DimOnbICh писал(а):
куда теперь нужно писать??
В суд або в прокуратуру.
DimOnbICh писал(а):
может у кого-то есть пример жалобы за бездействие??
Переробити треба під звернення громадян і перевірити актуальність норм
До прокуратури _____________________________________
(найменування прокуратури)
(адреса місцезнаходження прокуратури)
Заявник:
(ПІБ фізичної особи, яка звертається)
(поштова адреса)
(телефон)
про притягнення особи до адміністративної відповідальності за статтею 212-3 КУпАП та винесення подання про надання інформації
ЗАЯВА
«____» _________________ 2011 року я, __________________________________, звернувся до
________________________________________________________________________________________
(назва органу, до якого направлено запит та/чи посадової особі, якій адресовано запит)
із інформаційним запитом, в якому просив надати суспільно-важливу публічну інформацію, а саме просив надати мені:
1) ________________________________________________________________;
2) ________________________________________________________________;
3) ________________________________________________________________;
Викладене підтверджується інформаційним запитом від ___________, копію якого з відмітками про вручення я додаю.
На зазначений запит відповіді в строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», я не отримав (або отримав неповну відповідь/отримав відмову в надані відповіді/отримав інформацію яка не відповідає дійсності).
Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУпАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до судових рішень», - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів громадян.
Згідно з п.11 частини 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення (КУпАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУпАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури.
На підставі вищевикладеного, та керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення, статтями 23,24 Закону України «Про прокуратуру», -
ПРОШУ
1. Притягти до адміністративної відповідальності за ненадання інформації (надання неповної інформації/надання недостовірної інформації тощо) за ч.1 чт.212-3 КупАП
надати мені наступну інформацію:
1) ___________________________________________________________________________;
2) ___________________________________________________________________________;
3) ___________________________________________________________________________;
Додаток:
1. Копія інформаційного запиту від ________________.