eleonore писал(а):
не фига не видно((( пишу так: в протоколе есть пункт "обставини події": що гр. Юрченко Микола Єгорович не повертає автомобіль Шевроле Лачетті р.н. АІ 8180 АН, який я надала йому для тимчасового керування з правом викупу 15,03,2008 року. Больше в самом протоколе, кроме моих личных данных нету. К протоколу идёт пояснення. Вот его текст:
По суті заданих питань пояснила, що дійсно проживає за зазначеною адресою на протязі тривалого часу разом з родиною. В лютому 2006 року взяли автомобіль Шевроле Лачетті АІ 8180АН в кредит, а в березні місяці 2008 року надала довуренічть з правом викупу автомобілягр. Юрченко Миколі Єгоровичу, 1968 року народження мешанця м. Харцизьк Донецької обл. ву. Репіна 8-а. Але гр. Юрченко М.Є. за кредит на протязі всього часу не платив, після чого я анулювала довіренічть та повідомила його і в телефонній розмові попросила повернути автомобіль, але до цього часу мені так і не повернули авто і місце знаходження автомобіля мені не відомо, телефони гр. Юрченко М.І. не відповідають. В міліцію звернулась з метою повернення автомобіля. По даному факту добавити нічого.
Как мне разъяснили, отказали Вам (хотя форма отказа неправильная - должна быть постанова об отказе в возбуждении, где указано причину отказа) скорее всего из-за наличия в регистрационных документах второго "владельца". Т.е. милиция не может возбудить против него ничего, т.к. он, можно сказать, совладелец без права продажи. Советуют писать заявление об угоне (но если она в "друга", то могут за ложные привлечь).