Начальнику
Відділу Державної виконавчої служби
……. районного управління юстиції м. Запоріжжя
………………..
Адреса:………..
Державному виконавцю
Відділу Державної виконавчої служби
…… районного управління юстиції м. Запоріжжя
……………….
Заявник:
……………
…………..
………….
ЗАЯВА
…. жовтня 2012 року отримав сповіщення від ... жовтня 2012 вих. №.. від відділу ДВС …….
району м. Запоріжжя з Постановою №... від ... жовтня 2012 року про відкриття виконавчого провадження відносно мене за несплату адміністративного штрафу.
Повідомляю, що я не збираюся сплачувати цей штраф, оскільки вважаю, що постанова працівника ДПС ДАІ незаконна, а, отже, підлягає відміні. Більше того, ця постанова не набрала законної сили, оскільки моя скарга на цю постанову знаходиться на розгляді у …… районному суді м.Запоріжжя .
А державний виконавець ....районного відділу ДВС м. Запоріжжя повинен був відмовити у відкритті виконавчого провадження на підставі п 3 ст 26 ЗУ "Про виконавче провадження":
Стаття 26. Відмова у відкритті виконавчого провадження
3) якщо рішення, на підставі якого видано виконавчий документ,
не набрало законної (юридичної) сили, крім випадків, коли воно у встановленому законом порядку допущено до негайного виконання;
Та на підставі статті 19 Конституції України:
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування,
їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.Прошу Вас, з урахуванням цієї обставини, зупинити виконавче провадження до розгляду справи по суті ……….. районним судом м. Запоріжжя.
Додаток:
1. Копія адміністративної скарги на постанову №.... від .... 2012 року.
2. Копія судової повістки про розгляд адміністративної справи про скасування постанови № ... від ... 2012 р.
«……» жовтня 2012 року ______________ ( П.І.Б)
Відправити рекомендованим листом з повідомленням про вручення!!!Повинні, як мінімум, зупинити, як максимум, повернути в ДПС ДАІ.
Ці шахраї практикують засилання своєї постановы такою, що не вступила в законної сили (без гербової печатки) в ДВС, а ті кролики

(побачивши фірмового бланка), не дивлячись відкривають виконавче провадження.