Текущее время: 23 июл 2025, 11:31

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 70 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 17:25 
Борец

ser_ega писал(а):
Вот мое постановление, т.е. выставлено оно на владельца автомобиля (на отца), но за рулем в тот момент был я.

Пишите иск на отмену постановления, примеры есть в памятке и на форуме, выложите тут - посмотрим, подправим.

ser_ega писал(а):
Был сегодня в ГАИ, с жалобой, Начальник нашего ВГАИ сказал что, это не по адрессу и надо нести его в управление ГАИ нашего города, и оставил мою жалобу без рассмотрения.

ответ письменный дал? или все только на словах?

І вб’єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 17:28 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):

Только на словах.

Так вот в суд отправлять отца?

На кого писать иск? В постанове фамилия не разборчиво написана, и этот младший лейтенант милиции в Бердянске то? А я то буду подавать по месту жительства...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 18:54 
Борец

ser_ega писал(а):
_Skamar_ писал(а):

Только на словах.

Только между нами - Кеннеди убил я ;)
Жалобу в конверт и заказным письмом с уведомлением тому начальнику у которого сегодня были.

ser_ega писал(а):
Так вот в суд отправлять отца?

Иск можно отправить заказным письмом в суд. Когда прийдет повестка - можно письмом попросить рассмотреть без присутствия, но явка отца желательна.

ser_ega писал(а):
На кого писать иск? В постанове фамилия не разборчиво написана, и этот младший лейтенант милиции в Бердянске то? А я то буду подавать по месту жительства...

Ответчик 1 - мл. лейтенант - фамилию можно уточнить перезвонив в то отделение ГАИ (телефон узнать в горячей линии)
Ответчик 2 - УГАИ в котором работает данный персонаж.

Это их проблемы что с другой области, они всеравно не явятся, даже если суд через дорогу был бы.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 19:02 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
Ответчик 1 - мл. лейтенант - фамилию можно уточнить перезвонив в то отделение ГАИ (телефон узнать в горячей линии)
Ответчик 2 - УГАИ в котором работает данный персонаж.

т.е. отвечик либо №1 либо №2?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 19:03 
Борец

и еще.
Было бы неплохо написать ходатайство, чтобы в соответствии со ст. 268 КУпАП вам предоставили копии материалов админ дела - протокола и распечатки с визира. Если есть возможность - посетить ГАИ и зарегить ходатайство в админпрактике, если нету - отправить почтой вместе с жалобой.

Цитата:
т.е. отвечик либо №1 либо №2?

нет, два ответчика должно быть. Посмотрите в примерах как оформляется.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 19:07 
Борец

думаю також встетаки паралельно напишіть заяву щоб зняли з бази даних штраф у зв'язку з відмовою у відкриті вик. провадження.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 19:20 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
Было бы неплохо написать ходатайство, чтобы в соответствии со ст. 268 КУпАП вам предоставили копии материалов админ дела - протокола и распечатки с визира.

Я обращался к ним с таким заявлением вот они мне выдали только копию постановления и копия фотофиксации не выдали сказали что суд будет его сам запрашивать и что постановления хватит. Опять же все устно.

_Skamar_ писал(а):
нет, два ответчика должно быть. Посмотрите в примерах как оформляется.

Где такой примечик найти, обрылся уже....

Вот что я накатал, по одному из примеров.

Код:
До Ленінського районного суду м. Запоріжжя
Адресса: 69006, г. Запорожье 40 лет Сов. Украины ул. , 1/2

Позивач: ______________
Адреса: _______________

Відповідач №1: Тельчаров Володимир Григорович
молодший лейтенант міліції
71100 м. Бердянськ,  вул. Волі, 95

Відповідач №2: УДАІ ГУМВС України в м. Бердянську
71100 м. Бердянськ,  вул. Волі, 95

ПОЗОВНА ЗАЯВА
(у справі за адміністративним позовом)

Цей позов  підлягає розгляду у судах на підставі ст..288 ч.3 КУпАП, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

