До ГУМ УМВД В Україні в Микол…. обл вул.______________ м. Миколаїв 00000 від ПІБ вул. ____________ м. Одеса 65000 тел. 000-000-00-00
Скарга про визнання дії Інспектора ДПС незаконними та такими що порушили Конституційні та законні права та свободи
25.11.2011 р. відносно мене був складений протокол серії ВЕ1 №212647 від 25.11.2011 р. про вчинення адміністративного правопорушення за ст. 212 ч.2 КУАП, Інспектором ДПС Затхей Сергій Сергійовичем. При складанні протоколу відносно мене, мені не було зачитано та роз’яснено мої права та обов’язки згідно ст. 63 Конституції України, та ст. 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Коли мені надали протокол про адміністративного правопорушення на підпис, я заявив та зробив запис у протоколі про те, що я прошу перенести розгляд справи на інший день, у зв’язку з тим, що хочу проконсультуватися з адвокатом. У протоколі я зазначив, що не згоден з висновками інспектора тому, що я почав рух на зелений світ світлофору згідно Правилам дорожнього руху. Інспектор відмовив мені в моїх клопотаннях, а саме в проханні перенести справу, та у можливості мати правову допомогу, чим порушив моє конституційне право згідно ст. 59 Конституції України, а також було порушено мої законні права згідно ст. 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Інспектор з моїм проханням про перенесення розгляду справи був ознайомлений, про що свідчить запис у Протоколі, але розгляд справи не переніс, оскільки Постанову серії ВЕ1 № 010145 від 25.11.2011 р. про адміністративне правопорушення виніс заздалегідь, одразу як склав Протокол, чим порушив майже всі вимоги адміністративного провадження. Своїми діями Інспектор позбавив мене можливості мати правову допомогу, та порушив мої права які мені надані Конституцією, та Законодавством України. Враховуючи викладене, та керуючись ст. ст. 1, 5, 7, 20 Закону України про звернення громадян, Прошу:
1а. Розглянути скаргу, та прийняти відповідні міри. 1. Надати мені ґрунтовну відповідь з посиланням на статті чинного законодавство - чи законно Інспектора ДПС Затхей Сергій Сергійович відмовив мені у заявлених клопотаннях при розгляді протоколу серія ВЕ1 №212647 від 25.11.2011р., та винесені Постанови серія ВЕ1 №010145 від 25.11.2011 р. 2. Визнати дії інспектора такими що порушили мої Конституційні та законні права та свободи. 3. Визнати безпідставними та незаконними - дії Інспектора ДАІ Затхей Сергія Сергійовича, у відмовлені мені у заявлених клопотаннях при розгляді протоколу серія ВЕ1 №212647 від 25.11.2011р., та винесені Постанови серія ВЕ1 №010145 від 25.11.2011 р.
Скарга складена на ______ аркушах, до скарги додається:
1. Копія Постанови про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 № 010145 від 25.11.2011 р.; 2. Копія Протоколу про адміністративне правопорушення серії ВЕ1 №212647 від 25.11.2011 р.; 3. Схема руху,та фото,відео (постараюсь сделать)
__.__.2012 р. ___________________ ПІБ
_________________ Алексей из Одессы! "Горсвет" .... "Ночной дозор - всем выйти из ТЕМНОТЫ!" https://www.youtube.com/user/ActivistDK [email protected]
|