Такс, отвлекался на другие дела, теперь возвращаемся к "нашим баранам".
Собрал такую жалобу в городскую геевню:

Сообщение, не относящиеся к теме
СКАРГА
31.07.2012р. інспектором ДПС взводу ДПС ДАІ ЗМУ ГУМВС, прапорщиком міліції Кривошей Віталієм Юрійовичом стосовно мене було складено протокол АГ2 №342367 та винесено постанову серія АР1 №188484 про притягнення до адміністративної відповідальності, передбачене ч. 2 ст.122 КУпАП України, за нібито проїзд перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора, та було накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 425,00 грн.
08.08.2012р. мною був складений і направлений до Ленінського районного суду м.Запоріжжя адміністративний позов про визнання протиправними дій інспектора ДПС взводу ДПС ДАІ ЗМУ ГУМВС, прапорщика міліції Кривошей Віталія Юрійовича та скасування постанови АР1 №188484 від 31 липня 2012 року про накладення на мене штрафу в розмірі 425,00 грн.
24.09.2012р. позов було задоволено постановою суду (копія постанови додається), дії інспектора ДПС взводу ДПС ДАІ ЗМУ ГУМВС, прапорщика міліції Кривошей Віталія Юрійовича визнано протиправними, постанову АР1 №188484 скасовано.
Згідно п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» «У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" ( 3460-15 ) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.»
Згідно ч. 2 ст. 25 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про міліцію» «При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.»
Згідно з ст.ст. 18-20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України,
ПРОШУ:
1. Публічного вибачення в мій адрес, через місцевий засіб масової інформації;
2. Завчасно повідомити мене про дату і назву засобу масової інформації в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення;
3. Видалити з інформаційної бази ДАІ всю наявну інформацію, яка є щодо складеного стосовно мене протоколу АГ2 №342367 і винесеної постанови АР1 №188484 та надати мені письмову довідку про наявність у інформаційній базі ДАІ відомостей стосовно порушень мною правил дорожнього руху;
4. Провести службову перевірку за фактом протиправного складання протоколу АГ2 №342367 та винесення постанови АР1 №188484 про адміністративне правопорушення;
5. Вжити заходи дисциплінарного впливу до інспектора ДПС взводу ДПС ДАІ ЗМУ ГУМВС, прапорщика міліції Кривошей Віталія Юрійовича;
6. Надати документальне підтвердження вжитих дисциплінарних стягнень з зазначенням номеру та дати наказу;
7. Повідомити мені номер запису в книзі реєстрації скарг або відповідного журналу;
8. Надати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст. 20 Закону України „Про звернення громадян”.
Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ.
Додаток:
копія постанови суду (2 аркуши)
Также нашел в реестре несколько решений по Кривошею за 2010-11 года, 2012 почему-то в реестре только одно, нашего решения тоже пока нет:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/13622747http://reyestr.court.gov.ua/Review/18905966http://reyestr.court.gov.ua/Review/20847142http://reyestr.court.gov.ua/Review/14959895Как бы это по-лучше использовать?
И как думаете, можно ли по нашему случаю писать в прокурватуру заяву по ст. 366 УК Украины?
Не корысти ради, а токмо нервотрепки для...
Ну и в довесок думаю накатать с десяточек инфо-запросов лично Кривошею, по примеру
ruslabigboy.

staspod писал(а):
ну, если бы у меня не было родственников судей - я бы не говорил. а так я знаю это "изнутри". Вы просто не видели, какие тупые жалобы иногда пишутся на судей. но комиссия рассматривает их все.
А можно поподробнее, что за орган и куда копать? Судью бы тоже не плохо приспустить на землю...