Текущее время: 02 авг 2025, 19:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 100 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 10:13 
Борец

http://reyestr.court.gov.ua/Review/7397363
http://forum.liga.net/pda/Messages.asp?did=78995 требуется кодификация , скилет- нормальный.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 10:56 
Борец

дякую, kam, переглянув,а свіжішої інфи не зустрічав?

хотілося б переглянуть ті доки які складались в другій половині цього року :?
якщо нариєш-скидай сюди,або в лічку,будем разом вчиться беспредельщиків на місце ставить ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 11:01 
Борец

aktivist
і в мене не було ))) закон "Про доступ до публічної інформації" набрав чинності тільки9 травня, органи влади ще не зикли до нього. Для прикладу МВС тільки на тому тижні передало до мінюсту наказ з порядком по роботі з інфозапитом. Прокурори також не хтять займатись своєю роботою, бо звикли займатись чимось іншим. Зазвичай, як пишеш заяву в прокуратуру, одразу приходить відповідь на інфозапит такого плану - ми вам вже давали відповідь на ваш запит, надсилаємо повторно ))))
Але ж, якщо нічого не робити, то нічого і не зміниться - під лежачий камінь вода не тече.

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 11:07 
Борец

_Skamar_ писал(а):
Зазвичай, як пишеш заяву в прокуратуру, одразу приходить відповідь на інфозапит такого плану - ми вам вже давали відповідь на ваш запит, надсилаємо повторно ))))

таке саме і в мене :x
Цитата:
Але ж, якщо нічого не робити, то нічого і не зміниться - під лежачий камінь вода не тече.

саме тому я й намагаюсь розкрутить цю схему,щоб деякі дармоїди не розслаблялись і на мороз не падали кожного разу :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 11:39 
Постоялец

aktivist писал(а):
_Skamar_ писал(а):
Зазвичай, як пишеш заяву в прокуратуру, одразу приходить відповідь на інфозапит такого плану - ми вам вже давали відповідь на ваш запит, надсилаємо повторно ))))

таке саме і в мене :x
+1
позиваюся до прокуратури ... посилаюсь на відсутнысть доказів відправлення поштою
два позова прийняли в скороченому провадженні, інші в звичайному ... чекаю відповіді суду

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 окт 2011, 12:28 
Борец

crow писал(а):
aktivist писал(а):
_Skamar_ писал(а):

со вторым заявлением отправляйте копию первого и колите глаза бестолковым ответом содержащим признаки ст.212-3 .

в концовке задайте вопрос-

прошу указать к какому именно прокурору мне придется обращаться за составлением в отношении вас админпротокола за неполный не достоверный ответ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2011, 19:11 
Постоялец

Активисту и всем:

Вы хотите , чтоб дармоеды не расслаблялись, и чтоб один-два человека их не расслабляли ))))

В реальности над нами просто смеются и даже в ус не дуют.
Всем органам , включая прокуратуру НЕХРЕН ДЕЛАТЬ накатать ответ любой формы, и даже на мороз упасть, вплоть до ГЕН ПРОКА, дело в том, что их никто не наказывает, даже если кто-то и пишет, что меры были приняты.

Теперь начинаем думать.
Для того, чтоб органы реально шевелились, надо чтоб не Я да Активист шевелил этот Улик, а весь форум что-то делал ПРАКТИЧЕСКОЕ (или я неправ ?)

Я вот хреново ориентируюсь в Юр Вопросах (но огромное спасибо за помощь Активисту), но даже при всем при этом, я ПРАКТИЧЕСКИ что-то предпринимаю и это абсолютно не сложно, нужно только КОМП-ПРИНТЕР-ПОЧТА (или отнести по адресу) (даже от руки можно писать), страшного в этом ничего нет, сложного тоже.

Может давайте уже начнем ПРАКТИЧЕСКИ что-то делать !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (только все вместе, а не по одному, ведь давно известно , что по одному любого можно уничтожить, запугать, утихомирить)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 окт 2011, 19:56 
Борец

jester писал(а):
Активисту и всем:
Теперь начинаем думать.
Для того, чтоб органы реально шевелились, надо чтоб не Я да Активист шевелил этот Улик, а весь форум что-то делал ПРАКТИЧЕСКОЕ (или я неправ ?)

