Цитата:
(у справі за адміністративним позовом)
заменить на {про скасування постанови серія.. №..... в справі про адміністративне правопорушення}
Цитата:
21.03.2009 молодшим лейтенантом міліції Тейпаровим Володимиром Григоровичем було винесено на моє ім’я постанову по справі про адміністративне правопорушення за нібито порушення мною правил дорожнього руху.
Начните не так.
{такого то числа я звернувся до ВДАІ м. ХХХХХХ для проходження чергового державного технічного огляду мого траспортного засобу. В проходженні тех огляду мені було відмовлено, мотивуючи це тим, що за мною рахується неоплачений штраф за адмін правопорушення. Не розуміючи про що йдеться я звернувся з до (кого там) з проханням надати мені копію постанови, протоколу та інші матеріали адмін справи. Після цього я отримав копію постанови серія ХХ №ХХХХХХ від ХХ.ХХ.ХХХХ (додаток 1), у видачі копії протоколу та інших матеріалів справи мені було відмовлено, мотивуючи це тим, що вказані матеріали вони надають тільки до суду, чим вважаю грубо порушили мої права викладені в ст. 268 КУпАП.
Як вбачається з постанови...} и далее по тексту.
Далее расписать что в тот период атомобилем постоянно управлял не я, а мой сын ХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, который имеет право управления на основе...
Цитата:
Якщо постанова виноситься щодо особи, яка безпосередньо керувала транспортним засобом, то ця постанова повинна бути винесена у загальному порядку. Якщо постанова виноситься за результатами фотофіксації у порядку ст..14-1 КУпАП, то ця постанова не повинна містити тверджень, що саме зазначена особа порушила правила дорожнього руху та скоїла адміністративне правопорушення. Отже, така постанова підлягає скасуванню, як винесена із порушенням закону.
До того ж, саме застосування ст..14-1 КУпАП не є правомірним. Щоб застосувати цю статтю при притягненні власника автомобіля до відповідальності, треба щоб фіксація проводилась працюючими в автоматичному режимі спеціальними технічними засобами, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобами фото- і кінозйомки, відеозапису. В даному випадку фіксація проводилась приладом «ВІЗІР», який не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо або через комп’ютер (визначаються ті параметри, які фіксуються приладом, зокрема, швидкість, об’єкт зйомки, її режими, кут огляду приладу, тощо). За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону, і не сприяє виконанню основних завдань міліції і, зокрема, ДАІ по профілактиці та припиненню правопорушень.
я думаю вообще не нужно об этом упоминать. ст. 14-1 отменена КСУ и слава богу. Если ГАИшники например пришлют протест и там будет расписано, что постановление составлено в соответствии со ст. 14-1, то тогда и нужно будет это объяснять.
Цитата:
Крім того, відповідно до ст..11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції дозволяється використовувати технічні засоби для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху, лише ті що передбачені нормативно-правовими актами. Але на даний час в України не існує нормативно-правового акту який би дозволяв використання спеціального технічного засобу «ВІЗІР», тому його використання працівниками ДАІ неправомірне.
видимо очень старый пример был

сейчас по-моему уже прошел сертификацию ВИЗИР, так что удалить.
Цитата:
В даному випадку доказів крім фотографії немає, тому постає питання об’єктивності та правомірності винесеної щодо мене постанови.
по-моему вы и фотографии то не видели, поэтому так и пишите - {в даному випадку відсутні будь-які докази, скоєння правопорушення, крім того, відсутні будь-які докази того, що саме я керував автомобілем в той момент.} То что фотография может быть это дело пятое, пусть для начала явятся на заседание и предоставят это фото. А я больше чем уверен, что по делу 2009 года да еще и по "письму счастья" никто не будет заморачиваться куда там являться.
Далее, перед словами
Цитата:
На підставі викладеного, керуючись статтями 287,288,289 КУпАП, та ст.6,18,104,105,106 КАСУ
добавить:
{Згідно ст.71 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти позову.}
и
{Відповідно до ст. 303 КУпАП постанова не підлягає виконанню, якщо вона не була звернута до виконання протягом 3-х місяців з дня винесення. Як вбачається з постанови ВДВС було відмовлено у відкритті виконавчого провадження по вказаному виконавчому документу.}
После слова {ПРОШУ} первым пунктом добавить:
{1. Поновити строк оскарження постанови відповідно до ст. 289 КУпАП в зв"язку з тим, що я не знав і не міг знати про існування вказаної постанови.}
Цитата:
2. Зазначену постанову у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
указать серию и номер постановы, которую просите отменить.
Цитата:
3. Копія технічного паспорту на автомобіль ВАЗ 21013 д/н _____________
не нужно, удалить.