21.03.2009 молодшим лейтенантом міліції Тейпаровим Володимиром Григоровичем було винесено на моє ім’я постанову по справі про адміністративне правопорушення за нібито порушення мною правил дорожнього руху. Про наявність цієї постанови я дізнався під час проходження чергового ТО у березні 2011 року. На поштову адресу вказану у постанові ніяких повідомлень про факт порушення не надходило. За відповідною заявою до начальника ВДАЇ м. Запоріжжя мені видали копію цієї постанови, без фото матеріала. Про відмову у відкритті виконавчого провадження свідчить постанова від 12 червня 2009 року (копія постанови додається), яка також являється доказом того, що я не був попереджений в справі про адміністративне правопорушення відносно мене, та не міг вчасно оскаржити дану постанову. В постанові зазначено, що я 21.03.2009 на вулиці Мелітопольске шоссе нібито вчинив правопорушення оскільки мій автомобіль ВАЗ 21013 д/н _______ рухався зі швидкістю 79 км\год чим перевищив встановлену швидкість руху на 39 км\год.

Проте для таких висновків у особи, яка винесла постанову, не було жодних підстав. На місці нібито порушення мене ніхто не зупиняв, постанову та протокол не складав. Якщо постанова виноситься щодо особи, яка безпосередньо керувала транспортним засобом, то ця постанова повинна бути винесена у загальному порядку. Якщо постанова виноситься за результатами фотофіксації у порядку ст..14-1 КУпАП, то ця постанова не повинна містити тверджень, що саме зазначена особа порушила правила дорожнього руху та скоїла адміністративне правопорушення. Отже, така постанова підлягає скасуванню, як винесена із порушенням закону.

До того ж, саме застосування ст..14-1 КУпАП не є правомірним. Щоб застосувати цю статтю при притягненні власника автомобіля до відповідальності, треба щоб фіксація проводилась працюючими  в   автоматичному   режимі   спеціальними  технічними засобами,  що мають функції фото- і  кінозйомки,  відеозапису,  чи засобами  фото-  і  кінозйомки,  відеозапису. В даному випадку фіксація проводилась приладом «ВІЗІР», який не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо або через комп’ютер (визначаються ті параметри, які фіксуються приладом, зокрема, швидкість, об’єкт зйомки, її режими, кут огляду приладу, тощо). За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону, і не сприяє виконанню основних завдань міліції і, зокрема, ДАІ по профілактиці та припиненню правопорушень.

Крім того, відповідно до ст..11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції дозволяється використовувати технічні  засоби для  виявлення  та  фіксування  порушень  правил  дорожнього  руху, лише ті що передбачені нормативно-правовими актами. Але на даний час в України не існує нормативно-правового акту який би дозволяв використання спеціального технічного засобу «ВІЗІР», тому його використання працівниками ДАІ неправомірне.

Хочу звернути увагу і на те, що при винесені постанови була грубо порушена ст.. 33 КУпАП яка зобов’язує при  накладенні  стягнення  враховувати  характер  вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність. В даному випадку з’ясувати всі ці обставини маючи тільки одну фотографію просто не можливо.

Також була порушена  ст.. 268 КУпАП яка передбачає що справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності  особи, яка притягається до адміністративної відповідальності і вона має право знайомитися  з  матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази,  заявляти клопотання, тощо. В даному випадку при винесені постанови мені не була надана змога реалізувати свої права.

Хочу зазначити що згідно статті 251 КУпАП матеріали які одержані за допомогою технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки,   відеозапису   чи   засобів   фото-   і   кінозйомки, відеозапису відносяться до переліку доказів поміж інших а саме : протоколу, поясненнями особи, свідків,  висновком експерта,  речовими  доказами. Згідно ст.. 252 КУпАП при оцінці доказів посадова особа керується своїм  внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об'єктивному дослідженні  всіх  обставин  справи  в  їх  сукупності,  керуючись законом і правосвідомістю. В даному випадку доказів крім фотографії немає, тому постає питання об’єктивності та правомірності винесеної щодо мене постанови.

