Покритикуйте жалобы, что добавить, что убрать?
Видео выложу сегодня к вечеру
Цитата:
Начальнику відділу ДАІ Солом'янського РУ ГУМВС України в м. Києві
03151, м.Київ, вул. Н. Оповчення, 10/12
... мои данные
С К А Р Г А
(на дії працівників ДАІ)
«16» вересня 2011 року близько 10 год. за адресою м. Київ, на перехресті біля вулиці Шевченко 194 стояла машина ДАІ держ. номер 2041. Я, побачивши грубе порушення ПДР, а саме – зупинку на перехресті, почав робити відеозапис. Одразу до мене підійшов інспектор з жетоном КІ0045 та не представившись запитав – “Ви хто такий?” та “На якій підставі ви нас знімаєте?”. Я попросив пред’явити службове посвідчення (декілька разів), але на протязі усього нашого спілкування я так і не дізнався прізвища та ім’я інспектора.
Далі інспектор забороняв мені робити відео зйомку. Хочу зауважити що на сьогодні законодавство України не містить заборони щодо аудіо-, фото- чи відеофіксації водіями дій працівників Державтоінспекції під час оформлення ними адміністративних матеріалів та місць несення служби.
Після цього інспектор почав знімати мене на власну відеокамеру, хоча я заборонив йому це робити. Я подзвонив на телефон ДАІ (044)4837064 та проінформував про порушення працівника ДАІ, але це не допомогло.
На підставі викладеного,
ПРОШУ:
1. Ініціювати повноцінний розгляд моєї скарги. Провести службове розслідування викладених фактів.
2. Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
3. Про результати повідомити мене у термін відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
Додатки:
1. CD диск з відеозаписами.
20.09.2011р.