vik писал(а):
зарегистрировали мне копию постановы гаи в гис сегодняшним числом.
ок, мои правки по иску:
vik писал(а):
Але Постанова ВДАІ була не тільки винесена, а і направлена до ВДВС для примусового виконання.
думаю краще:
Ч.1 ст. 307 визначає, що штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п"ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу та відповідно до ч.1 ст. 308 КУпАП - постанова про накладення штрафу надсилається до ВДВС тільки у разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП. З огляду на те, що копія постанови мені не була вручена особисто та не була надіслана поштою, а отримав я її лише 17.03.2011 р. у ВДВС, мною не був пропущений строк сплати штрафу визначений у ст. 307 КУпАП, а у ВДАІ не було підстав направляти постанову про накладення штрафу до ВДВС для примусового виконання.
vik писал(а):
Більше того, винесення постанови без достатніх доказів суперечить п.1.6 Розпорядженню МВС України від 21.05.2009 № 466 «Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису».
видалити, так як розпорядження 466 скасовано
vik писал(а):
4. Під час вимірювання інспектор тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух та біг назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.
видаліть про "біг" бо кумедно виглядає ))) лишіть тільки про рух на зустріч
vik писал(а):
Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
2. Відповідно до ст. 288 КУпАП, звільнити мене від сплати державного мита;
та заплатіть тих 3,40 держмита та видаліть це з тексту
ну и пишите иск на отмену постановления ГИС, пример тут можете взять
viewtopic.php?f=84&t=6301&start=28