Текущее время: 24 июл 2025, 05:06

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Порушення знаку 3.1. в Тернополі?
СообщениеДобавлено: 14 июл 2010, 22:58 
Постоялец

з вулиці Вояків див. Галичина на той славнозвісний міст неможна їхати, там стоїть знак "Рух ліворуч" 4.3.
а якщо їхати з Бандери то його (знак "Рух заборонено") дійсно трохи важко замітити

шкода що у нас міліція не часто поводиться по людськи. в цьому випадку вони могли зупинити, пояснити як краще доїхати, щоб водій наступного разу знав, і побажати щасливої дороги
але на жаль в нашій рідній ненці Укр. ще таке напевно не скоро буде

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июл 2010, 19:05 
Постоялец

MrUser007 писал(а):
з вулиці Вояків див. Галичина на той славнозвісний міст неможна їхати, там стоїть знак "Рух ліворуч" 4.3.
Якщо їхати по вул. "Вояків дивізії Галичина", то так, там за деревом є знак 3.4 "Рух ліворуч". Але якщо їхати з вул.Паркової, то жодних знаків, які б забороняли поворот ліворуч нема. З Паркової видно торець вище згаданого знаку 3.4.
Тому їдучи з вул.Паркової маємо два варіанти:
  • ігноруємо торець знаку, який встановлено для тих, хто їде по вул.Вояків, і повертаємо ліворуч;
  • виконуємо вимогу знаку (який досить важко розпізнати з торця) 3.4 "Рух ліворуч" і повертаємо ліворуч;
Отже немає жодного значення є там той знак чи нема, їдучи з Паркової водій або має право, або зобов'язаний повернути ліворуч, де його чекатиме пастка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июл 2010, 20:11 
Постоялец

yurko7 писал(а):
MrUser007 писал(а):
Якщо їхати по вул. "Вояків дивізії Галичина", то так, там за деревом є знак 3.4 "Рух ліворуч". Але якщо їхати з вул.Паркової, то жодних знаків, які б забороняли поворот ліворуч нема. З Паркової видно торець вище згаданого знаку 3.4.
Тому їдучи з вул.Паркової маємо два варіанти:
  • ігноруємо торець знаку, який встановлено для тих, хто їде по вул.Вояків, і повертаємо ліворуч;
  • виконуємо вимогу знаку (який досить важко розпізнати з торця) 3.4 "Рух ліворуч" і повертаємо ліворуч;
Отже немає жодного значення є там той знак чи нема, їдучи з Паркової водій або має право, або зобов'язаний повернути ліворуч, де його чекатиме пастка.

yurko7 розписав все вірно.
Ось так виглядає перехрестя з вул.Паркової на вул.Вояків див.Галичина :

Изображение

У відповіді на мою скаргу ,гайці розписали мені аргументи ,що з вул.Паркової на вул.Вояків я не міг повернути наліво ,бо там висить знак 4.3. "Рух ліворуч".

Тож який пункт ПДР забороняє мені повернути наліво на даному перехрестку ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июл 2010, 20:28 
Постоялец

Прошу додатково переглянути всіх відео маршруту проїзду :

http://www.youtube.com/watch?v=Cy3oBCbjieI

Чи міг я в даній ситуації уникнути порушення ,їхавши даним маршрутом ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июл 2010, 21:10 
Постоялец

До вищевказаної мною фото і відео прийшла така паплюжна відповідь гайців :

" Разом з тим ,всупереч фактичним обставинам справи ,Ви у своїй скарзі вказуєте про проведення обстеження маршруту руху по якому слідували та зазначаєте ,що будь-яких обмежень для руху не бачили ,а можливості уникнути порушення вимог знаку "Рух заборонено" у Вас не було. Однак проведеним обстеженням маршруту руху ,який Ви вказали ,встановлено ,що при виїзді їз вулиці "Паркової" на вулицю "Вояків дивізії Галичина" на перехресті перед пішоходним мостом з правого боку по ходу руху транспорту по вул."Вояків дивізії Галичина" на електроопорі встановлено наказовий знак 4.3 "Рух ліворуч" ,який застосовується для дозволу руху транспорту на найближчому перетині проїзних частин тільки ліворуч або розвороту. Даний знак також можливо побачити і на відеозаписі ,який долучений до матеріалів скарги.
Отже ,факт порушення вимог дорожнього знака "Рух заборонено" підтверджений документально ,а Ваше твердження у скарзі про те ,що Ви Правил не порушували не відповідають зібраним матеріалам та пояснюються бажанням уникнути адміністративного покарання."

Згідно поданої цитати із відповіді красномовних тернопільських гайців я так і не прочитав ,чому я не можу повернути наліво з вул.Паркової на вул.Вояків ? Знак 4.3 мене абсолютно не стосується про який вони тут пишуть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июл 2010, 12:13 
Постоялец

Як просувається справа? Чи є новини?

Думаю, буде корисно:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 июл 2010, 08:35 
Постоялец

yurko7 писал(а):
Як просувається справа? Чи є новини?

Думаю, буде корисно:

Юра. Дуже дякую за надану корисну інформацію. Візьму їх в суд як додаткові докази по моїй справі. Доречі попереднє слухання в суді призначили на 17 серпня.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 авг 2010, 22:24 
Постоялец

Був 17 серпня на попередньому слуханні в суді. В мене в повістці на 10год.45хв. , а в мужика перед мною слухання на 10год.40хв. Ну думаю , як суддя за 5 хв. може об"єктивно справу розглянути. Зайшов... І точно був 5 хвилин. Наступне засідання призначила суддя аж на 2 листопада.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2010, 08:53 
Борец

"Комбинированные" знаки, как из первого поста, являются незаконнными. За их несоблюдение нельзя привлекать к остветсвенности, а сами знаки подлежат снятию. Наши форумчане с сайта http://vzjatkamnet.at.ua/forum добились этого.

http://s04.radikal.ru/i177/0912/05/1a3f27e4be80.jpg
http://s57.radikal.ru/i156/1005/98/972af5ce2b37.jpg

См. сообщ. №2
http://vzjatkamnet.at.ua/forum/4-126-1

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2010, 21:11 
Постоялец

Центр безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем ( ЦБДР та АС ) підчиняється Департаменту ДАІ МВС України.
Якщо я вже відправив інформаційний запит в ДДАІ , стосовно проїзду перехресть в моєму випадку , і не отримав належної відповіді , то чи є зміст писати лист або інформаційний запит в Центр безпеки дорожнього руху ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 08:48 
Постоялец

Waldemar, є хороша новина - знаки поміняли. Як завжди з порушенням ДСТУ але поміняли. Тепер це є досить хорошим аргументом в суді.
Отже, було :arrow: стало:
Изображение :arrow: Изображение
Изображение :arrow: Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 окт 2010, 10:04 
Борец

+ как доказательство в суде - распечатка отельной резервации (делают не рецепции отеля).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 07:45 
Постоялец

Я вже в курсі , що знаки поміняли , бо прийшла відповідь з Департаменту :

Изображение

Не дочекавшись до суду 2 листопада , ДАІ капітулювало і само скасувало мою постанову по даній справі :lol: .
+ капітана Тильчака буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності ! ( цікаво тільки , як я про це може в подальшому дізнатись )
Реально , замість того , щоб зняти знак 3.1 " Рух заборонено" над мостом , щоб туристи , наприклад з Донецька або Луганська , могли безперешкодно їхати і милуватись вулицею Вояків дивізії "Галичина" , дайці вирішили доставити знак 4.3 "Рух ліворуч" , доречі теж встановлений з порушеннями !
Так , звинувачення стосовно мене зняли , але осад то залишився.
Хотілось би офіційного вибачення через ЗМІ від УДАІ УМВС України у Тернопільській області або самого Тильчака.

ПіСі : в відповіді Департамент , в ході службового розслідування , не виявив незаконних фактів складання протоколів за аналогічні порушення. Я впевнений їх дуже багато. В мене вже є таких два випадки. Для відповіді Департаменту потребую ще...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 08:06 
Постоялец

Трохи наплутав - знак 4.3."Рух ліворуч" переставили на один стовп , а знак 4.2 "Рух праворуч" встановили новий...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2010, 08:15 
Постоялец

Цитата:
... на час складання стосовно Вас протоколу про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.122 КУпАП нормативна видимість дорожнього знака 4.3. "Рух ліворуч", встановленого по вул.Вояків дивізії "Галичина" при русі з вул. Паркової, була недостатньою, ...
От як можна бути такими ідіотами? Яка може бути нормативна видимість знаку на одній вулиці для водіїв на іншій, перпендикулярній вулиці :?:
І навіть якби якась там видимість була, то як знак "Рух ліворуч" може заборонити рух ліворуч :?:
Просто нема слів! Придурки!
Цитата:
Разом з тим інформуємо, що в ході проведення службового розслідування фактів складання "незаконних", як Ви зазначаєте, протоколів за аналогічні порушення стосовно водіїв не виявлено.
А як виявлялась "аналогічність" порушення? Якщо вони шукали згадки про вул.Паркову і т.п., то і такі постанови є оскаржені в суді + в реєстрі судових рішень. І думаю, що більшість водіїв просто не скаржились та і не могли собі уявити, що попали в пастку.
Waldemar, якщо будете ще з'ясовувати наявність аналогічних справ, то треба питати про кількість протоколів складених патрулем по вул. Б.Хмельницького за проїзд під знак 3.1. От це і будуть аналогічні протоколи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа