HalyGalY писал(а):
Опять поднимаю свою тему и прошу помощи (совета) У меня висят штрафы в гаи за 2008г (Штрафы не мои- так как продал машину чудаку по доверенности штрафы естественно приходили на меня
шось не клеїться у Вас шановний
з якого дива штрафи приходили на Вас,якщо за кермом була зовсім інша людина і протоколи гайці повинні були складать на того водія,звичайно якщо він не змалодушнічав і не підставляв Вас
Цитата:
я их передал этому чудаку он обязался их оплатить,
якщо Ви відразу дізнались про підставу чому тоді не "наїхали" на нього, щоб негайно оплатив?
Цитата:
но потом я узнаю што он машину снял с учота и продал, ну раз так то хорошо значет штрафы оплачены,
не оплачені
штрафи висять на особі, а не на машині?
Цитата:
Со временем както пришол проходить техосмотр а мне говорят што на старых номерах весят штрафы!

звичайно висітимуть, а кужи ж вони подінуться з бази
ну так чому знов не наїхали на того тіпа щоб оплатив,це ж його штрафи,як Ви наголошуєте
Цитата:
На мне Осталось 2 протокола с постановами за визир (письма счастья) и то не уменя а у чудака и в гаи с чудаком связь потеряна. У ГИС по идее не чего нет мне присылали пару раз бумаги но по моим штрафам я с ними разобрался. А за старье думаю они вообще не чего не знают! Што посоветуете!
можна спробувать через суд закрить провадження,але треба розбиратись в матеріалах...