Текущее время: 19 июл 2025, 14:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Развод на алкоголь
СообщениеДобавлено: 11 сен 2011, 15:58 
Борец

Начальнику відділу ДАІ ГУМВС України в

Від……………………

Скарга.
12.08.2011 р., приблизно о 03:30, Я, ...., на автомобілі ..., ..., зупинився на вулиці Донецька 40. Зі мною в машині також була дівчина, ... яка проживає у м. Львові. Постоявши 2 хвилини я вирішив розвернутись. Так як дорога була вузька, вирішив проїхати 20 метрів назад, де був заїзд в прилеглу територію і там розвернутись. В цей момент до мене під'їхала машина з працівниками ДАІ. Підійшовши до мене один з інспекторів попросив показати посвідчення водія і документи на машину, не сказавши мені причину. На моє запитання про причину для перевірки він відповів що така машина як моя знаходиться в розшуку. Я попросив щоб інспектор показав орієнтування на таку машину як в мене, після чого він пішов його шукати. В цей момент я включив камеру і дальше всю розмову знімав на відео. Знову підійшовши до мене інспектор ДАІ відмовився мені показувати орієнтування. Я зателефонував на номер телефону довіри щоб вияснити чи дійсно є орієнтування на таку машину як моя, але мені відмовили у наданні інформації та кинули трубку. Предметом даної скарги є , також груба та нетактовна поведінки співробітників ДАІ , що відповідають на дзвінки до чергової частини ДАІ м.Львова.
Оскільки згідно ст 3 Закону про міліцію-діяльність міліції є гласною,тобто приховувати від законослухняних громадян,щодо них інформацію,аж ніяк не входить до функцій ДАЇ,ОСКІЛЬКИ ЗГІДНО СТ 11Закону України про інформації- Кожному забезпечується вільний доступ до інформації, яка стосується його особисто,про що мною було наголошено неодноразово.
Але співробітник чергової частини ДАЇ м.Львова поклав слухавку та зв'язок обірвався.
Тобто моє законне право на зверення про порушення працівниками ДАЇ,МОЇХ ПРАВ НА СВОБОДУ ПЕРЕСУВАННЯ,та надання інформації,що стосується мене особисто,було повністю проігноровано.

У відповідності до пункту 3 статті 10 Закону України «Про міліцію» співробітники міліції повинні приймати і реєструвати заяви й повідомлення про злочини та адміністративні правопорушення, своєчасно приймати по них рішення. Також мене дуже обурила реакція зі сторони співробітника міліції на мою заяву та тон при спілкуванні зі мною. У відповідності до пункту 18.7 Інструкції співробітника ДАІ забороняється допускати при спілкуванні зневажливий тон, грубість, неввічливе викладення зауважень, вирази або репліки, які ображають людську гідність, погрози. Саме зневажливий тон, грубість та неввічливе викладення зауважень я відчув при спілкування з працівником чергової частини ДАЇ……
Факти, викладені в заяві може підтвердити свідок, що знаходився в автомобілі в якості пасажира ………. приблизно о ……
На підставі вищевикладеного ,керуючись Законом України «Про звернення громадян» -
ПРОШУ:
1. Провести службову перевірку, за фактами порушення діючого законодавства України, викладених в даній заяві.
2. Притягнути співробітника ДАІ, який приймав телефонний дзвінок …… до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог діючого законодавства України.
5. Провести роз’яснення про вимоги діючого законодавства України для особового складу відділу Державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. ЛЬВОВА та автомобільно-технічної інспекції підпорядкованого УДАІ ГУ МВС України в Львівській області та інструктаж щодо недопущення будь-яких порушень чинного законодавства
6.Надати мені реєстраційний номер ,який присвоюється при зверненні громадянина до чергової частини ДАЇ…..,та вказати які заходи проводилися,щодо мого усного зверненні від……2011 року.
7.Надати копію аудіозапису,мого звернення до чергової частини ДАЇ……
6. Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України «Про звернення громадян».

« » 2011 р. (підпис)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 16:29 
Новобранец

планую завтра занести позов в суд, так як я ще позовів не подавав, може хтось підкаже чи потрібно мені мати адвоката щоб представляв мої інтереси? чи це не є необхідним?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 18:11 
Борец

Nazarchik писал(а):
може хтось підкаже чи потрібно мені мати адвоката щоб представляв мої інтереси? чи це не є необхідним?

для чого адвокат такі гроші з тебе злупить,подавай позов,сам .
3.40 оплати,і чек додай в додатки.
в додатках -копії позовної заяви-3 екземпляри.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 18:58 
Борец

Цитата:
Зі мною в машині також була дівчина

громадянка
Цитата:
працівник ДАІ МВС України отримує право доставити водія до медичного закладу.

краще сказати - направляє водія до медичного закладу.

Треба ще додати, що завдяки діям ІДПС, ти був фактично затриманий на 1,5 години, що спричинило певні незручності так як події відбувались пізно вночі. Своїми діями ІДПС намагались помститись тобі лише за те, що ти спитав їх про причину зупинки, як того вимагає ЗУ "Про міліцію".

Цікавіше інше - через кілька днів спливає термін 30 днів на відповідь прокуратури на твою Заяву. Напиши їм інфозапит. приклад viewtopic.php?f=2&t=8566&start=28 постав питання - чи розглядалась моя заява по суті? Коли мені буде направлена відповідь за результатами розгляду Заяви?

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2011, 22:59 
Борец

Nazarchik писал(а):
...
1. Потрібно вказувати точну адресу позивача чи можна адресу відділення даі?
...
не домашний адрес, а место работы
касу
Цитата:
Стаття 106. Вимоги до позовної заяви

1. У позовній заяві зазначаються:

1) найменування адміністративного суду, до якого подається позовна заява;

2) ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є;

3) ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі;
...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 08:55 
Борец

Nazarchik писал(а):
...
4. Чи потрібно писати про мій візит в ДАІ та додавати аудіозапис розмови?
...
если указал про нарушения, запечатленные на аудиозапись, тогда нужно.
а вообще ты говорил, что ментяра отправил тебя к психиатру, чем нарушил ст.19, 21 и 68 Конституции Украины, ст.3, 5 и косвенно 10 ЗУ о милиции.
также он предоставил тебе заведомо ложную информацию с целью приховування злочину, а это уже уголовная статья.
Nazarchik писал(а):
...
До: Окружний адміністративний суд м. Львова
79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2
...
до окружного
Nazarchik писал(а):
...
Відповідач: Шпилька Петро Богданович
Інспектор ДПС ДАІ м. Львова
79015 м.Львів, вул. Городоцька,124
...
укажи посадова особа шпилька
или вторым ответчиком установу, где он работает
укажи номер телефона

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 11:13 
Новобранец

LAVe писал(а):
а вообще ты говорил, что ментяра отправил тебя к психиатру

мене взяли для провірки на стан алкогольного спяніння, вже на місці дихав в трубку, дивились на зрачки, називав і показував числа перемішані в квадраті 5х5, перевіряли мою рівновагу як я стою на одній лінії з закритими очима і піднятими руками, на координацію перевіряли чи я попаду з закритими очима пальцем в ніс, вимірювали тиск, і здавав сечу щоб провірити на наркотики

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 11:30 
Борец

Nazarchik писал(а):
LAVe писал(а):
а вообще ты говорил, что ментяра отправил тебя к психиатру

мене взяли для провірки на стан алкогольного спяніння...
не, я имел ввиду вот это
Nazarchik писал(а):
я їх також розпитував що це за такий наказ, спочатку сказали піди до лікаря в наркодиспансер, щоб він мені розказав, а потім сказали що це якийсь їхній внутрішній наказ
пмсу, это явный посыл нах...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 12:18 
Новобранец

Відправив електронний інформаційний запит до МВС так як вказано тут
http://mvs.gov.ua/mvs/control/m@ain/uk/control/main/uk/publish/article/599752

вони зобовязані на нього відповісти, чи краще занести їм письмовий?

пройшло вже 3 дні відколи відправив, запит був наступний:

До МВС України
Київ, вул. Академіка Богомольця, 10

Інформація про відправника, поштова адреса, електронна пошта, телефон

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

Відповідно до Статті 3. Принципи діяльності міліції.
Діяльність міліції є гласною. Вона інформує органи влади і управління, трудові колективи, громадські організації, населення і засоби масової інформації про свою діяльність, стан громадського порядку та заходи щодо його зміцнення.

Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу письмово та на електронну адресу надати вичерпну відповідь на такі питання:

1. Чи було орієнтування на автомобіль ... сірого кольору 11-12 серпня 2011 року.

Прізвище Імя
12 вересня 2011 року

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 14:41 
Прохожий

Перед тем, как везти к доктору требуется составить протокол с 2-мя понятыми, где твой свидетель оставляет свои комментарии. Просто так к доктору никто не везёт, требуется основание(либо нарушение, либо ДТП, либо зелёная трубка)))
На данном этапе пиши в прокуратуру. Так же, если я не ошибаюсь, можешь подать в суд на этих гаишей ,например, возмещение морального ущерба, если посоветоваться с хорошим юристом, он тебе подскажет, что и как можно поиметь с этих нахалов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 15:14 
Новобранец

Nazarchik писал(а):
Відправив електронний інформаційний запит до МВС так як вказано тут
http://mvs.gov.ua/mvs/control/m@ain/uk/control/main/uk/publish/article/599752

вони зобовязані на нього відповісти, чи краще занести їм письмовий?

Запит таки розглядають, дзвонили щойно з Києва, з МВС, уточняли д/н авто та місце де зупиняли

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 17:50 
Борец

Игорян писал(а):
Перед тем, как везти к доктору требуется составить протокол с 2-мя понятыми, где твой свидетель оставляет свои комментарии. Просто так к доктору никто не везёт, требуется основание(либо нарушение, либо ДТП, либо зелёная трубка)))

трубок вже давно нема, всі підрозділи ДАІ забезпечені необхідною кількістю портативних алкотестерів Драгер, які мають Свідоцтва про державну реєстрацію, Свідоцтва про обов"язкову чергову повірку, мають навіть функції друку результатів. Підстава для подорожі в лікарню - або ДТП, або непогодження водія з результатами алкотестера чи небажання проходити огляд на місці.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2011, 08:08 
Прохожий

_Skamar_ писал(а):
Игорян писал(а):

трубок вже давно нема, всі підрозділи ДАІ забезпечені необхідною кількістю портативних алкотестерів Драгер, які мають Свідоцтва про державну реєстрацію, Свідоцтва про обов"язкову чергову повірку, мають навіть функції друку результатів. Підстава для подорожі в лікарню - або ДТП, або непогодження водія з результатами алкотестера чи небажання проходити огляд на місці.

А имеют ли они право подсовывать трубку? или обязательно Драгер? Например ситуация такова: Драгера у них нет, есть только трубочки, в случае отказа от трубки - доктор, если дышишь, то 98,9%, что она позеленеет. Т.е. всё зависит от милости гайца, потерять ли тебе время на поездку к доктору либо нет.
Цитата:
трубок вже давно нема, всі підрозділи ДАІ забезпечені необхідною кількістю портативних алкотестерів Драгер

за последние полтора года 2 раза трубки предлагали, а не драгер=)) честное слово аж улыбнуло.... ни одного Драгера=))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2011, 08:19 
Борец

тільки драгери, ніяких трубочок, якщо запропонували трубочку дзовінть 102 або на тел. довіри

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2011, 11:15 
Борец

Игорян писал(а):
А имеют ли они право подсовывать трубку? или обязательно Драгер?

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... g=z0262-10
Цитата:
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

01.03.2010 N 33
3. Спеціальні технічні засоби для проведення огляду водіїв
транспортних засобів з метою виявлення стану алкогольного
сп'яніння:
газоаналізатор "AlcoQuant 6020";
газоаналізатор "Alcotest 6510";
газоаналізатор "Alcotest 6810";
газоаналізатор "Alcotest 7410 Plus com";
прилад спеціалізований визначення концентрації парів етанолу
в повітрі, що видихається, "Алконт 01".

Драгер це фірма - виробник

Игорян писал(а):
Например ситуация такова: Драгера у них нет, есть только трубочки

такого не може бути, ДДАІ запевняє, що підрозділи ДАІ забезпечені необхідною кількістю тех засобів )))) Изображение

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 144 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа