yur_k писал(а):
просто пишите серийный номер девайса в протокол. ТРЕБУЙТЕ, настаивайте, жалуйтесь, но номер должен быть.
а в суде, в том числе - требуйте чтоб гайцы показали бухгалтерскую ведомость о наличии на балансе предприятия этой камеры. Если камера не на балансе - ИМХО это самоуправство.
Если найти нормативный акт с перечнем оборудования сложно, то нормативный акт, позволяющий гайцу использовать домашнюю технику в качестве доказательств - НЕВОЗМОЖНО!!!
Ну и что что на балансе? на балансе у них и стаканы с тарелками и мебель и т.п. и т.д. Понятно, что если техника даже на баланс не поставлена, то эт ваще беспредел. Но даже если цифровик на балансе эт ещё ничего не значит. Ну стоит на балансе бытовая видеокамера или бытовой фотык, ну и чё?
Вот часть моего запроса в ГАИ, касательно фотофиксации ГАЙцами нарушения: Цитата:
Відеофіксація порушень проводилася побутовим цифровим фотоапаратом, відео з якого і було пред’явлено мені, як доказ мого неіснуючого правопорушення. Окремо звертаю увагу, що працівником ДПС не було пояснено мені чи має він належну кваліфікацію для користування складною цифровою технікою. Мені також не було пояснено чи сертифікований даний технічний засіб для використання в Україні та в органах МВС України зокрема. Тобто не були вказані законодавчі підстави застосування техніки по-перше та саме цього приладу по-друге. Відтак, в мене немає, приміром, відомостей щодо законності ввезення даного приладу на територію Україні та більше того мені невідомо яким чином використовується даний прилад працівниками ДПС та яким чином матеріали що не підлягають розголошенню – матеріали щодо мене (наявні у технічному приладі, найменування якого доречи з невідомих причин мені не було повідомлено, під час складання протоколу та постанови) та ймовірно інших громадян використовуються, зберігаються та знищуються в органах ДПС.
А вот "скомканый" ответ гайцев на мой "развёрнутый" вопрос:
То что фотык на балансе это чепуха...