Текущее время: 18 май 2025, 11:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 сен 2011, 08:45 
Прохожий

Покритикуйте жалобы, что добавить, что убрать?
Видео выложу сегодня к вечеру

Цитата:
Начальнику відділу ДАІ Солом'янського РУ ГУМВС України в м. Києві
03151, м.Київ, вул. Н. Оповчення, 10/12

... мои данные

С К А Р Г А
(на дії працівників ДАІ)

«16» вересня 2011 року близько 10 год. за адресою м. Київ, на перехресті біля вулиці Шевченко 194 стояла машина ДАІ держ. номер 2041. Я, побачивши грубе порушення ПДР, а саме – зупинку на перехресті, почав робити відеозапис. Одразу до мене підійшов інспектор з жетоном КІ0045 та не представившись запитав – “Ви хто такий?” та “На якій підставі ви нас знімаєте?”. Я попросив пред’явити службове посвідчення (декілька разів), але на протязі усього нашого спілкування я так і не дізнався прізвища та ім’я інспектора.
Далі інспектор забороняв мені робити відео зйомку. Хочу зауважити що на сьогодні законодавство України не містить заборони щодо аудіо-, фото- чи відеофіксації водіями дій працівників Державтоінспекції під час оформлення ними адміністративних матеріалів та місць несення служби.
Після цього інспектор почав знімати мене на власну відеокамеру, хоча я заборонив йому це робити. Я подзвонив на телефон ДАІ (044)4837064 та проінформував про порушення працівника ДАІ, але це не допомогло.

На підставі викладеного,

ПРОШУ:

1. Ініціювати повноцінний розгляд моєї скарги. Провести службове розслідування викладених фактів.
2. Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
3. Про результати повідомити мене у термін відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

Додатки:
1. CD диск з відеозаписами.
20.09.2011р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2011, 08:53 
Борец

краще скаргу переробити у інформаційний запит, тоді більше шансів досягти результатів.
по кожному факту окремий запит (про порушення ПДР, про заборону зйомки працівників ДАІ та відмова пред'явити посвідчення, про порушення ст. 307 ЦКУ)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2011, 16:29 
Борец

вот моя (отредактирована пишоходом) жалоба на запрет снимать, смотрите viewtopic.php?f=76&t=10671&start=28

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа