Текущее время: 17 май 2025, 18:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: 1.10 Стоянка
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 10:40 
Постоялец

Цитата:
стоянка — припинення руху транспортного засобу на час, більший ніж 5 хвилин, з причин, не пов'язаних з необхідністю виконання вимог цих Правил, посадкою (висадкою) пасажирів, завантаженням (розвантаженням) вантажу

шось я ніяк не можу доперти, посадка пасажирів і завантаження вантажу - це причини з яких НЕ можна зупинятись під знаком?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: 1.10 Стоянка
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 10:43 
Борец

почитай что такое остановка и почувствуй разницу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 10:49 
Борец

:lol: :lol: :lol: без комментариев

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 10:50 
Борец

на знаке сколько прямых полосок?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 10:51 
Постоялец

baratrum писал(а):
Цитата:
стоянка — припинення руху транспортного засобу на час, більший ніж 5 хвилин, з причин, не пов'язаних з необхідністю виконання вимог цих Правил, посадкою (висадкою) пасажирів, завантаженням (розвантаженням) вантажу

шось я ніяк не можу доперти, посадка пасажирів і завантаження вантажу - це причини з яких НЕ можна зупинятись під знаком?

якщо говорити про знак 3.35 "Стоянку заборонено", то під тим знаком можна зупинитись для посадки пасажирів і завантаження вантажу, бо це не вважається стоянкою
стояти довше 5 хвилин без посадки пасажирів і завантаження вантажу під цим знаком не можна, бо це вже буде стоянкою
а якщо говорити про знак 3.34 "Зупинку заборонено", то під ним взагалі зупинятись не можна

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 11:07 
Постоялец

IMHO писал(а):
якщо говорити про знак 3.35 "Стоянку заборонено", то під тим знаком можна зупинитись для посадки пасажирів і завантаження вантажу, бо це не вважається стоянкою
стояти довше 5 хвилин без посадки пасажирів і завантаження вантажу під цим знаком не можна, бо це вже буде стоянкою
а якщо говорити про знак 3.34 "Зупинку заборонено", то під ним взагалі зупинятись не можна

Таки ні, виявляється згідно ПДР під 3.34 розвантажутись і робити посадку пасажирів можна, а під 3.35 - ні

зупинка — припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 11:31 
Постоялец

baratrum писал(а):
Таки ні, виявляється згідно ПДР під 3.34 розвантажутись і робити посадку пасажирів можна, а під 3.35 - ні
зупинка — припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу
Ви ж самі написали, що це зупинка. А знак 3.34 забороняє зупинку.
Можете не звіряти з визначенням стоянки, бо 3.34 забороняє також і стоянку:
Цитата:
3.34 “Зупинку заборонено”. Забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).
Розвантажуватись і робити посадку пасажирів під знаком 3.34 може тільки таксі.
Чи ви таксист? ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 11:49 
Постоялец

Може в нас різні ПДР, я не знайшов про таксистів.
Але розпишу ще раз. 3.34 - зупинка заборонена (визначення зупинки - зупинка — припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу, виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо))
Знак 3.35 - стоянка заборонена (визначення стоянки - стоянка — припинення руху транспортного засобу на час, більший ніж 5 хвилин, з причин, не пов'язаних з необхідністю виконання вимог цих Правил, посадкою (висадкою) пасажирів, завантаженням (розвантаженням) вантажу)
І ні, я не таксист. Просто біля одного базару, де я виконую розвантаження товару, стоять 3.34 і 3.35, і я не впевнений де краще ставати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 11:58 
Постоялец

baratrum писал(а):

Скачайте собі актуальні ПДР наприклад звідси:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 1752995104

і подивіться розділ 3. Заборонні знаки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 12:05 
Постоялец

baratrum писал(а):
Але розпишу ще раз. 3.34 - зупинка заборонена (визначення зупинки - зупинка — припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу, виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо))
Знак 3.35 - стоянка заборонена (визначення стоянки - стоянка — припинення руху транспортного засобу на час, більший ніж 5 хвилин, з причин, не пов'язаних з необхідністю виконання вимог цих Правил, посадкою (висадкою) пасажирів, завантаженням (розвантаженням) вантажу)
І ні, я не таксист. Просто біля одного базару, де я виконую розвантаження товару, стоять 3.34 і 3.35, і я не впевнений де краще ставати

Зупинка вашого ТЗ для розвантаження товару підпадає під визначення зупинки в розумінні ПДР, а не стоянки, тому під 3.34 це робити не можна (там взагалі не можна зупинятись!).
Можете розвантажуватись (або зупинитись до 5 хвилин) під 3.35, а після розвантаження (якщо пройшло більше 5 хвилин) стояти там вже не можна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 12:34 
Постоялец

Поняв :oops:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 июл 2011, 14:21 
Борец

baratrum
Стойте под знаком 3.35 столько, сколько нужно для выгрузки/закрузки, будь то 5 минут или 50!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа