно с описью вложения. Не спроста законодатель вводит такие нормы!

Ну так! не спроста. Я як новачок в таких справах відразу зауважив "дирку" яку можна використати.
Дуже вдячний всім за допомогу!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 12:27 
Новобранец

Ответ в какой срок должны дать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа