Текущее время: 23 июл 2025, 13:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 104 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 16:51 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
Midnight)sky, иск на что? на признание противоправными действия ИДПС в части составлния материалов админ дела?
Именно. А также за фальсификацию протокола, ведь он заведомо составил ложный протокол, без уведомления меня о том, что он его составляет, в нём наврал, что я отказался его подписать, там нету ни моей подписи, ни подписи свидетелей. А так же в том письме, что вчера пришло, указано, что копии отправлены мне рекомендованным письмом, что является наглой ложью, т.к. нет никаких пометок в протоколе, и у них 100% нет моей подписи на бумажке доставки рек. письма.

Короче, имхо, зацепиться есть за что. Мне ну очень хочется подпортить сладкую жизнь того быдло-инспектора.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 18:50 
Борец

Midnight)sky писал(а):
Короче, имхо, зацепиться есть за что. Мне ну очень хочется подпортить сладкую жизнь того быдло-инспектора.

ок, пиши, я посмотрю, подправлю :)

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 апр 2011, 20:10 
Прохожий

почти такая же история у меня тут на форуме в другой ветке http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=84&t=7563
тоже типа отказ отпротокола+ левые свидетели
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2011, 00:57 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
Midnight)sky писал(а):

ок, пиши, я посмотрю, подправлю :)

http://roadcontrol.org.ua/node/959

Может, и мне так сделать?
Хотя вообще, в ответе ГАИ на моё заявление уже написано, что:
"Копію протоколу про адміністративне правопорушення та постанови в справі про адміністративне правопорушення Вам надіслано поштою 29.11.2010 згідно реєстру відправки рекомендованих листів". Это тоже скрытие информации, потому что подписи на протоколах (ГАИшника и админ.) моей нету, и у них никаких отметок об отправке мне рекомендованного письма нет и быть не может (я всё ещё в здравой памяти, и помню, что ничего не получал и ни за что не расписывался).

Хотя нет, я всё-таки отправлял запрос на предоставление копии протокола ГАИшника.
Какую тогда статью можно приплести за умышленное сокрытие правды (что мне отправили протоколы)?

Или всё же отправить информационный запрос с целью получить хоть какие-то документы насчёт того, что копии протоколов мне отправлялись?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2011, 02:55 
Новобранец

До Солом’янського районного суду м. Києва
вул. Максима Кривоноса, 25

Позивач:
Хххххххх Дмитро Володимирович
м. Київ, вул. Ххххххххххх
Буд. хх, кв. хх
Тел: (0хх) ххххххх

Відповідач:
ІДПС ВДАІ Голосіївського р-ну м. Київ
Клименко Володимир Петрович
вул. В. Забіли, 3
тел: (044) 525-04-04

АДМІНІСТРАТИВНА ПОЗОВНА ЗАЯВА
(про визнання дій Інспектора ДПС ВДАІ Голосіївського району м. Києва Клименко Володимира Петровича в частині оформлення матеріалів та розгляду справи про адміністративне правопорушення протиправними та незаконними)

Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
02.03.2011 р. на мою адресу надійшов лист з відділу державної виконавчої служби Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві (надалі по тексту - ВДВС) з вимогою погасити штраф (Додаток 1) та Постанову про відкриття виконавчого провадження серія ВП № 24682959 від 25.02.2011 р. (Надалі по тексту - Постанова ВДВС), винесену державним виконавцем ВДВС Халімон М.В. (Додаток 2).
03.03.2011 р. я звернувся до ВДВС з метою з’ясування особи щодо якої відкрито виконавче провадження та отримання копії виконавчого документа. На моє прохання мені видали копію виконавчого документа – Постанову в справі про адміністративне правопорушення Серія: АА № 618163 від 27.11.2010 р. (Надалі по тексту – Постанова ВДАІ) (Додаток 3) винесену ІДПС ВДАІ Голосіївського р-ну м. Києва Клименко В. П. (ІДПС). В якій зазначається, що 27.11.2010 р. о 13 год. 45 хв. я, керуючи автомобілем М2141 д/н ххххххххх по пр. Глушкова 69. м. Київ рухався зі швидкістю 87 км\год. та перевищив встановлену швидкість на 27 км\год, чим скоїв адміністративне правопорушення передбачене ч. 1 ст. 122. Постановою ВДАІ на мене накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у сумі 255 грн. За даними Постанови ВДАІ швидкість вимірювалась приладом Беркут № 0606040.
Я дійсно 27.11.2010 р. керуючи автомобілем М2141 д\н ххххххххх близько 13 год. 45 хв. рухався по пр. Глушкова 69 в м. Києві, але встановлену швидкість не перевищував та рухався зі швидкістю не більше 60 км.\год. У вказаний час я був зупинений ІДПС, який відрекомендувався та висловив вимогу передати йому для перевірки посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль. Отримавши від мене вказані документи він направився до службового автомобіля. На моє запитання, куди він направляється з моїми документами, він відповів: "Ви перевищили дозволену швидкість", на що я відповів, що ІДПС може скласти протокол, з яким я ознайомлюсь, додам свої коментарі щодо того, що не згодний зі своїм обвинуваченням, та який підпишу. Через декілька хвилин ІДПС повернувся, повернув мені документи, сказав що все гаразд і побажав щасливої дороги. При цьому він мені не давав на ознайомлення Протокол про адміністративне правопорушення, не надав для ознайомлення покази приладу вимірювання швидкості, свідоцтво про повірку, сертифікат відповідності, не повідомляв де і коли відбудеться розгляд справи про адміністративне правопорушення та не надавав копію Постанови про адміністративне правопорушення, копія Постанови також не була направлена поштою, як того вимагає ст. 285 КУпАП. Тим не менш, як виходить з матеріалів справи Постанова ВДАІ була не тільки винесена, а і через певний час направлена до ВДВС для примусового виконання.
Вважаю, що дії Інспектора ДПС Клименко Володимир Петровича щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП та в частині оформлення матеріалів та розгляду справи про адміністративне правопорушення є незаконними та неправомірними з наступних причин:
1. Правопорушення я не скоював, оскільки рухався зі швидкістю не більш ніж 60 км./год., тобто із дотриманням Правил дорожнього руху України.
2. Як вбачається із Постанови ВДАІ у даному випадку використовувався вимірювач швидкості „Беркут” № 0606040, що в супереч ст. 251 КУпАП не має функцій відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки. У Постанові відсутні докази того, що вказана швидкість належала саме моєму автомобілю та що взагалі вимірювалась.
3. Відповідно до ст. 254 КУпАП: Про вчинення адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовими особами. Протокол про адміністративне правопорушення, у разі його оформлення, складається у двох екземплярах, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративного правопорушення.
Проте мені не було повідомлено, що відносно мене складається Протокол про адміністративне правопорушення, не було надано його на ознайомлення та не вручена його копія.
09.03.2011 р. мною до ВДАІ була направлена Заява про надання мені копії Протоколу про адміністративне правопорушення (Додаток 4).
11.04.2001 р. мною поштою було отримано відповідь на мою заяву (Додаток 5) та копію Протоколу про адміністративне правопорушення (Додаток 6) від Головного Управління Державної Автомобільної Інспекції у м.Києві.
4. Відповідно до ч.2 ст. 256 КУпАП: Протокол підписується особою, яка його склала, і особою, яка притягається до адміністративної відповідальності.
У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, в ньому робиться запис про це. Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право подати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу, які додаються до протоколу, а також викласти мотиви свого відмовлення від його підписання.
При складанні протоколу, особі, яка притягається до адміністративної відповідальності , роз’яснюються його права та обов’язки, передбачені ст. 268 КУпАП про що робиться відмітка у протоколі.