Дякую земляк за звернення, я сам неодноразово піднімав це питання на форумі в Чернігівській гілці,але підтримки з боку активістів свого міста так і не отримав,після першої ж зустрічі вони пішли по принципу"моя хата скраю",хоча спочатку амбіції в них били через край
надалі рухаюсь самостійно,важко одному боротись проти системи,особливо на початку було туго,коли ще в юр.питаннях був нуль,але зараз при підтримці форумчан LAVe, _Skamar_,kam, та інших яким я дуже вдячний за те що вони інколи допомагають в будь-який час дня і ночі вже багато справ прокрутив і найближчим часом буду викладать їх на форумі.
Останнім часом також багато(по мірі можливості) консультує Ростислав.
тому я роблю висновки що ці люди це справжні патріоти нашої Держави,які не шкодують інколи ні свого часу, ні сил, ні здоров"я готові завжди прийти на допомогу слабшим,а від того тільки стаєм сильніші ми всі і я впевнений що разом ми розчавим цю систему як гнойний прищ.
дякую всім за увагу,брати...
Слава Україні!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2011, 18:55 
Постоялец

Ну по поводу Слава Укаине ))) это явно перегиб )))
Ничего не имею против Украины, но за нее я не борюсь и не буду.
Многие люди, а особенно руководство страны ЭТОГО НЕ ЗАСЛУЖИВАЮТ.
Я буду бороться за правду, ну и за равенство перед законом ВСЕХ.

Ясное дело, что нарушил - нужно платить.
1. Но некрасиво выходит, когда одних наказывают, а другим Зеленая дорога. - это с одной стороны.
2. Состояние дорог, знаков, разметки --- само сабой создает условия к нарушениям, да и просто раздражает водителей, которые на этой почве вытворяют такое, что на нормально дороге никогда бы не произошло.
3. Посдставы со стороны ГАИ - самое неприятное для водителей. Оно же подрывает веру в защитников, оно же вызывает НЕНАВИСТЬ.
4. Размер штрафов, явно позаимствованый из США ))) .. а ведь у нас не такие заработки у людей.
5. Нарушения ПДР самими блюстителями правопорядка --- ЭТО САМОЕ СТРАШНОЕ в наше время. Этого быть не должно.
6. Коррупция -- ХЕР ПОБЕДИТЬ. Но что-то тоже нужно делать.

Моя лично цель, это на собственном примере показать ЛЮДЯМ , что иногда можно противостоять власти ее же законами, если их знать и не бояться действовать.
Попутно я сам стаю разумней и помагаю близким и друзьям.
Самое обидное другое - каждый год власти корректируют законы и наши шансы что-то решить законным путем падают к нулю. (чувствуете уже сегодня ??? чувствуете, как сложно что-то где-то решить, доказать ??? мы уже приближаемся.)
Но самое прикольное, это тот момент, когда скорректированными законами нас так прижмут, что мы ничего не сможем законно делать --- тогда БУДЕТ САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2011, 21:08 
Борец

jester писал(а):
Ну по поводу Слава Укаине ))) это явно перегиб )))
Ничего не имею против Украины, но за нее я не борюсь и не буду.

може я незрозуміло висловився,тоді скажу іншими словами,вибач тільки не пам"ятаю кого і на російські:
Родину люблю!
государство-ненавижу :evil:

тепер впевнений що коментарі зайві,що я мав на увазі.
Цитата:
Моя лично цель, это на собственном примере показать ЛЮДЯМ , что иногда можно противостоять власти ее же законами, если их знать и не бояться действовать.

моя теж,як багатьох інших людей на цьому форумі і не тільки...

Цитата:
Самое обидное другое - каждый год власти корректируют законы и наши шансы что-то решить законным путем падают к нулю. (чувствуете уже сегодня ??? чувствуете, как сложно что-то где-то решить, доказать ??? мы уже приближаемся.)
Но самое прикольное, это тот момент, когда скорректированными законами нас так прижмут, что мы ничего не сможем законно делать --- тогда БУДЕТ САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ.

а от з цим важко не погодитись,все так і є
взять хоча б торішню поправку 171-2 КАСУ,це вже був перший дзвіночок,хоча згідно Конституції громадяни мають право на апеляційне оскарження
та що таке Конституція та інші НПА України?
як говорив неодноразово Ростислав, для декого-це просто нікчемні бумажки,які заважають їм "заробляти гроші" :x

от оце то і є САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ jester

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2011, 22:48 
Постоялец

вот к теме:
http://s55.radikal.ru/i147/1110/73/4659fe5515a3.jpg

с них надо начинать.
Примитивизм - заставить ГАИ делать свою работу, а в реальности то оказалось сложно.
Гаи, прокуратура, суд - все друг друга знают и наверняка вместе отдыхают на природе.

Ну ниче, не падать духом, немного освобожусь и продолжим ))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2011, 22:52 
Борец

jester писал(а):
с них надо начинать.

це де?
фото твоє?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2011, 20:56 
Постоялец

На запрос в ГАИ, пришел ответ.

Я спросил у ГАИ, почему небыли повешены таблички "ДИЕ ВИД" к знакам, установленным у Главпочты
Для ГАИ, как оказалось, заменить один знак на другой, на котором другая картинка, это вовсе НЕ НОВИЗНА.
Это так и должно быть и не нужно никого предупреждать о том, что что-то поменялось. ))))
Предположим:
1. повился знак, где его небыло никогда -- водители сами его заметят, потому как его же раньше небыло, а тут торчит

2. был знак, но его немножко изменили, чуть-чуть, стрелочку сменили ))) -- так об этом не нужно предупреждать, типа ЗАМЕТЬТЕ САМИ ))))

вот ответ:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2011, 14:04 
Борец

инфо запрос и скарга (заява) - это одно и тоже?

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2011, 14:08 
Борец

к чему веду, была написана заява:

Начальнику ОГАИ по обслуживанию г. Харькова и
автомобильно-технической инспекции
полковнику милиции Федянин Борис Леонидович
ул. Шевченко, 315а. г. Харьков,61033

З А Я В А
(про порушення ПДР)

Відповідно до ст. 3 Закону України «Про звернення громадян»
заява – це повідомлення про порушення чинного законодавства з боку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.

12 вересня 2011 року, близько 8 год.30хв. за адресою: м. Харків, на перехресті між вул.. Полтавський шлях та Полтавський провулок, було зафіксовано порушення Правил дорожнього руху, п.п. 15.9 – 15.10 з боку працівників Державтоінспекції МВС України: номера значків робітників ДПС (ХА 0910 та ХА 0852) . Транспортний засіб ДАІ МВС України ВАЗ 2107 синього кольору, номерний знак 03-44, за що відповідальність передбачена ч. 1 ст.122 КУпАП.
Крім того працівники ДПС також безпідставно зупиняли транспортні засоби с порушенням ПДД п.п. 15.9 (на перехресті) чим створювали затор та перешкоду для вільного та безпечного пересування.
Додатки (за наявності): 2 копії фотознімків.

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.5-7 Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених в заяві фактів;
2. Притягнути до законом встановленої відповідальності осіб винних у порушенні ПДР України;
3. Дати ґрунтовну та вмотивовану, письмову відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „ Про звернення громадян ”

13.09.2011р. Погонцев Р.А. _______________

ответа нет.....

пишу дальше:

Прокурору г. Харьков
ул. Студенческая 5, 61024

Скарга

Мною 13.09.2011р. до ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно технічної інспекції за адресою: вул. Шевченка, 315А. м. Харків, 61033, була направлена Заява про порушення ПДР з боку працівників Державтоінспекції МВС України , в додатках, Що підтверджується копією поштового вручення від 15.09.2011року.

Від ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції не надійшла відповідь, на вказану в Заяві, у строки згідно Закону про Звернення Громадян.
Чим порушено вимоги ст. 40 Конституції України, ст. 14,20 Закону про звернення громадян.
Вказані діяння мають ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП «Порушення права на інформацію».
Згідно ст.. 20 ЗУ «Про прокуратуру» в повноваженні прокурора порушувати у встановленому законом порядку кримінальну справу, дисциплінарне провадження або провадження про адміністративне правопорушення.
• ст.. 24 ЗУ «Про прокуратуру» У разі порушення закону посадовою собою або громадянином прокурор, його заступник, залежно від характеру порушення закону, виносить мотивовану постанову про дисциплінарне провадження, провадження про адміністративне правопорушення або про порушення кримінальної справи щодо цих осіб.

На підставі викладеного керуючись Законом про звернення громадян Прошу:

1. Розглянути заяву, згідно вимог чинного законодавства, письмово за вказаною адресою повідомити мене про результати розгляду данної заяви, та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї заяви.

2. Визнати протиправною бездіяльність ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції в частині ненадання письмової відповіді по суті Заяви Погонцева Р.А. від 13.09.2011р.

3. Порушити дисциплінарне провадження відповідно посадової особи, щодо не надання відповіді на Заяву, у встановлений строк, Згідно Закону про Звернення Громадян.

4. Притягнути до адміністративної відповідальності по ст. 212-3 “Порушення права на інформацію” Кодексу України про адміністративні правопорушення посадову особу відповідальну,за роботу із зверненнями громадян.

5.Скласти протокол по ст 212-3 Куап України,та надіслати мені копію протоколу, вказавши мене потерпілим.

6.Скерувати протокол по ст.212.3 Куап України до суду.
Додатки:
1. Копія Заяви від 13.09.2011р. ,
2. Копія чеку поштового відправлення від 13.09.2011р., та Копія повідомлення про вручення поштового відправлення від 13.09.2011р. с датою “Доставлено 15.09.2011 р.” – 1 арк.

24.10.2011р. Погонцев Р.А. ________________

ответа нет....

сегодня сделал :

До Харківського окружного адміністративного суду
м. Харків вул.. вул. Мар'їнська, 18-Б-3
тел. канцелярії суду 730-42-73

Позивач: Погонцев Руслан Анатолійович
в

Відповідач: ВДАІ з обслуговування м. Харкова та
автомобільно-технічної інспекції
вул. Шевченка, 315А. м. Харків, 61033
Т. тел. (057) 707-01-00

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання дій протиправними

Мною 13.09.2011р. до ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції за адресою, вул. Шевченка, 315А. м. Харків, 61033, була направлена заява (в порядку Закону України «Про звернення громадян») цього органу, з окремих питань. Що підтверджується копією поштового вручення від 20.09.2011року. (копія додається).

Відповідно до ст.20 Закону України «Про звернення громадян» Термін розгляду звернень громадян. Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження
Відповідно до ст. 33 Закону України «Про інформацію» у редакції, чинної на момент подання запиту, термін вивчення запиту на предмет можливості його задоволення не повинен перевищувати десяти календарних днів. Протягом вказаного терміну державна установа письмово доводить до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення. Таким чином закон передбачає, що отримавши інформаційний запит, державна установа зобов’язана в термін 10 днів повідомити запитувача чи буде задоволений його інформаційний запит.
Проте у встановлений законом строк, на поштову адресу, зазначену у запиті не надходили, ані повідомлення про задоволення або відмову у задоволенні запиту, ані вичерпна відповідь на запит, яка містить запитуваний документ.
В даному випадку ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції проігнорувало вищевказану вимогу законодавства та не надало протягом протягом місяця вмотивовану відповідь на інформаційний запит від 13.09.2011р.

Внаслідок такої бездіяльності, було порушено право позивача на доступ до публічної інформації, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення та зберігання відомостей, необхідних йому для реалізації ним своїх прав, свобод і законних інтересів.

Прошу звернути увагу, що згідно ст. 71 ч. 2 Кодексу Адміністративного Судочинства, в справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 6, 17, 18, 94, 104, 105, 106, 166 КАС України,
ПРОШУ:
1. Розглянути позов у порядку скороченого провадження;
2. Визнати протиправною бездіяльність ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції в частині ненадання протягом місяця з дня отримання заяви письмової відповіді по суті Погонцева Р. А. від 13.09.2011р;
3. Зобов’язати ВДАІ з обслуговування м. Харкова та автомобільно-технічної інспекції надати відповідь по суті заяви Погонцева Р.А.. від 13.09.2011р;

Додаток:
1. Копія Заяви від 13.09.2011р. та поштових документів (2 арк.);
2. Квитанція про сплату судового збору (1 арк.);
3. Копія позовної заяви для сторін (1 прим., 4 арк.).

28.11.2011р. Погонцев Р.А. _______________

кто, что подскажет?

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 100 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа