Alyans писал(а):
попробуй им запрос для начала кинуть
с вопросом о их задачах и компетенциях
Спасибо за подсказку, попробуем
МВС України ДЕПАРТАМЕНТ ВНУТРІЩНЬОЇ БЕЗПЕКИ УВБ в Донецькій обл
Вул. Горького, 61, м. Донецьк, 83001 Радіонову Д.В.
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
На мою заяву відносно неправомірних дій інспектора ВДАЇ Мар’їнського РВ ГУМВС України в Донецькій області сержанта міліції Єресько В.М. Ви мені надали відповідь що вивчив матеріали службового розслідування підстав для проведення перевірки в межах компетенції УВБ в Донецькій області не вбачається.
Згідно ст. 18 Закону України «Про звернення громадян» передбачає право громадянина знайомитися з матеріалами перевірки проведеної по заяві чи скарзі. Відповідно до ст. 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ по інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію. Відповідно до ч. 3 ст. 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розпорядники інформації, які володіють інформацією про особу, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації» прошу письмово надати відповідь на такі питання:
1. Надати мені копії матеріалів службового розлідування відносно моєї заяви.
2.Надати мені перелік питань, які належать до компетенції УВБ в Донецькій області.
Відповідь прошу надати письмово у відведений законом час на вказану у інформаційному запиті адресу.
Додатки:
1. Копія моєї заяви.1 арк.
2. Копія Вашої відповіді на мою заяву