Текущее время: 17 май 2025, 12:36

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Повредили права. Наказать гея!
СообщениеДобавлено: 08 авг 2011, 10:07 
Новобранец

Beatle писал(а):
Я бы просто написал жалобу с требованием заменить права. Но нужно учесть, что гееры могут отморозится - дырки БЫЛИ и т.п. Нужно сходить в суд и попросить ознакомиться с делом. В деле должен быть оригинал протокола к которому прикреплялись права. Сделать его копию и в жалобе это указать!

Ще права прибивають стиплером до якоїсь картонки сірої формату А5, на якій потім розписуєшся, коли права повертають

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2011, 10:51 
Постоялец

Ребята, не по теме, но скажу, прошу не ругаться: У меня права с февраля 2008, хранил я их очень бережно в правнице, в один прекрасный момент я обнаружил, что ВУ начинает "портиться", т.е. фотография начинает стираться, дошло до того, что моего лица на ВУ не разобрать, при этом, я подозреваю, инспектору ни чего не стоит сказать, что ВУ может оказаться поддельным и забрать меня в Райотдел. Вопрос, есть ли гарантия на документы от производителя, можно ли их восстановить за счет МРЭО или конторы, которая их произвела?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2011, 11:21 
Борец

Alexandro_dn писал(а):
Вопрос, есть ли гарантия на документы от производителя, можно ли их восстановить за счет МРЭО или конторы, которая их произвела?

тільки ці хитрі питання задай інформаційним запитом,і почитай про захист справ споживача,якось так в цьому напрямку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2011, 15:53 
Новобранец

Написав скаргу, про пошкодження посвідчення водія 6 отворами від стиплера. прийшла відповідь від начальника ДАІ, що моє посвідчення водія вже було пошкоджене, а до протоколу прикріплялось виключно скрепками а не стиплером. В адмінпрактиці при мені моє посвідчення водія відчепили від картонки прищепленої стиплером і сказали, що вони всім так прищеплюють стиплером, щоб не загубились права... а тут кажуть що було прищеплене скрепкою. я поїхав до них сфотографувати цю картонку. відмовились показати, мотивуючи тим що десь немає ключа від архіва... що мені далі робити???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2011, 19:08 
Борец

Yaroslav, штурмуй админпрактику - скажи шо напишешь на них жалобу за то что не вернули тебе права. Пусть покажут тебе твою роспись иначе ты идешь в прокуратуру. У них там сокращение, так-что пусть не выеживаются. Как-то так, в мягкой форме попроси шоб нашли ключи от архива. ( Скрепка, мля! :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2011, 22:30 
Борец

Beatle писал(а):
ХЗ кто оплатил, завтра буду иметь более подробную инфу. Но факт остается фактом - человеку заменили продырявленные степлером права БЕСПЛАТНО! У него там все категории открыты и замена стоила бы ему 800-900 грн.! :twisted: Нам даже не пришлось подключать никакие знакомства. Отправили только письмо в область и свершилось "чудо"! :twisted:

ЗЫ В законодательстве где-нить закреплена норма, что все что нам не запрещено, то разрешено?

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ: Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 02:27 
Новобранец

Beatle писал(а):
Yaroslav, штурмуй админпрактику - скажи шо напишешь на них жалобу за то что не вернули тебе права. Пусть покажут тебе твою роспись иначе ты идешь в прокуратуру. У них там сокращение, так-что пусть не выеживаются. Как-то так, в мягкой форме попроси шоб нашли ключи от архива. ( Скрепка, мля! :evil:

В понеділок ще раз поїду. Якщо відмовлять показати цю картонку, зразу ж піду в прокуратуру. Ще звернусь в суд, де моя справа про адмін порушення, сфотографую протокол. Прва були і до картонки пришпилені і напевне що до протоколу. на правах аж 6 отворів від стиплера, значить їх кудись 3 рази прикріпляли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 06:55 
Борец

Yaroslav писал(а):
Ще звернусь в суд, де моя справа про адмін порушення, сфотографую протокол.

100% Нужно будет написать заявление с просьбой ознакомиться с делом.

Ты жалобу писал в гор ДАИ или область? Если гор, то после того как отверстия на правах и бумагах совпадут - пишешь жалобу в вышестоящему начальству на отписку по твоему предыдущему обращению. Очень действенно получается. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 07:24 
Борец

Beatle писал(а):
Yaroslav писал(а):
Ще звернусь в суд, де моя справа про адмін порушення, сфотографую протокол.

100% Нужно будет написать заявление с просьбой ознакомиться с делом.

Ты жалобу писал в гор ДАИ или область? Если гор, то после того как отверстия на правах и бумагах совпадут - пишешь жалобу в вышестоящему начальству на отписку по твоему предыдущему обращению. Очень действенно получается. ;)

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте
і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Не допускається збирання, зберігання, використання та
поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім
випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної
безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної
влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях
з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною
законом таємницею.

Кожному гарантується судовий захист права спростовувати
недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права
вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на
відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням,
зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної
інформації.

Стаття 56. Кожен має право на відшкодування за рахунок
держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та
моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи
бездіяльністю органів державної влади, органів місцевого
самоврядування, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними
своїх повноважень.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 10:22 
Борец

Yaroslav писал(а):
прийшла відповідь від начальника ДАІ, що моє посвідчення водія вже було пошкоджене,

брешуть гади,а тепер контр аргумент-про вилучення прав є запис в протоколі,далі що вони з ними робили-тоді пофігу,в протоколі немає запису,що права пошкоджені,тобі ніхто не предявляв притензій,що тобі треба права замінювати,або що.дави їх по повній.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 12:52 
Новобранец

пішохід писал(а):
Yaroslav писал(а):
прийшла відповідь від начальника ДАІ, що моє посвідчення водія вже було пошкоджене,

брешуть гади,а тепер контр аргумент-про вилучення прав є запис в протоколі,далі що вони з ними робили-тоді пофігу,в протоколі немає запису,що права пошкоджені,тобі ніхто не предявляв притензій,що тобі треба права замінювати,або що.дави їх по повній.

ще й як брешуть! В адмінпрактиці при мені моє посвідчення водія відчепили від картонки прищепленої стиплером і сказали, що вони всім так прищеплюють стиплером, щоб не загубились права... Та й з даішником говорив, що протокол складав, чого на моїх правах отвори від стиплера. він також сказав, що то так всім прищеплюють, щоб права не загубити... Не могли вони за край ламінації прищепити??? треба було от так що отвори аж на написах у правах? А тут пишуть у відповіді, що було прищеплене скрепкою. Як наказати департамент ДАІ за за-відомо неправдиву відповідь на звернення громадянина та прикривання незаконних дій своїх інспекторів. Скаргу писав в обласне ДАІ. В суді мають показати протокол. ст. 268 КУпАП (маю право: ознайомлюватися з матеріалами справи)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 18:39 
Борец

Yaroslav писал(а):
Як наказати департамент ДАІ за за-відомо неправдиву відповідь на звернення громадянина та прикривання незаконних дій своїх інспекторів.

так знову на основі відписки-пиши скаргу в Київ,але аргументовано все має бути-хто вилучав-хто-видавав,і в якому стані.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 18:57 
Борец

десь була тема про порвані документи на прицеп, найпростіше та найшвидше подати в суд, а відповідачами вказати всіх осіб, що були учасниками цієї ситуації, але головне перед цим підготуватись, визначитись з запитаннями. Сходити перед цим в адмін практику, всі пояснення тихенько запсати на диктофон .
П.с. коли забирали права, потрібно було прийти з представниками УВБ..., або хочаб вказати це в документі в якому розписувались про їхнє отримання.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 20:19 
Новобранец

ctyopa писал(а):
десь була тема про порвані документи на прицеп, найпростіше та найшвидше подати в суд, а відповідачами вказати всіх осіб, що були учасниками цієї ситуації, але головне перед цим підготуватись, визначитись з запитаннями. Сходити перед цим в адмін практику, всі пояснення тихенько запсати на диктофон .
П.с. коли забирали права, потрібно було прийти з представниками УВБ..., або хочаб вказати це в документі в якому розписувались про їхнє отримання.

та я не прийняв до уваги цього факту - отворів від стиплера. думав що це не суттєво, поки мене даішники в іншій області почали проганяти по всій процедурі. тіпа - дірки є значить права вилучали. а за що вилучали, а ну дихніть, а ну то, а ну то сьо... жах. дірки не смертельні, але для чого мені в правах мати мітку, що їх в мене вилучали... буду добиватись заміни. буду подавати в суд на причетних осіб, та на департамент ДАІ, за їхню неправдиву письмову відповідь і за те що прикриває дії своїх інспекторів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг 2011, 12:36 
Новобранец

Знову сьогодні в адмінпрактиці відмовили показати цю картонку, до котрої було прикріплене посвідчення водія. В п'ятницю мотивували відмову тим, що немає ключа від архіву і казали, щоб прийшов сьогодні. А сьогодні відмовили, мотивуючи тим, що начальник не дозволяє. Я вже 10 літрів бензи спалив їздити до них. Від місця моєї роботи до них 30 км. Ввечері викладу відео, знятої розмови з інспектором адмінпрактики. Куди звертатись далі? В суд, прокуратуру, чи в службу внутрішньої безпеки?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа