Vittorio писал(а):
Вопрос такой, копию протокола как я понимаю заверять не надо?
хм протокол? какой протокол? протокол не надо.
Vittorio писал(а):
Не надо дополнять, но в ГАИ пишется Заява, ибо ты итак знаешь что там есть, а просто на законных основаниях требуешь копию Постановления. А в ГИС - Информационный запрос, чтоб предоставили информацию.
Начальнику Відділу Державної Виконавчої Служби м. Києва
Святошинського районного управління юстиції
хххххххх х.х.
03148, м. Київ, вул. Гната Юри, 9
тел. (044) 407-11-18, 407-10-12
громадянина Нікіріна Віктора Андрійовича
прож. по вул. Салютна буд. 4-а, кв 78., 04111, м. Київ.
Інформаційний запит
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст. 32 Закону України "Про інформацію" під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.
Стаття 10 Закону України "Про інформацію" зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема:
- обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
- встановленням відповідальності за порушення законодавства про інформацію.
Керуючись ст. ст. 9, 10, 32, 33 Закону України "Про інформацію", а також, ст. ст. 5, 7, 11-1 Закону України "Про виконавче провадження" прошу у встановлений законом строк письмово повідомити мене про наявність або відсутність відкритих щодо мене виконавчих проваджень, в тому числі про дату та підтсави відкриття. Та в разі відкритих щодо мене виконавчих проваджень надати копії постанов про відкриття виконавчого провадження.
27.01.2011 Нікірін В. А. (підпис)
ГИС не интересует где и когда ты ехал, им надо по сути.