Текущее время: 11 май 2025, 08:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 30 сен 2011, 11:08 
Новобранец

Вчора прийшов лист з суду, відкрили справу, назначили суд на 19 жовтня. І от дзвонить мені щойно з ДАІ Львова якась людина, і каже що в них помінялось керівництво і зараз в них склалось зовсім інше бачення на ту справу, зовсім протилежне, хотіли щоб я завтра до них приїхав, я звісно що відмовився, тому що вихідний, сказав що приїду тільки в робочий день і якщо дадуть повістку) Смішно це все, коли вже прийшла повістка з суду, визнають свою вину, а до того казали що порушень не бачать))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2011, 11:16 
Новобранец

Nazarchik писал(а):
Вчора прийшов лист з суду, відкрили справу, назначили суд на 19 жовтня. І от дзвонить мені щойно з ДАІ Львова якась людина, і каже що в них помінялось керівництво і зараз в них склалось зовсім інше бачення на ту справу, зовсім протилежне, хотіли щоб я завтра до них приїхав, я звісно що відмовився, тому що вихідний, сказав що приїду тільки в робочий день і якщо дадуть повістку) Смішно це все, коли вже прийшла повістка з суду, визнають свою вину, а до того казали що порушень не бачать))

то нехай напишуть до суду, що позов визнають про що ще тут говорити. хіба, можливо хочуть "порішати", залагодити моральну шкоду, щоб Ви відмовились від позову...)))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2011, 11:34 
Новобранец

Там мабуть ще прокуратура нагнула ДАІ, тому що справу передали незаконно, а ДАІ її не вирішило, а тепер я вимагаю від прокуратури інформацію чи розглядалась справа по суті, яке рішення прийнято і коли я можу ознайомитись з матеріалами перевірки))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2011, 11:37 
Новобранец

Nazarchik писал(а):
Там мабуть ще прокуратура нагнула ДАІ, тому що справу передали незаконно, а ДАІ її не вирішило, а тепер я вимагаю від прокуратури інформацію чи розглядалась справа по суті, яке рішення прийнято і коли я можу ознайомитись з матеріалами перевірки))

так і треба з ними, нехай вчать закони.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 сен 2011, 13:45 
Борец

Nazarchik писал(а):
І от дзвонить мені щойно з ДАІ Львова якась людина, і каже що в них помінялось керівництво і зараз в них склалось зовсім інше бачення на ту справу, зовсім протилежне, хотіли щоб я завтра до них приїхав, я звісно що відмовився, тому що вихідний, сказав що приїду тільки в робочий день і якщо дадуть повістку)

серпентарій заворушився,а їхні казки що немає в них алкотестерів-добивай їх,напиши запит про наявність алкотестерів в ДАЇ.м.Львова,але засилай лише в Київ,бо місцеві можуть фігню відписати.до 19 відповідь буде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2011, 16:53 
Новобранец

пішохід писал(а):
Nazarchik писал(а):
І от дзвонить мені щойно з ДАІ Львова якась людина, і каже що в них помінялось керівництво і зараз в них склалось зовсім інше бачення на ту справу, зовсім протилежне, хотіли щоб я завтра до них приїхав, я звісно що відмовився, тому що вихідний, сказав що приїду тільки в робочий день і якщо дадуть повістку)

серпентарій заворушився,а їхні казки що немає в них алкотестерів-добивай їх,напиши запит про наявність алкотестерів в ДАЇ.м.Львова,але засилай лише в Київ,бо місцеві можуть фігню відписати.до 19 відповідь буде.

передали мені сьогодні таке сповіщення
Изображение

запрошують завтра на розгляд справи, думаю що будуть також пропонувати щоб я забрав позов з суду. наприклад якщо вони завтра визнають що інспектор порушив закон, і накажуть його, то суд всерівно має відбутись?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2011, 19:13 
Борец

Nazarchik писал(а):
наприклад якщо вони завтра визнають що інспектор порушив закон, і накажуть його,

тоді він і далі буде інших розводити :roll:
а чому вони такого зразу не робили :?:
Nazarchik писал(а):
то суд всерівно має відбутись?

якщо відкличеш позовну,тоді все пропало. :roll:
якщо суд признає дії протипрпавними,це козир в твоїх руках.
а гайці по дисциплінарному можуть йому винести просто-попередження. :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 окт 2011, 20:45 
Новобранец

пішохід писал(а):

заяву відкликати не буду, а які можуть бути дальше мої дії після того як суд визнає дії інспектора протиправними? я так розумію що по тому позову що я подав суд не може їх наказати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 окт 2011, 07:20 
Новобранец

Nazarchik писал(а):
пішохід писал(а):

заяву відкликати не буду, а які можуть бути дальше мої дії після того як суд визнає дії інспектора протиправними? я так розумію що по тому позову що я подав суд не може їх наказати

суд не може наказати, він визнає дії протиправними, а потім з постановою в прокуратуру

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2011, 20:46 
Новобранец

пішохід писал(а):
Nazarchik писал(а):

сьогодні прийшла відповідь, виявляється УДАІ МВС України не знає чи має відділення ДАІ Львова алкотестери
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2011, 20:53 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
Nazarchik

напиши інфозапит в прокуратуру.
Тоді то і тоді то, я надіслав вам заяву про злочин (копія додається), в якій просив вчинити такі то дії:... Такого то числа я отримав від вас повідомлення, що заву надіслано до УДАІ, хоча відповіді по суті викладених в заяві питань я не отримав до цієї пори, в зв"язку з чим, прошу
1. Повідомити чи була розглянута моя заява по суті та яке рішення прийнято.
2. Де і коли я можу ознайомитись з матеріалами перевірки викладених в заяві фактів.

Цим інфозапитом ти поставиш прокуратуру в цікаву позу. Їм доведеться визнати що вони не розглядали заяву, після відповіді прокуратуру - подавай в суд на визнання протиправною бездіяльність та зобов"язання провести перевірку.

відповідь прокуратури на інфозапит
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2011, 20:59 
Новобранец

також не отримуючи білше двох тижнів відповіді на інфозапит від прокуратури, вирішив направити ще в адміністрацію президента, але вони передали її в прокуратуру, мабуть прийде ще одна відповідь аналогічна попередній
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 окт 2011, 22:29 
Борец

супер перли від управляння Києва зАмітають сліди,щоб Львівських на кол не посадили.
тобто їхні теревені про наркологічний кабінет-брехня.
пиши в Львівське міське нахай відпишуть скількиу Львові є цих приладів,але конкретно вказуй тої модифікації,що в запті,побачимо як будуть далі брехати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2011, 18:04 
Борец

пішохід
брехня, ВДАІ не є окремою юридичною особою, не веде господарської діяльності, навіть працівники знаходяться в штаті УДАІ. ВДАІ це лише структурний підрозділ УДАІ.

Nazarchik, в суд на прокуратуру про визнання неправомірною відмову і зобов"язання провести перевірку.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 окт 2011, 12:43 
Новобранец

Ось нарешті отримав рішення по своєму питанню:
Изображение
Але зовсім вона здалася мені базовою, тому попросив у них копії матеріалів розслідування. Буду чекати...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа