сабж, коллеги прошу помочь новичку советом и дать оценку. Скажу сразу - цель наказать и привлечь к оветственности инспектора, отменить постанову и протакол.
===<начало>=== СКАРГА
Звертаюсь до Вас з проханням провести перевірку обставин, викладених у даній заяві, з метою встановлення фактів службового підроблення, зловживання службовим становищем і подальшого прийняття відповідних заходів щодо винних осіб. 24 лютого 2011 року, близько 15 години я повертався з м. Києва до м. Кіроворада по автошляху Київ-Знам‘янка на автомобілі MAZDA 3, д.н. ВАХХХХАЕ. На 98 км. я здійснював об’їзд вантажного автомобіля, який рухався переді мною а ввімкнувши правий сигнал повороту почав зупинятися на узбіччі. Коли вантажний автомобіль майже закінчив зупинку та з’їхав на узбіччя, я виконав його об‘їзд, не перетинаючи умовної роздільної полоси, оскільки погодні умови (часткові намети снігу), зношеність фарби роздільної полоси, не дозволи добре розгледіти розташування роздільної полоси. В той же час, як я закінчував об‘їзд вантажного автомобіля, із за повороту переді мною, виїхав патрульний автомобіль та зупинив мене. Зупинивший мене, працівник ДАІ, який представився Інспектором ХХХХХХ, повідомив начебто я порушив ПДР здійснивши обгін и перетнувши суцільну смугу. Я висловив незгоду із цим, оскільки виконував не обгін а об‘їзд зупинявшегося вантажного автомобіля який з‘їхав на узбіччя, суцільну смугу не перетинав, Інспектор не міг бачити деталі об‘їзду, оскільки в цей момент знаходився ще за поворотом, і все це можуть підтвердити мої свідки, які знаходились в той момент в моному автомобілі, разом з якими я повертався до м. Кіровограда. Мої аргументи Інспектор ХХХХ. заперечив та наполіг на складанні протоколу про адміністративне правопорушення, я передав йому документи на управляння автомобілем: технічний паспорт, права, талон попереджень, довіреність, поліс страхування – та попередив про клопотання про перенос розгляду справи за моїм місцем проживання. Через 2 хвилини, коли я підійшов зі свідком до патрульного автомобіля, інспектори повернули мені мої документи, та повідомили мене що я можу продовжувати рух, не надавши ніяких документів на підпис та для ознайомлення, не попередивши мене про складання протоколу. Після чого я забрав документи та вирушив в напрямку м. Кіровограда. 12.07.2011 року я з‘ясував, що на мене, 24.02.2011 року все ж таки був складений протокол про адміністративне правопорушення ХХХ та постанова в справі про адміністративне правопорушення ХХХ з накладанням штрафу в розмірі 260,00 (Двісті шістдесят гривень 00 копійок). 19.07.2011 року я отримав копію протоколу та постанови, з якими я не погоджуюсь, оскільки складені з порушеннями норм матеріального права та процесуальних норм, є незаконними.
Враховуючи вищевикладене,
ПРОШУ:
1. Провести службове розслідування по фактах порушення законодавства інспектором ДПС ХХХ, що викладені у скарзі. 2. Прошу повідомити мене письмово про результат розслідування та розгляду моєї скарги. 3. Скасувати протокол про адміністративне правопорушення ХХХ та постанову ХХХ
Додаток: 1. Копія протоколу ХХХ 2. Копія постанови ХХХ
20.07.2011 року
===<конец>===
чего не хватает и что еще можно добавить? спасибо заранее
|