Проте мені не було роз’яснено мої права, обов’язки, не було надано протокол на ознайомлення та підпис, про що свідчить відсутність мого підпису в графі «Підпис особи, яка притягається до адміністративної відповідальності», не було повідомлено, що відносно мене взагалі складається Протокол про адміністративне правопорушення. Змогу ознайомитися з Протоколом я отримав лише 11.04.2011 р. завдяки надісланої у відповідь на мою заяву до ВДАІ Голосіївського району копії Протоколу про адміністративне правопорушення.
5. Відповідно до ч.1 ст. 268 КУпАП:
Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі. Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
Таким чином, завдяки протиправним діям ІДПС я був позбавлений права:
- ознайомитись з матеріалами справи;
- дати пояснення стосовно інкримінованого мені правопорушення;
- права на захист;
- права скористатися допомогою фахівця в галузі права;
- заявити клопотання про перенос розгляду справи для можливості підготуватися та надати докази невинуватості;
- оскаржити постанову по справі у встановлений термін;
- справа про адміністративне правопорушення розглядалась без моєї присутності, хоча мені не було повідомлено про час та місце розгляду справи.
Таким чином, ІДПС взагалі ігнорував ст. 268 КУпАП при розгляді справи про адміністративне правопорушення.
6. При розгляді справи ІДПС було порушено ст. 278 КУпАП в частині сповіщення осіб, які беруть участь у розгляді справи, про час і місце її розгляду.
7. Відповідно до ст. 280 КУпАП:
Орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов'язаний з'ясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна дана особа в його вчиненні, чи підлягає вона адміністративній відповідальності, чи є обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність, чи заподіяно майнову шкоду, чи є підстави для передачі матеріалів про адміністративне правопорушення на розгляд громадської організації, трудового колективу, а також з'ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
ІДПС не було з’ясовано всі обставини для повного і всебічного розгляду справи.
8. Відповідно до ст. 285 КУпАП:
ч.1: Постанова оголошується негайно після закінчення розгляду справи. Копія Постанови протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено.
ч.3: Копія Постанови вручається під розписку. В разі, якщо копія Постанови висилається, про це робиться відповідна відмітка в справі.
Копія постанови ВДАІ не була мені вручена ІДПС до цієї пори, про що свідчить відсутність мого підпису в графі «дата отримання постанови та підпис правопорушника». Копія Постанови ВДАІ також не була вислана мені поштою, про що свідчить відсутність будь-яких поміток в графі «Копію постанови про притягнення до адміністративної відповідальності надіслано рекомендованим листом», також до Постанови ВДАІ не прикладене поштове повідомлення про вручення рекомендованого листа, що свідчить про те, що копія Постанови ВДАІ не надсилалась поштою. Як вказано вище, копію Постанови ВДАІ я отримав, звернувшись до ВДВС після надходження від них вимоги про сплату штрафу.
Разом з тим, у відповіді на мою заяву до ДАІ м.Києва, підписану заступником начальника управління Державної Автомобільної Інспекції Довгополовим В.К., зазначається: «Копію протоколу про адміністративне правопорушення та постанови в справі про адміністративне правопорушення Вам надіслано поштою 29.11.2010 згідно реєстру відправки рекомендованих листів». Але відсутність мого підпису у відповідній графі Постанови свідчить про свідоме надання неправдивої інформації посадовою особою.
9. Відповідно до ст. 307 КУпАП:
Штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або опротестування такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення.
Та відповідно до ст. 308 КУпАП:
У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 цього Кодексу, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.
Ч.1 ст. 285 КУпАП визначає:
Копія постанови протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено.
Таким чином, КУпАП визначає, що Постанова про адміністративне правопорушення направляється на примусове виконання до ДВС, якщо штраф не був сплачений порушником у п’ятнадцятиденний термін з дня вручення йому копії вказаної Постанови.
Таким чином, на момент відправлення Постанови ВДАІ до ДВС для примусового виконання не тільки не сплинув п’ятнадцятиденний термін, визначений ст. 307 КУпАП, а фактично і не починався і тому в ІДПС відповідно до ст. 308 КУпАП не було підстав надсилати Постанову ВДАІ до ДВС для примусового виконання. Незважаючи на таке грубе порушення, ІДПС надіслав Постанову до ВДВС для примусового виконання.
10. Постановою Солом’янського районного суду м.Києва від 31.03.2011 р. щодо справи №2-а-1492/11 (Додаток 7) встановлено: «висновок про наявність вини позивача у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП ІДПС зробив на підставі факту, що не підтверджується жодним відповідним доказом». Постановою Солом’янського районного суду скасовується Постанова про адміністративне правопорушення серії АА №618163 від 27.11.2010 р. відносно мене.

Враховуючи вищевикладене вважаю, що Постанова серії АА № 618163 по справі про адміністративне правопорушення від 27.11.2010 р. винесена з грубим порушенням моїх прав та чинного законодавства, а дії Інспектора ДПС ВДАІ Голосіївського району м. Києва Клименко Володимира Петровича в частині оформлення матеріалів та розгляду справи про адміністративне правопорушення є протиправними та незаконними.
Згідно ст.72 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача.
На підставі викладеного, керуючись статтями 287, 288, 289 Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст. 2,6-11,18,19,71 Кодексу адміністративного судочинства України, –

ПРОШУ:

1. Визнати дії Інспектора ДПС ВДАІ Голосіївського району м. Києва Клименко
Володимира Петровича в частині оформлення матеріалів та розгляду справи про адміністративне правопорушення – протиправними та незаконними.

ДОДАТКИ:

1. Копія листа ВДВС;
2. Копія Постанови ВДВС про відкриття виконавчого провадження;
3. Копія Постанови ВДАІ;
4. Копія заяви до ВДАІ про надання копії Протоколу про адміністративне правопорушення;
5. Лист Управління Державної Автомобільної Інспекції головного управління МВС України в м.Києві;
6. Копія Протоколу про адміністративне правопорушення;
7. Постанова Солом’янського районного суду м.Києва від 31.03.2011 р. щодо справи №2-а-1492/11
8. Квитанція про сплату судового збору;
9. Копія паспорта заявника.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2011, 10:52 
Борец

Цитата:
4. Відповідно до ч.2 ст. 256 КУпАП: Протокол підписується особою, яка його склала, і особою, яка притягається до адміністративної відповідальності.
У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, в ньому робиться запис про це. Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право подати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу, які додаються до протоколу, а також викласти мотиви свого відмовлення від його підписання.

Дополнить:
Відповідно до п. 4.2 Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, затвердженої наказом МВС №77 від 26.02.2009 р. - у разі відмови порушника від підписання протоколу про адміністративне правопорушення в протоколі робиться запис про це, який засвідчується підписом свідків.
Цитата:
Разом з тим, у відповіді на мою заяву до ДАІ м.Києва, підписану заступником начальника управління Державної Автомобільної Інспекції Довгополовим В.К., зазначається: «Копію протоколу про адміністративне правопорушення та постанови в справі про адміністративне правопорушення Вам надіслано поштою 29.11.2010 згідно реєстру відправки рекомендованих листів». Але відсутність мого підпису у відповідній графі Постанови свідчить про свідоме надання неправдивої інформації посадовою особою.

ну он имеет ввиду, что постанова отправлена по почте, поєтому вашей подписи там быть не может, эту часть надо заменить на отсутствие почтового уведомления о вручении и отсутствие пометок в графе "отправлено рекомендованым письмом"
К тому же неправдивую информацию дает уже начальник, поэтому ставьте его ответчиком 2 и добавляйте в резолюции, после ПРОШУ:
2. визнати дії .... в частині .... протиправними та незаконними.

И еще. Раз начальник говорит что постанова направлена рекомендованым письмом, думаю стоит обратиться в свое отделение почты - пусть предоставят информацию - поступали ли вам рекомендованые письма с такого то периода по такой то. Раз такое письмо вручается под росписку, значит у них должен сохраниться какой то документ - реестр там книга учета, вобщем обратиться к ним с этим вопросом. Только они там ссыкливые, поэтому сразу предупредить - к ним никаких претензий не имеешь, просто ГАИ нагло врет и заставляет тебя платить незаконный штраф.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2011, 15:22 
Постоялец

Был ли у кого-нибудь случай, чтобы ГИС открывала "впровадження" по принятому исполнительному документу (постановление ГАИ) через 4 месяца?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2011, 15:55 
Борец

Lezha
через 4 месяца от чего? от даты нарушения или от даты вынесения?

ЗЫ были случаи что открывали и через 2 года

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2011, 16:00 
Постоялец

От даты принятия исполнительного документа, гайцы подали в срок, а ГИС открыли производство аж через 4 месяца, после того как получили...
Цитата:
ЗЫ были случаи что открывали и через 2 года

Каковы действия теперь?
По новой редакции закона Должник может обжаловать только через суд.
Есть "коза" такого иска?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2011, 16:38 
Постоялец

Вот собственно само постановление:
Изображение

Последний раз редактировалось Lezha 16 апр 2011, 21:21, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2011, 20:57 
Постоялец

Вот набросал иск, ругайте :) :
Цитата:
СУД
Адреса
Позивач: ПІБ
Адреса
Тел.:
Відповідач: Державний виконавець
Адреса
Тел.:

ПОЗОВНА ЗАЯВА
(про скасування та визнання незаконною Постанову серія ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР у справі про відкриття виконавчого провадження)
08 квітня 2011 року Державним виконавцем відділу державної виконавчої служби Рівненського міського управління юстиції ПІБ (ділі – державний виконавець) винесено Постанову ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР про відкриття виконавчого провадження щодо виконання Постанови № ХХХХХХ від ДД.ММ.РР, що видав ВДАІ м. Рівне.
24 березня 2011 року мною був направлений інформаційни запит до ВДВС Рівненського МУЮ (копія в додатках) для з’ясування наступнмих питань:
• надання мені повної інформації щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене у відділі державної виконавчої служби Рівненського міського управління;
• надання мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
Натомість, 13.04.11 мною була отримана Постанова ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР про відкриття щодо мене виконавчого провадження, як Боржника, про стягнення 600 грн. штрафу.
Вважаю, що вищезазначена Постанова ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР винесена державним виконавцем з суттєвими порушеннями чинного законодавства з наступних підстав:
1. Відповідно до п. 1 ст. 25 Закону Ураiни «Про виконавче провадження»:
«державний виконавець зобов'язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим цим Законом, і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби».
Державний виконавець не звернула увагу на те, що виконавчий документ не відповідає вимогам ст. 18 Закону Ураiни «Про виконавче провадження», а саме, У виконавчому документі зазначаються:
• назва і дата видачі документа, найменування органу, прізвище та ініціали посадової особи, що його видали;
• дата прийняття і номер рішення, згідно з яким видано документ;
• повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я(прізвище, власне ім'я та по батькові за наявності) (для фізичних осіб) стягувача і боржника, їх місцезнаходження (для юридичнихосіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб),ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувачата боржника за наявності (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника за наявності (дляфізичних осіб - платників податків), а також інші дані, якщо вони відомі суду чи іншому органу, що видав виконавчий документ, які ідентифікують стягувача та боржника чи можуть сприяти примусовому виконанню, зокрема, дата народження боржника та його місце роботи (для фізичних осіб), місцезнаходження майна боржника,
рахунки стягувача та боржника тощо;
• резолютивна частина рішення;
• дата набрання законної (юридичної) сили рішенням;
• строк пред'явлення виконавчого документа до виконання.
У виконавчому документі Постанові № ХХХХХХ від ДД.ММ.РР, що видав ВДАІ м. Рівне містяться наступні порушення:
• відсутнє повне найменування, місцезнаходження органу, що його видав;
• відсутній індивідуальний ідентифікаційний номер боржника;
• відсутній строк пред'явлення виконавчого документа до виконання.
Отже, відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про виконавче провадження», у разі невідповідності виконавчого документа вимогам, передбаченим статтею 18 цього Закону, державний виконавець відмовляє у відкритті виконавчого провадження.
2. Виконавче впрвадження було відкрито більш ніж через 4 місяці після отримання виконавчого документа, а саме: Постанова № ХХХХХХ від ДД.ММ.РР, що видав ВДАІ м. Рівне надійшла 26.11.10, а Постанова ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР про відкриття виконавчого впровадження була винесена 08.04.11, що суперечить вимогам ч. 2 ст. 25 Закону України «Про виконавче провадження», яка прямо вказує, на те що державний виконавець у 3-денний строк з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження.

3. У відповідності до ч. 5 ст. 25 «Про виконавче провадження», яка прямо вказує на те, що копія постанови про відкриття виконавчого провадження надсилаються не пізніше наступного дня стягувачу та боржникові. Постанова направлена на мою адресу лише через 4 дні після її винесення, а саме 12.04.11, про що свідчить штамп поштового відділення на конверті (копія в додатках).
Звертаю увагу суду й на те, що в постанові ХХ №ХХХХХХХХ від ДД.ММ.РР про відкриття виконавчого провадження є посилання на виконавчий документ: постанову № ХХХХХХ виданий ДД.ММ.РР ВДАІ м. Рівне, але мав місце інший документ Постанова в справі про адміністративне правопорушення серія ХХ №ХХХХХХ від ДД.ММ.РР виданий Києво-Святошинським взводом при УДАІ ГУМВС України в Київській області.
Я вважаю, що таким чином відкрите виконавче провадження щодо мене, немає жодного відношення до мене та підлягає скасуванню.
На підставі вищевикладеного та керуючись п. 3 ст. 6, п. 6 ст. 25, п. п. 2, 5 ст. 82, Закону Ураiни «Про виконавче провадження», ст. ст. 2, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18 КАС України,
ПРОШУ СУД:
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.
2. Визнати незаконними дії Державного виконавця відділу державної виконавчої служби Рівненського міського управління юстиції ПІБ
3. Зазначену Постанову ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР про відкриття виконавчого провадження визнати незаконною та скасувати.
4. Провадження у справі про відкриття виконавчого провадження закрити та виконавчий документ Постанову № ХХХХХХ від ДД.ММ.РР, що видав ВДАІ м. Рівне направити до ВДАІ м. Рівне без виконання.
Додатки:
1. Копія квитанції про сплату судового збору - 2 прим.
2. Копія позовної заяви на 2-х арк. - 2 прим.
3. Копія Постанови ХХ №ХХХХХХХ від ДД.ММ.РР – 2 прим.
4. Копія виконавчого документа Постанови № ХХХХХХ від ДД.ММ.РР, що видав ВДАІ м. Рівне – 2 прим.
5. Копія інформаційного запиту від 23.03.11 – 2 прим.
6. Копія поштового конверта з відбивкою поштового штампа – 2 прим.
«___»_________________2011р. _______________________/ ПІБ/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2011, 11:24 
Борец

Вот набросал иск, ругайте все норм, добавить нечего. Только срок подачииска не пропусти

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 апр 2011, 16:37 
Прохожий

Изображение Доброго дня. 27 квітня отримав постанову про відкриття виконавчого провадження. Діло було так. Я рухався безпідставно в лівій смузі, при наявності вільної правої смуги, по дорозі, яка має дві смуги для руху в одному напрямку (ДАІ). Місто Брошнів, потрібно було мені повернути ліворуч. Протокол не підписав(додав свою думку), про постанову не знав(по почті нічого не приходило). Сам живу в Дрогобичі, Львівська обл. Підкажіть, щоб подати скаргу в суд мені потрібно їхати в м. Брошнів, Іванофранківська обл. І ще одне, заказний лист з ВДС взяла мама, і підписала. Дякую.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 апр 2011, 17:48 
Постоялец

apezam писал(а):
Підкажіть, щоб подати скаргу в суд мені потрібно їхати в м. Брошнів, Іванофранківська обл.

Иск подается: по месту регистрации ответчика, по месту регистрации автомобиля, по месту регистрации истца. Тоесть, выбираете, где вам будет удобно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 апр 2011, 17:52 
Постоялец

apezam
Я понимаю так, что Вы хотели вставить это изображение.

Изображение

Выложите копию протокола, составленного на правонарушение.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 104 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа