Текущее время: 03 авг 2025, 19:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 апр 2011, 18:49 
Новобранец

есть опасение, что суд так же будет на сроки ссылаться...
подскажите, пожалуйста, что мне делать (заяви, клопотання - если можно с образцами)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 апр 2011, 06:36 
Новобранец

Вчера наконец то дозвонился в суд. Оказывается есле болеет помошница, то судья беспомощен - попросили перезвонить 3 мая. :P

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 07:17 
Новобранец

Вчера получил писульку (выложу как смогу), в которой ГАИ ссылается на 467 приказ МВД (типа не обязательна фото- видеосъемка). Сейчас еду отправлять инф. запрос с видеоматериалом пол.мил., который утвердил решение по предидущему инф.запр. (хотя инф.запр. я отправлял инспектору, а 4 упомянутых в писульке должносных лица, как бы провели служебную проверку). :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 07:19 
Борец

Alex&R писал(а):
467 приказ МВД

:shock: :shock: :shock: :shock:

Наказать уродов за вранье! :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 20:25 
Новобранец

А вот и писульки:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Кто, что думает?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 22:47 
Новобранец

А вот и результат вчерашней безсонной ночи:

Т.в.о начальника УДАІ ГУМВС
України в Харківській області
Полковнику міліції
О.М. Азацькому
вул. Шевченка, 26, м. Харків, 61013

ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
щодо Рішення (від 12.04.2011)

1. Фактичні обставини справи.

27 квітня 2011р я отримав рішення в конверті з ідентифікатором №6101301417627, у якому спаплюжені дійсні обставини справи (я виділив у звернені та рішенні маркером невідповідності). На підтвердження своїх слів я надаю запис з відео регістратора встановленого в автомобілі, який працював в автоматичному режимі.
Насправді відбувалося все таким чином:
Я рухався зі швидкістю дозволеною ПДР – про це свідчить зупинка на узбіччі, після вимоги працівника ДПС про зупинку (технічно не можливо таким чином зупинитись на вказаній в протоколі швидкості на мокрій трасі, тим більше я слідкував за показами спідометра). Автомобіль ДПС стояв на неосвітленій ділянці, з вимкненими світловими приборами, а перед ним був припаркований цивільний автомобіль з ввімкненими габаритними вогнями фар (на зустріч моєму руху – з порушеннями правил зупинки), тобто автомобіль ДПС був зумисне «захований» подалі.
Зупинив мене прапорщик міліції Вдомкін В.В. (як стало відомо з Рішення) звинуватив у перевищенні швидкості, показавши мені синій екран з зеленим числом 82 без будь-якої іншої індикації, сказавши що швидкість зафіксована 30 сек. тому, я заперечував бо на цей час я був вже на бруківці і крім того я не міг і раніше рухатися з такою швидкістю. На вимогу я передав документи і чекав у власному автомобілі.
Через деякий час очікування камера зафіксувала злісне порушення ПДР автомобілем (розворот через суцільну розмітку), який був незадовго до того зупинений все тим же Вдомкіним В.В. (це лише мої припущення, але дивно що водій дозволяє собі таке знаючи, що все це бачать інспектори ДПС), який передав мої документи для складання протоколу прапорщику міліції Гарковець І.М., який в свою чергу складав протокол і як виявилось постанову (до розгляду справи) на протязі майже 20 хв. Після чого підійшовши, побажав доброго вечора і передав мені протокол на підпис. Я попросив у нього документи що посвідчують особу бо він не представився. Під час ознайомлення з протоколом у мене виникали питання і я їх задавав, але Інспектор не зачитав мені мої права згідно ч.4 ст256 КУпАП, сказавши лише що я можу не підписувати протокол і оскаржити його в суді в 10 – ти денний термін, передав на підпис складений не до кінця протокол, з незаповненими графами:
1. Місце роботи (місцезнаходження)
2. Свідки чи потерпілі
3. повідомлено, що розгляд справи відбудеться, лише знизу під цією графою було написано «в ДАІ Харківського р-ну Харківської обл.»
4. До протоколу додаються
На мою вимогу повідомив, що розгляд справи відбудеться у О ДАІ Харківського р-ну Харківської обл., і показав мені це в протоколі (час на запису 21.45) , що в розвитку подій було зумисним обманом (п.5 -7 у додатку № 1), чим порушив п. 22.7 Наказу МВС №111
Після моїх записів в графі «по суті порушення», в яких я просив повідомити мене про місце та час розгляду справи, я підписав, підписаний інспектором, протокол, зачитав те, що я написав «по суті порушення» і передав Гарковець Ігорю Миколайовичу протокол для начеб то заповнення графи «Місце роботи». Після внесення в протокол даних, про розгляд справи (час на запису 21.50), чим вчинив дії, що караються ст.366 ККУ (Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів, передав мені на підпис постанову, начебто винесену відповідно до закону (час на запису 21.51) , що мене ввело в стан шоку, бо в протоколі продемонстрованому інспектором вже з’явився запис, що свідчив про винесення постанови до того як я прочитав протокол (був ознайомлений з справою). У шоковому стані я не підписав постанову і не отримав її.
Відповідно до чинного законодавства, я подав адміністративний позов до суду і скаргу до прокуратури.
Відповідність часу на відеозапису з реальним можна встановити зробивши відповідний запит до мобільного оператора, оскільки під час наведених вище подій я дзвонив з власного телефону.
2. Правове обґрунтування претензії до затвердженого вами рішення.

У рішенні Ви посилаєтесь на:
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
Н А К А З 30.09.2010 N 467
Про втрату чинності окремих нормативно-правових актів МВС
У зв'язку з приведенням у відповідність до законодавства України нормативно-правових актів МВС, що регламентують діяльність підрозділів Державтоінспекції МВС, НАКАЗУЮ:
1. Вважати такими, що втратили чинність, наказ МВС від 27.10.2008 N 549 "Про деякі питання організації виконання обов'язків працівників Державтоінспекції МВС", розпорядження МВС від 21.05.2009 N 466 "Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису" та вказівку МВС від 03.04.2009 N 335 "Про використання технічних приладів контролю за дотриманням водіями вимог Правил дорожнього руху".
2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра генерал-майора міліції Ратушняка В.І.
3. Наказ надіслати за належністю.Міністр генерал-лейтенант міліції А.В.Могильов

Але цей наказ скасовує лише деякі накази МВС, а не статтю 251 КУпАП, в якій говориться: Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
Виходячи з наданого вище, я роблю висновок, що - Гарковець Ігор Миколайович, при з’ясуванні дій щодо адміністративного правопорушення відносно мене порушив мої права наступними діями:
• Не надав докази того, що вимірювана швидкість належить моєму авто;
• Порушив вимоги Статті 251, тобто використав, як доказ прилад без функції
фото- і кінозйомки, відеозапису, і не маючи доказів перевищення мною швидкості, склав відносно мене протокол серії АХ1 № 118541 і як стало потім відомо, в той же час, винесено постанову серії АХ1 № 108152 (протизаконно);
• Позбавив мене права на ознайомлення ст. 268 КПаП та ст. 63 Конституції України, чим порушив п. 22.7 Наказу МВС №111;
• Виніс постанову до розгляду справи (ознайомлення з протоколом, з’ясування обставин…)
Відповідно до ст.40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні, чи колективні звернення, або особисто звертатись до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення та дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 22 З.У. «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації розуміється звернення з вимогою надати письмову, або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб, з окремих питань.
Стаття 10 З.У. «Про інформацію», зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; вільним доступом суб'єктів інформаційних відносин до статистичних даних, архівних, бібліотечних і музейних фондів;
Відповідно до статті 43 З.У. «Про інформацію» кожний учасник інформаційних відносин для забезпечення його прав, свобод і законних інтересів має право на одержання інформації про:
діяльність органів державної влади та те, що стосується його особисто.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України про інформацію

ПРОШУ надати письмову відповідь на такі питання:

• Чому порушені мої права як громадянина України;
• Чому прапорщиками міліції Вдомкін В.В. та Гарковець І.М. були порушені статті КУпАП, Конституції, ККУ, та накази МВС;
• Чому в результаті службової перевірки не встановлені дійсні обставини справи?

ДОДАТКИ:

• Копія вмісту отриманого мною конверта (4 аркуша)
• Диск з записом (1 шт.)
• Пояснення до відеоматеріалу (1 аркуш)

28.04.11

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 22:49 
Новобранец

Будем ждать что они теперь запоют :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 апр 2011, 09:06 
Новобранец

:?: Граждане просветленные, подскажите, пожалуйста, писать ли мне жалобу в прокуратуру, или подождать ответа на последний информ.запрос?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 май 2011, 09:22 
Новобранец

Сeгодн дозвонился слeдовaтeлю прокурaтуры, и он сообщил мнe, что вчeрa отпрaвили мнe отвeт, что служeбноe рaсслeдовaниe, провeдeноe нaчaльством идпс нaрушeний нe выявило. И это всe вопрeки укaзaному в жaлобe зaпрeту пeрeдaчи рaсслeдовaния, структурe в которой рaботaeт лицо, дeйствиe которого обжaлуются! И видeомaтeриaл, ни кто нe смотрeл! в виду вышeизложeного, прошу совeтa:
Жaловaтся ли жaльшe? в кaкую прокурaтуру? Что вобщe дeлaть?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 май 2011, 21:50 
Новобранец

Содержимое конверта - типа ответ на жалобу в прокуратуру:
Изображение
Изображение

Что теперь делать?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 11:54 
Новобранец

Без мата не получается (выразится о своих мыслях по этому поводу):

Изображение

Подскажите, пожалуйста, что делать дальше...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 12:49 
Борец

Как по мне, так придется долбать самого мента, писать ему информационные запросы, и за их его тягать по судам. Стоит только получить бумаги о неправомерности действия ментов (я надеюсь) его его же руковоство отимеет и будет он сам потом тебя розыскивать и предлогать мировую ......
ПыСы. Мне сегодня звонил один знакомый, после получения в гаевне запроса инспектору, его командир обязал дать ответ письменно в срок. Так этот клоун заявился домой к нему и начал просить порешать по тихому. Как по мне, так надо начинать с низов, в прокуратуру еще успеешь написать еще.

Украинцы не Россияне, они воевать не любят, но умеют. А Россияне любят! но не умеют...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 18:39 
Новобранец

wasily_g писал(а):
Как по мне, так придется долбать самого мента, писать ему информационные запросы, и за их его тягать по судам. Стоит только получить бумаги о неправомерности действия ментов (я надеюсь) его его же руковоство отимеет .

Ответ на информ запрос я сфоткал и выложил на 4-й странице этой темы. Как то он не очень утешительно выглядет. Грамотно, сильно, они чюшь несут (то, что они там написали, не соответствует действительности)!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 май 2011, 20:22 
Новобранец

Ответ на информ. запрос от 28.04.11.
Изображение

Последний раз редактировалось Alex&R 21 май 2011, 20:29, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 май 2011, 20:27 
Новобранец

За это время наваял еще:

Прокурору Харківської області
Тюріну Г.Є.
м.Харків, вул.Б.Хмельницького, 4.
Від:
ффффффффффф
ффффффффффф
ффффффффффф
к.т. (055)55-55-555

Скарга.
На неправомірно винесене рішення прокурором
дергачівського р-ну Фільчаковим О.В.

Ця скарга підлягає розгляду відповідно до ч.4 ст.12 ЗУ «Про прокуратуру», яка прямо передбачає, що прийняте прокурором рішення може бути оскаржено вищестоящому прокурору.
У рішенні (додаток №9) відмовлено у відміні постанови від 25.03.2011 (додаток №5) на основі строку, але не взято до уваги факти: що наведені у скарзі (додаток №4, та відеоматеріал - додаток №2 ), те що я отримав постанову на руки лише 05.04.11, про це свідчить конверт (додаток №5).
Прокурор не вбачив підстав для вжиття заходів прокурорського реагування, на підставі ніби – то проведеної перевірки УДАІ ГУМВС в Харківській області, а рішення приймав безпосередній керівник Кадимян М.Г., особи на яку написана скарга на основі мого інформаційного запиту (додаток №3) до Гарковець Ігоря Миколайовича. І все це в супереч Проханню №1, в скарзі від 04.04.11 (додаток№4), що підкріплено 7 ст. ЗУ «Про звернення громадян» .
Оскільки я ще маю надію на законний захист своїх прав, як громадянина України, я надіслав Інформаційний запит до т.в.о. начальника УДАІ ГУМВС України в Харківській області (додаток №7), в якому пояснив, що результати перевірки, про які згадується у відповіді на інформаційний запит (додаток №6) не відповідають дійсності. Як доказ надав відеоматеріал з місця пригоди (додаток №2) з поясненням. Ще обґрунтував що протокол складений безпідставно, бо записаний в протоколі (додаток №1). прилад не є доказом.
А про винесення постанови (додаток №5) я вже писав у скарзі (додаток№4), дії підпадають під ст.366 ККУ. На відео матеріалі зафіксовано ще багато порушень і пояснення до нього у додатку (прикріплений 5-м аркушем) до скарги (додаток№4).
Про те, що в УДАІ ГУМВС України в Харківській області не були ознайомлені з відеоматеріалом (додаток №2) свідчить лист (додаток №8), на підставі якого було об’єднано Інформаційний запит (додаток №5) і скаргу (додаток №4) і як результат цитую з рішення (додаток №9) – «підстав для вжиття заходів прокурорського реагування не встановлено.

На підставі вищевикладеного, згідно зі ст. 4, 7, 16 - 20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:
1. Звернути увагу на штемпелі на документах і на конвертах, в яких я їх отримав (дати). Складається враження, що час затягується для того, щоб я не встиг у передбачений законом термін відстояти свої права.
2. На наведеній у п.1 підставі продовжити термін для оскарження постанови (додаток №5).
3. Провести службову перевірку даної ситуації, з урахуванням викладених мною доводів та наданих доказів, та прийняти рішення.
4. При розгляді скарги врахувати вимоги ст. 7 ЗУ «Про звернення громадян» - «…Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржують ся.» та розглянути скаргу особисто.
5. Зобов’язати дергачівську прокуратуру переглянути рішення (додаток №9) по скарзі (додаток №4) і дати відповідь на всі прохання у ній.
6. . Згідно статті 18 Закону України «Про звернення громадян», про результати службовї перевірки та рішення по даній скарзі прошу поінформувати мене письмово.

Додатки.

1. Копія протоколу про адміністративне порушення
2. Диск з відеозаписом подій 25.03.11
3. Копія інформаційного запиту до ІДПС
4. Копія скарги до прокурора дергачівського р-ну
5. Копія конверту, ідентифікатора і постанови.
6. Копія відповіді на інформаційний запит до ІДПС і конверту.
7. Копія інформаційного запиту до т.в.о. начальника УДАІ ГУМВС України в Харківській області, з копіями чеку і повідомлення про вручення.
8. Копія конверту і рішення т.в.о. начальника УДАІ ГУМВС України в Харківській області.
9. Копія конверту і рішення прокурора дергачівського р-ну.

14.05.11.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа