Текущее время: 04 авг 2025, 05:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 88 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 13:31 
Прохожий

Близько 22 год. 07.10.2011 року у м.Тараща по вул.Видна, буд. 14 Київської області на мій власний автомобіль SKODA Octavia TOUR скоїв наїзд службовий автомобіль ВАЗ-2110 д/н АІ1300ВС прокуратури Таращанського району, за кермом якого перебував особисто прокурор Вишнівський Ігор Анатолійович, більше з ним в автомобілі нікого не було.
В моєму автомобілі знаходилася пасажирка, яка була свідком даної автопригоди.
Від”їзжаючи від багатоповерхового будинку та під”їзджаючи до проїзжої частини я спостерігала незрозумілі речі , що коїлися з авто, яке рухалося мені назустріч — автомобіль ВАЗ-2110 не міг заїхати в поворот до жилого багатоповерхового будинку, декілька раз він розвертався і знову намагався заїхати!
На його дії я зупинилася і чекала коли він закінчить незрозумілі мені, як водію дії. Не пам”ятаю з якого разу він кінець-кінців закінчив свій маневр і на великій швидкості почав рухатись мені назустріч “лоб-в-лоб”, при цьому я стояла і не рухалась, почала сигналити йому та подавала мигаючі знаки.
Коли він під”їхав майже в притул, ми з моїм свідком вже могли бачити картину, а саме - за кермом ВАЗ-2110 знаходився прокурор Таращанського району Київської області Вишнівський Ігор Анатолійович, голова його ледве трималася на в”язах, його очі були затуманені. Він включив мені дальнє світло фар, і я вже зрозуміла, що ця людина знаходиться в нетверезому стані і свої дії він не контролює.
Щоб уникнути з ним зіткнення я швидко прийняла рішення поступитися дорогою, так як ця проїзджа частина була вузька і , ключивши звукову та світову сигналізацію (аварійну), щоб привернути максимально його увагу , почала рухатись в задньому напрямі.
В той-же час прокурор, не реагуючи на мої дії, продовжував набирати швидкість та прискорено рухатись знову мені назустріч. В зеркало заднього виду я побачила, що в мене на моєму шляху знаходиться електрична опора, тому я зупинилася, вкючила аварійну сигналізацію та продовжувала подавати сигнали. Але цей водій не реагував на мої знаки, майже притиснувши моє авто до електричної опори, розігнавшись здійснив намірено лобове зіткнення.
Відразу після скоєння ДТП,прокурор Вишнівський І.А., навіть не міг вийти з свого автомобіля, як потім виявилось, службового. Ледве, вийшовши назовні, став мені погрожувати, в тому числі своїми повноваженнями прокурора, тиснув на мене щоб я “забрала свій автомобіль з його дороги”.
В цей момент, ми з моїм свідком зрозуміли вже, що прокурор навіть не може триматися на своїх ногах, тримався то за мій автомобіль, то за мене, щоб встояти, тобто знаходиться в стані алкогольного сп”яніння. Це ще було видно з його нерозбірливої мови, нестійкої ходи, неохайного зовнішнього вигляду, а також різкого запаху алкоголю. Почав мене штовхати, дзвонити комусь по мобільному телефону. Я подзвонила в міліцію, щоб викликати ДАІ на місце ДТП, але хтось з людей вже викликав працівників ДАЇ, та Вишнівський І.А. мені сказав “що я вже відмінив виклик”.
В той-же час погрожував розправою наді мною, що створить мені та моїм родичам проблеми, зробить мене винною в скоєнні даного ДТП. Весь цей час він мені казав, що - “Ти не знаєш в що в ляпалась, що я Прокурор Таращанського району!!!!” .
Я відмовилася з ним спілкуватися і чекала працівників ДАІ. Коли помітила, що прокурор сів в своє службове авто і почав заводити його, сказав “Короче, я поїхав!!!”. Я підбігла і стала, так щоб він не зміг рушити. Тоді він вийшов з свого авто і почав тікати в сторону багатоповерхового будинку, в якому він проживає. Тобто, поки приїхали інспектори ДАЇ, прокурор зник з місця ДТП.
Я не можу передати всі жахи, які я пережила в той вечір, всі образи та залякування від прокурора.
В процесі оформлення ДТП, працівники ДАЇ зробили схему зіткнення автомобілів, я пройшла експертизу на встановлення стану алкогольного сп”яніння (0%) , опитали свідків ДТП, письмово це все було задокументовано. Я отримала довідку №233650 від 07.10.11р., про отримання механічних пошкоджень.
На даний час прокурор Таращанського району Вишнівський І.А. робить всі дії, щоб зробити мене винною.
Я написала скаргу в Генеральну прокуратуру України на ім”я Пшонки В.П. від 09.10.2011р. з проханням детально перевірити та прийняти відповідні міри згідно чинного законодавства, адже цей посадовець надалі працює та займає свою посаду, що, на мою думку, загрожує мені розправою.
В той-же час у відповідності до п. 2 ч. 1 ст. 4 Закону України «Про прокуратуру» передбачено, що діяльність органів прокуратури спрямована на всемірне утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку і має своїм завданням захист від неправомірних посягань гарантованих Конституцією, іншими законами України та міжнародними правовими актами соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод людини та громадянина.
А прокурор Вишнівський І.А. своїми діями, намагається не тільки мене залякати , а й грубо порушити Закон України «Про прокуратуру».
https://docs.google.com/document/pub?id ... qLnCXJV6Rk
Жалоба генеральному прокурору

Что Вы посоветуете делать дальше?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 13:37 
Постоялец

mrTall писал(а):

Выходить на СМИ, записывать интервью со свидетелями, крутить на телеканалах.
Придать это всё огласке, чтоб фальсификация была очевидной, тогда будет легче с ней бороться.
Не догадались снять его на видео?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 13:47 
Прохожий

IMHO писал(а):
mrTall писал(а):

Выходить на СМИ, записывать интервью со свидетелями, крутить на телеканалах.
Придать это всё огласке, чтоб фальсификация была очевидной, тогда будет легче с ней бороться.
Не догадались снять его на видео?

Потому что он со старта начал наезжать, звонки в гаи, все дела, девушка в шоковом состоянии была, не сообразила.
Можете подсказать контакты сми которые с таким работают? Как на них выйти?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:03 
Постоялец

mrTall писал(а):
Можете подсказать контакты сми которые с таким работают? Как на них выйти?

Я не подскажу, с этим дела не имел. Может другие подскажут.
Для начала можно поискать телефоны, емейлы на сайтах.
Им главное, чтоб было что показать. Если видео нет, то надо делать видео со свидетелями.
Может есть знакомые журналисты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:17 
Борец

ну так как видео нету, то надо подключать печатные СМИ
http://catalog.i.ua/catalog/98/?r=10101
http://era.com.ua/catalog/cat/33/p-15/

далее переходим на сайт, ищем там "контакты" "редакция" "обратная связь"
и кидаем им новость, автор может сбросить так же и свои координаты для связи

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:19 
Постоялец

Какие у вас есть документы на руках кроме этой справки?
Какие у вас есть доказательства его вины и вашей невиновности? Как они задокументированы?
Предлагаю поговорить со свидетелями и попросить их написать пояснения в письменном виде (на случай, если они потом передумают давать показания).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:22 
Постоялец

Alyans писал(а):
ну так как видео нету, то надо подключать печатные СМИ
не согласен, мне кажется ТВ эффективнее будет, но тогда надо будет снимать интервью
не знаю, насколько их это заинтересует
надо спросить у Роста, что он скажет

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:27 
Новобранец

IMHO писал(а):
Какие у вас есть документы на руках кроме этой справки?
Какие у вас есть доказательства его вины и вашей невиновности? Как они задокументированы?
Предлагаю поговорить со свидетелями и попросить их написать пояснения в письменном виде (на случай, если они потом передумают давать показания).

Документов больше нет на руках никаких, показания свидетелей приобщили к делу, ГАИ согласно своей инструкции уведомили Департамент ГАИ в Киевской области и написали рапорт в Прокуратуру Киевской обл.
Копии показании свидетелей на дали отксерить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:34 
Борец

пишите заявление с требованием ознакомить с материалами дела, согласно ст. 268 КУпАП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:35 
Постоялец

Срочно в ГАИ собирать документы.
Сейчас нет времени писать как.
Люди подскажут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:37 
Новобранец

А что мне от Гаи требовать, они ничего не дают!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:40 
Борец

Ясся писал(а):

пиши письменное заявление, а не проси на словах и требуй такого же письменного ответа, вот там пускай и аргументируют свой отказ.
заявление пишется в 2-х экземплярах, заносишь в канцелярию регистрируешь и забираешь себе экземпляр с визой (дата и № входящего)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:43 
Новобранец

Ясся писал(а):

Значит, я официально обращаюсь в Гаи с требованием ознакомится с мат. дела?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:45 
Новобранец

Ясся писал(а):
Ясся писал(а):

Значит, я официально обращаюсь в Гаи с требованием ознакомится с мат. дела?

Ребята, а у кого есть пример этого обращения с сылками на статьи? Сбросьте пожалуйста!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 14:58 
Борец

Изначально ваша тема не в том разделе.
Это НОВОСТНОЙ раздел.
Попросите Админа перенести тему в соответствующий раздел Юридической помощи.
Например сюда - ПОМОЩЬ ПО ШТРАФАМ, ОБЖАЛОВАНИЮ НЕЗАКОННЫХ ДЕЙСТВИЙ

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 88 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа