Текущее время: 19 июл 2025, 14:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Порушення знаку 3.1. в Тернополі?
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 09:33 
Новобранец

Waldemar писал(а):
Так , звинувачення стосовно мене зняли , але осад то залишився.

Waldemar, ВІТАЮ!
Але є одне "але": наскільки мені відомо, постанова скасовується та справа закривається іншою Постановою, яку може видати начальник обласного ДАІ, начальник обласного УМВС чи київське ДАІ. Те, що тут викладено - звичайно приємно, але покопайся в КУпАП, яка процедура закриття справи. Щоб потім не виявилось, що ти винен штраф, а всі терміни на сокарження спивли...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 09:38 
Постоялец

[quote="yurko7"][quote]... От як можна бути такими ідіотами? Яка може бути нормативна видимість знаку на одній вулиці для водіїв на іншій, перпендикулярній вулиці :?:
І навіть якби якась там видимість була, то як знак "Рух ліворуч" може заборонити рух ліворуч :?:
Просто нема слів! Придурки!
[quote]

В нас в Україні , на відміну від Росії , три біди - дороги , знаки на дорогах і придурки. Так от - якщо перша і друга біда теоретично поправима , то третя ніколи...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 09:44 
Постоялец

Myself писал(а):
Waldemar писал(а):
Так , звинувачення стосовно мене зняли , але осад то залишився.

Waldemar, ВІТАЮ!
Але є одне "але": наскільки мені відомо, постанова скасовується та справа закривається іншою Постановою, яку може видати начальник обласного ДАІ, начальник обласного УМВС чи київське ДАІ. Те, що тут викладено - звичайно приємно, але покопайся в КУпАП, яка процедура закриття справи. Щоб потім не виявилось, що ти винен штраф, а всі терміни на сокарження спивли...

Так лист від ДДАІ то тільки папірець. Але , якщо я не дочекаюсь ще однієї постанови від якогось ДАІ ( чи з Тернополя , чи з Києва) , то я так чи інакше йду на призначений суд 2 листопада і згідно цього київського папірця суддя винесе своє позитивне рішення :P

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 10:04 
Постоялец

Хтось підскажіть , пліз. В суд зараз краще подати клопотання про дострокове закриття справи в звязку з тим , що дайці "облажались" ?..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 12:49 
Новобранец

Waldemar писал(а):
Хтось підскажіть , пліз. В суд зараз краще подати клопотання про дострокове закриття справи в звязку з тим , що дайці "облажались" ?..

та нащо тобі ще один раз туди іти, нести то клопотання? Прийди на вказану дату/годину, покажи судді ту маляву, хай винесе рішення на основі того папірця "закрити справу, а постанову визнати незаконною". Останнє дозволить тобі, як маєш бажання, з посиланням на Конституцію подати позов проти посадової особи, чиї дії/бездіяльність завдали тобі матеріальних та моральних збитків:-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 14:17 
Постоялец

Myself писал(а):
Waldemar писал(а):

та нащо тобі ще один раз туди іти, нести то клопотання? Прийди на вказану дату/годину, покажи судді ту маляву, хай винесе рішення на основі того папірця "закрити справу, а постанову визнати незаконною". Останнє дозволить тобі, як маєш бажання, з посиланням на Конституцію подати позов проти посадової особи, чиї дії/бездіяльність завдали тобі матеріальних та моральних збитків:-)

Реально до суду (2 листопада) спеціально йти туди не збирався. Хочу поки є вільний час написати в суд таку маляву - типу як клопотання , в якій я прошу поважний суд :
1.Достроково визнати Постанову в справі про адміністративне правопорушення серії ВО №000000 від 00.00.2010 р. незаконною в зв"язку з офіційною малявою з Києва.
2.Достроково адміністративну справу проти мене закрити за відсутністю в моїх діях складу правопорушення.
3.Зобов"язати капітана Тильчака або представника ДАІ Тернополя письмово вибачитись через друковані ЗМІ з завчасним повідомленням мене.
4.Проінформувати мене письмово , до якої саме дисциплінарної відповідальності був притягнутий Тильчак і скільки йому це коштувало...

Чи все таки не гнати коней , а дочекатись суду ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 15:22 
Борец

Waldemar писал(а):
...
Чи все таки не гнати коней , а дочекатись суду ?
ага.
судия не приставлен к Вальдемару, у него/нее есть куча иных дел, которые почему-то расписаны по минутам.
как вариант, можешь похлопотать про отвод, но врят ли это сократит сроки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 окт 2010, 11:41 
Постоялец

респект Waldemar-у!!!
молодець львівянин! а то щось нам тернополянам ніяк невдавалось вирішити питання з цим знаком
тепер можеш "хвалитись" своїм дітям що в Тернополі на твою честь стоїть 2 знаки :)
дійсно молодець. ця справа підтверджує слова "йти завжди до перемоги"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 окт 2010, 20:04 
Постоялец

Ага , знаки на Вояків доставили і переставили , але над "горбатим" мостом знак 3.1. гайці вперто не хочуть знімати...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 окт 2010, 12:13 
Постоялец

сумніваюсь що вони його колись знімуть... тоді ті дайці що стоять на в.Руській або в.Хмельницького небудуть мати на чому заробляти :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2010, 09:59 
Постоялец

Прийшов 2 листопада на суд з листом Департаменту з клопотанням про дострокове закриття справи , в зв"язку з тим ,що дайці признали свою вину.
Суддя ознайомилась. Захотіла вислати запит в Тернопільське ДАІ про визнання своєї професійної недбалості і неграмотності , і тому захотіла щоб я прийшов до неї ще раз аж 14 грудня.
А 26 листопада прислала мені повідомлення ,що буде в першій половині грудня у відрядженні (гарячі путівки в Єгипет) і перенесла на 27 грудня.
Прийду в костюмі Діда Мороза на суд...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2010, 11:19 
Постоялец

А поки суд відпочиває в теплих краях , хочу почути вибачення від ДАІ Тернополя і тому відправив їм ось таку маляву :

Начальнику ВДАІ УМВС України у Тернопільській області
Полковнику міліції Сурнику Миколі Михайловичу
46000, м. Тернопіль, вул. Котляревського, 24
Тел..+38 0352 523886

Від: Waldemar
Заява

07 червня 2010 р. старшим ІДПС роти ДПС ВДАІ м.Тернополя капітаном міліції Тильчаком Є.Б. на мене був складений адміністративний протокол серії ВО № 144559 від 07.06.2010 р. по ст. 122 ч. 2 КУпАП, і винесена постанова серії ВО № 138261 від 07.06.2010 р. про накладення стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 грн.
Збираючи докази щодо недоцільності і упередженості висунутого мені адміністративного правопорушення , я звернувся до фахівців – в Департамент державної автомобільної інспекції в місті Києві .
11.10.10 до мене надійшов конверт з Департаменту державної автомобільної інспекції з листом № К-3585 від 04.10.2010 р. за підписом заступника начальника департаменту Резнікова В.В. (Додаток_1)
Згідно проведеного повторного службового розслідування Департамент ДАІ виявив невідповідність встановлення дорожніх знаків , недостатня видимість знаків , а також відсутність обмежуючих знаків.
За результатами проведеного службового розслідування постанову в справі серії ВО № 138261 від 07.06.2010 скасовано та знято з обліку , а провадження по справі закрито. ( Додаток_1)
Крім того, згідно з інформацією ДДАІ МВС України , за допущення прорахунків в службовій діяльності , а також за упереджений розгляд справи при винесенні постанови про адміністративне правопорушення , капітан міліції Тильчака Є.Б. повинен бути притягнутий до дисциплінарної відповідальності.
Згідно п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» - «У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" ( 3460-15 ) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.» Тому прошу довести до мого відома , який саме захід дисциплінарного впливу був запроваджений до капітана міліції Тильчака Євгена Богдановича.
Згідно ч. 2 ст. 25 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про міліцію» «При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.»
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України , прошу :

• Публічного вибачення в мій адрес, через місцевий засіб масової інформації;
• Завчасно повідомити мене про дату і назву засобу масової інформації , в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до капітана міліції Тильчака Євгена Богдановича;
• Повідомити мені номер запису в книзі реєстрації заяв або відповідного журналу стосовно реєстрації даної заяви ;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.
Залишаю за собою право звернутися до органів прокуратури, СВБ та ЗМІ.

Додатки:
додаток_1 – лист відповідь з результатами службового розслідування з Департаменту ДАІ № К-3585 від 04.10.2010р.
додаток_2 - копія адміністративного протоколу серії ВО № 144559 від 07.06.2010 р.;
додаток_3 - копія постанови серії ВО № 138261 від 07.06.2010 р.

«02» грудня 2010 р. _____________ / Waldemar/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2010, 11:52 
Постоялец

Вітаю Waldemar. Остання заява мені сподобалась. Якщо не проти, використаю її як "рибу".
На Парковій вулиці новий знак "Рух праворуч" ментам до жопи. Зранку всі "синяки" на ньому повертають ліворуч. Я випадково звернув на це увагу. Десь о восьмій ранку протягом трьох хвилин чотири машини проїхало наліво.
Одним словом, пси.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2010, 12:03 
Постоялец

Hit писал(а):
Вітаю Waldemar. Остання заява мені сподобалась. Якщо не проти, використаю її як "рибу".
На Парковій вулиці новий знак "Рух праворуч" ментам до жопи. Зранку всі "синяки" на ньому повертають ліворуч. Я випадково звернув на це увагу. Десь о восьмій ранку протягом трьох хвилин чотири машини проїхало наліво.
Одним словом, пси.

Якщо мій випадок і моя кореспонденція допоможе комусь із тернопільських водіїв - я буду тільки радий...
Задача на майбутнє - зняти знак 3.1 над "горбатим" мостом по вул.Руській.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2010, 12:10 
Постоялец

До речі, як аргумент появи авто перед мостом на вулиці Вояків Дивізії можна приводити, що розвернувся на ній. Забороняючих знаків немає і ширина це дозволяє. Я так міркую.
А знак перед мостом висить над тротуаром .....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа