Myself писал(а):
Waldemar писал(а):
Хтось підскажіть , пліз. В суд зараз краще подати клопотання про дострокове закриття справи в звязку з тим , що дайці "облажались" ?..
та нащо тобі ще один раз туди іти, нести то клопотання? Прийди на вказану дату/годину, покажи судді ту маляву, хай винесе рішення на основі того папірця "закрити справу, а постанову визнати незаконною". Останнє дозволить тобі, як маєш бажання, з посиланням на Конституцію подати позов проти посадової особи, чиї дії/бездіяльність завдали тобі матеріальних та моральних збитків:-)
Реально до суду (2 листопада) спеціально йти туди не збирався. Хочу поки є вільний час написати в суд таку маляву - типу як клопотання , в якій я прошу поважний суд :
1.Достроково визнати Постанову в справі про адміністративне правопорушення серії ВО №000000 від 00.00.2010 р. незаконною в зв"язку з офіційною малявою з Києва.
2.Достроково адміністративну справу проти мене закрити за відсутністю в моїх діях складу правопорушення.
3.Зобов"язати капітана Тильчака або представника ДАІ Тернополя письмово вибачитись через друковані ЗМІ з завчасним повідомленням мене.
4.Проінформувати мене письмово , до якої саме дисциплінарної відповідальності був притягнутий Тильчак і скільки йому це коштувало...
Чи все таки не гнати коней , а дочекатись суду ?