wasily_g писал(а):
На какой срок отложено рассмотрение??? Если более 10 дней, завалите инспектора запросами ... потом расскажет при начальнике своем, что и как он делал ... не ответив вам на запросы.... ыыыы
Увы, на завтра. Но атаку я подготовил. В том числе и такое:
Клопотання:
Я, Шумахер Михаил Рольфович, посвідчення водія серії ААА №111111, 25.02.2012, біля 13:00, керуючи автомобілем Mercedes MGP W02 (державний номер АА1111ІК, свідоцтво про реєстрацію серії АА1 №111111) рухаючись по Наддніпрянському шосе у напрямку Південного мосту, був зупинений Інспектором ДПС полку ДПС м. Києва старшим сержантом міліції Шестаком Сергієм Миколайовичем нібито за перевищення швидкості.
Фіксуючи цю подію інспектор склав протокол серії ВМ1 № 216570 в якому зазначив, що я порушив пункт ПДР 12.4 перевищивши максимально допустиму швидкість руху в населеному пункті на 29 км/год.
Інспектор назначив розгляд справи на 28.02.2012 на 10 годин у полку ДПС.
Вважаю, що розгляд справи керівником або співпрацівником інспектора, який є фактично обвинувачем, може бути упередженим, а тому не об’єктивним.
Згідно зі ст. 124 Конституції України:
«Правосуддя в Україні здійснюється виключно судами. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються. Юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі.».
Тому розгляд справи працівником МВС, який не є суддею, вважаю неконституційним.
ВРАХОВУЮЧИ ВИКЛАДЕНЕ ПРОШУ:
1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.
2. Перенести розгляд даної справи про адміністративне правопорушення у районний суд за місцем мого проживання, де справа може бути розглянута об’єктивно та неупереджено. Для цього відправити матеріали справи до Дніпровського районного суду м. Києва.
3. Продублювати виклик до суду телефоном або електронною поштою, які зазначені нижче.