Треба звернути увагу и на те, що навіть сама фотографія зроблена «ВІЗІРом» не є доказом того, що автомобіль який є в кадрі перевищив встановлену швидкість. По перше встановити точне місце фіксації (населений пункт чи траса за містом) по цій фотографії просто неможливо. Крім того, згідно з технічними характеристиками приладу «ВІЗІР» максимальна дальність вимірювання швидкості дорівнює 400 м., а відстань на якій можна зафіксувати номерний знак дорівнює не більш ніж 80 м.. Отже можна зробити висновок, що прилад може фіксувати автомобіль який перевищує швидкість на відстані більш ніж 80 метрів, а у кадр попадає автомобіль який рухається ближче 80 метрів але не порушує швидкості.

На підставі викладеного, керуючись статтями 287,288,289 КУпАП, та ст.6,18,104,105,106 КАСУ

ПРОШУ:

1.   Взяти даний позов до свого провадження та звільнити мене від сплати судового збору відповідно ст. 288 КУпАП.
2.   Зазначену постанову у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

Додатки:
1.   Копія постанови АР №0000000 по справі про адміністративне правопорушення.
2.   Копія постанови ВП №000000000 про відмову у відкритті виконавчого провадження.
3.   Копія технічного паспорту на автомобіль ВАЗ 21013 д/н _____________

Подправьте если что не так, или может чем то дополнить надо...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 19:59 
Борец

Цитата:
Я обращался к ним с таким заявлением вот они мне выдали только копию постановления и копия фотофиксации не выдали сказали что суд будет его сам запрашивать и что постановления хватит. Опять же все устно.

значит отправьте по почте. В ходатайстве сделайте упор на том, что согласно ст. 268 КУпАП лицо, которое привлекается к админ ответственности имеет право знакомится с материалами дела, что вы обращались такого то числа с заявлением и вам было отказано в законном праве ознакомиться с материалами дела и была предоставлена только копия постановления, чем грубо нарушены ваши права.

Цитата:
Где такой примечик найти, обрылся уже....

примерно так:

Відповідач 1:
УДАI ГУМВС України в м.Києві
вул.Хмельницького, 54, м.Київ, 01030
тел (044) 483-70-64

Відповідач 2:
ІДПС ВДАІ Голосіївського р-ну м. Київ
Клименко Володимир Петрович
вул. В. Забіли, 3
тел: (044) 525-04-04

Цитата:
Подправьте если что не так, или может чем то дополнить надо...

завтра смогу основательно изучить, но уже вижу что кое что нужно поменять.
Решение КСУ http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... 023p710-10 согласно которого ст. 14-1 признана неконституционной а также некоституционная ч. 6 ст. 258 в которой речь идет о том, что в случае фотофиксации в автоматическом режиме протокол не составляется, а дело рассматривается и выносится постановление без участия лица, которое привлекается к админ ответственности. Компонуйте.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2011, 20:30 
Новобранец

Спасибо, буду ждать вас завтра. А пока и я перерыв возьму, ато уже голова пухнет.

_Skamar_ писал(а):
значит отправьте по почте. В ходатайстве сделайте упор на том, что согласно ст. 268 КУпАП лицо, которое привлекается к админ ответственности имеет право знакомится с материалами дела, что вы обращались такого то числа с заявлением и вам было отказано в законном праве ознакомиться с материалами дела и была предоставлена только копия постановления, чем грубо нарушены ваши права.

Что отправить по почте? и ходатайство на что? я уже путаюсь...
Что снова отправить запрос с тем чтобы мне выдали копию фотофиксации? Мне сказали что "мы может и сделаем копию, но она не получится" - как это я не понимаю. настаивать все-таки на выдачу этой копии?
А может оригинал хранится в Бердянске и мне туда запрос направить?

Я вот так дополнил (жирным)

Код:
.....
Проте для таких висновків у особи, яка винесла постанову, не було жодних підстав. На місці нібито порушення мене ніхто не зупиняв, постанову та протокол не складав. Якщо постанова виноситься щодо особи, яка безпосередньо керувала транспортним засобом, то ця постанова повинна бути винесена у загальному порядку. Якщо постанова виноситься за результатами фотофіксації у порядку ст..14-1 КУпАП, то ця постанова не повинна містити тверджень, що саме зазначена особа порушила правила дорожнього руху та скоїла адміністративне правопорушення.
[b]Більш того, згідно з рішенням КСУ від 22 грудня 2010 року, щодо офіційного тлумачення положень частини першої статті 14-1, визначено такими,  що не  відповідають  Конституції  України (є неконституційними),  статтю 14-1,  частину шосту статті 258  Кодексу  України  про  адміністративні  правопорушення.[/b]

Отже, така постанова підлягає скасуванню, як винесена із порушенням закону.
......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 14:09 
Новобранец

Вообщем дело такое, был сегодня со скаргой в управлении ГАИ Запорожской области.
Во-первых документы у меня не приняли т.к. постановление на отца то и он должен лично эту скаргу нести.
во-вторых человек который знакомился со скаргой, усек, что нынешняя прописка отца не совпадает, с адрессом регистрации авто, мол вы нарушаете закон, и должны были перегистрировать авто, тогда бы и уведомление вам пришло бы вовремя и могли бы тогда все обжаловать. Ну он говорит что если все же хотите подать скаргу, пусть отец отправляет заказным письмом на имя начальника, но говорит вы по сути против себя скаргу подаете...

Этого то я и боялся с самого начала, как бы мне все это дело не влетело не в 300 грн (по штрафу) а в больше 1000 грн. за перерегистрацию авто со сменой номеров. Этого тоже не охота делать т.к. возможна вскоре смена места жительства(чтобы не пришлось лишний раз перерегистрировать). Место прописки поменялось в 1993 году и с тех пор живем на одном месте (нынешнем), пасспорт у отца новый () и не написано что был прописан по старому месту жительства, но я думаю это все могут проверить.

Что вы все-таки посоветуете? Можна ли както обойти закон об обязательной перерегистрации авто всвязи со сменой места жительства?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 16:08 
Борец

Цитата:
Что отправить по почте? и ходатайство на что? я уже путаюсь...
ходатайство с просьбой предоставить материалы админ дела (распечатку с визира).
Цитата:
Что снова отправить запрос с тем чтобы мне выдали копию фотофиксации? Мне сказали что "мы может и сделаем копию, но она не получится" - как это я не понимаю. настаивать все-таки на выдачу этой копии?
А может оригинал хранится в Бердянске и мне туда запрос направить?

отправлять ходатайство нужно в то подразделение, которое рассматривало админ дело и вынесло постановление, там должны храниться все материалы.
Цитата:
во-вторых человек который знакомился со скаргой, усек, что нынешняя прописка отца не совпадает, с адрессом регистрации авто,

интересно, как это он усек? ему паспорт чтоли показывали? Если имеется ввиду адрес указанный в жалобе - то он может быть какой угодно, мало ли - приехал погостить к сыну, не думаю что это так важно. В любом случае - писать им жалобы дело малоперспективное, нужно иск подавать.
Цитата:
и должны были перегистрировать авто, тогда бы и уведомление вам пришло бы вовремя и могли бы тогда все обжаловать.

копии постановления, что вы постановления выше нету подписи отца что получил копию и нету отметки что копия выслана почтой, так что это все басни.
Цитата:
в больше 1000 грн. за перерегистрацию авто со сменой номеров.
если делать перерегистрацию в связи со сменой места жительства то зачем номера менять? просто меняется свидетельство.

Цитата:
Что вы все-таки посоветуете? Можна ли както обойти закон об обязательной перерегистрации авто всвязи со сменой места жительства?

подавайте иск и не мучайтесь, в суд гаишники всеравно не явятся.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 16:56 
Новобранец

_Skamar_ писал(а):
ходатайство с просьбой предоставить материалы админ дела (распечатку с визира).

Ну это я сегодня сделал и сказали что выдадут в понедельник т.е. 18 числа.
_Skamar_ писал(а):
интересно, как это он усек? ему паспорт чтоли показывали? Если имеется ввиду адрес указанный в жалобе - то он может быть какой угодно, мало ли - приехал погостить к сыну, не думаю что это так важно. В любом случае - писать им жалобы дело малоперспективное, нужно иск подавать.

Да показал пасспорт отца, ну он установить личность подающую скаргу, я сказал что я его сын и отец не может сюда прийти т.к. работает, он сказал присылайте почтой, но сказал прежде подумайте...
_Skamar_ писал(а):
копии постановления, что вы постановления выше нету подписи отца что получил копию и нету отметки что копия выслана почтой, так что это все басни.

Ну с этим согласен, вроде бы.
_Skamar_ писал(а):
если делать перерегистрацию в связи со сменой места жительства то зачем номера менять? просто меняется свидетельство.

Они объясняют это тем что номера старые (и 1234З П)и нужно менять на новые (АА......АА)
_Skamar_ писал(а):
подавайте иск и не мучайтесь, в суд гаишники всеравно не явятся.

Ту версию которую я выложил можна подавать?
- стоит ли объяснять кто в тот момент мог быть за рулем или просто отметить мол "не помню это было так давно".
- за смену места прописки не упоминать и копии пасспорта не прилагать (но ведь они надо) или приложить без прописки?
Думаете все таки стоит помучаться? А если отвергнут и заставят помимо штрафа еще и за перерегистрацию платить... Каковы у меня шансы?
Щас еще и без техосмотра ежжу (закончился в марте месяце), но вроде бы постановлением КМУ №606 вооружен - мол до 15 декабря могу, но как то стремно всеравно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 17:47 
Борец

ser_ega писал(а):
Ту версию которую я выложил можна подавать?
- стоит ли объяснять кто в тот момент мог быть за рулем или просто отметить мол "не помню это было так давно".
- за смену места прописки не упоминать и копии пасспорта не прилагать (но ведь они надо) или приложить без прописки?
Думаете все таки стоит помучаться? А если отвергнут и заставят помимо штрафа еще и за перерегистрацию платить... Каковы у меня шансы?
Щас еще и без техосмотра ежжу (закончился в марте месяце), но вроде бы постановлением КМУ №606 вооружен - мол до 15 декабря могу, но как то стремно всеравно.

сейчас посмотрю.
конечно стоит. Нужно в иске указать, что управлял в тот момент не я, а мой сын, который имеет право на управление согласно... Переложить штраф на вас не могут, т.к. уже прошли все сроки привлечения к ответственности, так что этого можете не бояться.
Вопросы перерегистрации, смены места жительства судью не интересуют совершенно, поэтому спокойно можете приложить копию паспорта.
Шансы отменить постановление более чем высокие :) так что подавайте и даже не думайте :)

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 17:58 
Новобранец

Тогда сейчас подкорректирую иск и выложу снова в полном объеме. Ну и все же перед тем как подавать наверное стоит дождаться фотокопии и ее приложить к делу. так?
и еще к делу прилагать копию постановления об отклонение в открытии исполнительного производства?
http://s59.radikal.ru/i164/1103/ba/a16afa161ec0.jpg

ну и наверное указать о том что постановление заполнено не полностью - в частности не заполнены поля "когда было отправлено письмо", с "каким выходным номером", с какогодня "постановы набирает силу" и строк предъявления к принудительному выполнению постановы.
Как правильно эту часть оформить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 апр 2011, 18:40 
Борец

Цитата:
(у справі за адміністративним позовом)

заменить на {про скасування постанови серія.. №..... в справі про адміністративне правопорушення}
Цитата:
21.03.2009 молодшим лейтенантом міліції Тейпаровим Володимиром Григоровичем було винесено на моє ім’я постанову по справі про адміністративне правопорушення за нібито порушення мною правил дорожнього руху.

Начните не так.
{такого то числа я звернувся до ВДАІ м. ХХХХХХ для проходження чергового державного технічного огляду мого траспортного засобу. В проходженні тех огляду мені було відмовлено, мотивуючи це тим, що за мною рахується неоплачений штраф за адмін правопорушення. Не розуміючи про що йдеться я звернувся з до (кого там) з проханням надати мені копію постанови, протоколу та інші матеріали адмін справи. Після цього я отримав копію постанови серія ХХ №ХХХХХХ від ХХ.ХХ.ХХХХ (додаток 1), у видачі копії протоколу та інших матеріалів справи мені було відмовлено, мотивуючи це тим, що вказані матеріали вони надають тільки до суду, чим вважаю грубо порушили мої права викладені в ст. 268 КУпАП.
Як вбачається з постанови...} и далее по тексту.
Далее расписать что в тот период атомобилем постоянно управлял не я, а мой сын ХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, который имеет право управления на основе...

Цитата:
Якщо постанова виноситься щодо особи, яка безпосередньо керувала транспортним засобом, то ця постанова повинна бути винесена у загальному порядку. Якщо постанова виноситься за результатами фотофіксації у порядку ст..14-1 КУпАП, то ця постанова не повинна містити тверджень, що саме зазначена особа порушила правила дорожнього руху та скоїла адміністративне правопорушення. Отже, така постанова підлягає скасуванню, як винесена із порушенням закону.

До того ж, саме застосування ст..14-1 КУпАП не є правомірним. Щоб застосувати цю статтю при притягненні власника автомобіля до відповідальності, треба щоб фіксація проводилась працюючими в автоматичному режимі спеціальними технічними засобами, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, чи засобами фото- і кінозйомки, відеозапису. В даному випадку фіксація проводилась приладом «ВІЗІР», який не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо або через комп’ютер (визначаються ті параметри, які фіксуються приладом, зокрема, швидкість, об’єкт зйомки, її режими, кут огляду приладу, тощо). За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону, і не сприяє виконанню основних завдань міліції і, зокрема, ДАІ по профілактиці та припиненню правопорушень.

я думаю вообще не нужно об этом упоминать. ст. 14-1 отменена КСУ и слава богу. Если ГАИшники например пришлют протест и там будет расписано, что постановление составлено в соответствии со ст. 14-1, то тогда и нужно будет это объяснять.
Цитата:
Крім того, відповідно до ст..11 Закону України «Про міліцію» працівникам міліції дозволяється використовувати технічні засоби для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху, лише ті що передбачені нормативно-правовими актами. Але на даний час в України не існує нормативно-правового акту який би дозволяв використання спеціального технічного засобу «ВІЗІР», тому його використання працівниками ДАІ неправомірне.

видимо очень старый пример был :) сейчас по-моему уже прошел сертификацию ВИЗИР, так что удалить.
Цитата:
В даному випадку доказів крім фотографії немає, тому постає питання об’єктивності та правомірності винесеної щодо мене постанови.
по-моему вы и фотографии то не видели, поэтому так и пишите - {в даному випадку відсутні будь-які докази, скоєння правопорушення, крім того, відсутні будь-які докази того, що саме я керував автомобілем в той момент.} То что фотография может быть это дело пятое, пусть для начала явятся на заседание и предоставят это фото. А я больше чем уверен, что по делу 2009 года да еще и по "письму счастья" никто не будет заморачиваться куда там являться.

Далее, перед словами
Цитата:
На підставі викладеного, керуючись статтями 287,288,289 КУпАП, та ст.6,18,104,105,106 КАСУ

добавить:
{Згідно ст.71 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти позову.}
и
{Відповідно до ст. 303 КУпАП постанова не підлягає виконанню, якщо вона не була звернута до виконання протягом 3-х місяців з дня винесення. Як вбачається з постанови ВДВС було відмовлено у відкритті виконавчого провадження по вказаному виконавчому документу.}

После слова {ПРОШУ} первым пунктом добавить:
{1. Поновити строк оскарження постанови відповідно до ст. 289 КУпАП в зв"язку з тим, що я не знав і не міг знати про існування вказаної постанови.}

Цитата:
2. Зазначену постанову у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

указать серию и номер постановы, которую просите отменить.

Цитата:
3. Копія технічного паспорту на автомобіль ВАЗ 21013 д/н _____________

не нужно, удалить.

І вб’єш підараса.
Чи іншого спасу!
І вбий підараса.
(с) Юрій Винничук

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 70 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа