Текущее время: 08 авг 2025, 22:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 51 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Поможіть забрали машину
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 16:11 
Борец

Цитата:
Да я готовий до того.Тільки як правельно написати?
Пошукай зразки заяв у прокуратуру на форумі - тут їх різних багато. Погугль правила проведення експертиз. В зразок заяви підстав свою ситуацію, кинь сюди - підкоригуєм.
Ось мій зразок заяви на невідповідь на запит:
Сообщение, не относящиеся к теме
До Прокуратури Енського району
01001, Київська обл., м. Енськ, вул. Радянська, 7

Скаржника ...

ЗАЯВА
вчинення адмін правопорушення

02.08.2011 до ВДАІ по обслуговуванню Енського району при УДАІ МВС України в Київській області був направлений запит на інформацію щодо надання переліку місць концентрації ДТП на території Енського р-ну.
Відповідно до ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту, а у разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Станом на 29.09.2011 я не отримував від ВДАІ по обслуговуванню Енського району при УДАІ МВС України в Київській області відповіді на мій запит на інформацію від 02.08.2011.
Вказані обставини повністю підтверджуються постановою Київського окружного адміністративного суду по справі № 2а-4003/11/1070 від 29.09.2011.
Відповідно до ст. 16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ забороняється надавати несвоєчасно інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону.
Порушуючи термін надання відповіді на інформаційний запит, посадова особа ВДАІ по обслуговуванню Енського району при УДАІ МВС України в Київській області скоює адміністративне правопорушення, відповідальність за що передбачена ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»,

ПРОШУ:

1. Встановити посадову особу ВДАІ по обслуговуванню Енського району при УДАІ МВС України в Київській області, яка порушила вимоги ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
2. Скласти відносно цієї посадової особи протокол про адміністративне правопорушення за порушення ст. 212-3 КУАП
3. Направити зазначений протокол про адміністративне правопорушення до суду.
4. Надіслати мені, як потерпілій особі, копію зазначеного протоколу про адміністративне правопорушення та письмово повідомити мене про результати розгляду даної заяви та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї заяви.

До заяви додаю копію постанови Київського окружного адміністративного суду по справі № 2а-4003/11/1070 від 29.09.2011 на 1 арк.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:10 
Постоялец

До прокуратури
Що проживає:

Скарга
На бездіяльність спеціаліста №____________ ДАІ, МРЕО
____2011року, керуючи автомобілем ______________ я був зупинений співробітником ДАІ __________. в м. __________, який склав протокол огляду та затримання транспорту. Затримання здійснено в зв’язку з підозрою у невідповідності реєстраційних документів.
Згідно висновку спеціаліста №________________ 31,05,2011 року ідентифікаційний номер кузова автомобіля ________________ д.н.з. _____________ знищений шляхом видалення частини номерного майданчика з нанесенням буквено-цифровим позначенням та вварюванням на його місце металевої пластини.
28 жовтня 2011 року за даним ______________________ України порушено кримінальну справу №_________, за ознаками злочину, передбаченого ст..290 КК України.
07 Листопада 2011 року по кримінальній справі призначена авто технічна експертиза.
7,12,2011 року в ________________РВ надійшов висновок авто технічної експертизи в якому вказано, що індефікаційний номер кузова ________________________, автомобіля __________________, д.н.з. _________, являється первинним і змінам не піддавався.
На підставі викладеного, Керуючись Стаття 25. Відповідальність працівників міліції
Працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймає рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
Інструкція про проведення огляду транспортних засобів та їх реєстраційних документів під час реєстрації, перереєстрації і зняття з обліку : 1.4. Основним завданням експертів підрозділів МВС України при огляді ТЗ та РД є попередження і розкриття злочинів, пов’язаних із знищенням, підробкою, заміною ідентифікаційного номера або заміною без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером ТЗ та підробкою РД (частковою чи повною підробкою бланка документа та його змісту) шляхом застосування спеціальних знань.
ПРОШУ:
1. Провести службову перевірку причин неефективної діяльності спеціаліста ДАІ, МРЕО №_________
2. ритягти до встановленної законом відповідальності спеціаліста ДАІ, МРЕО №_______________
3. Письмово повідомити мене про результати розгляду даної скарги та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї скарги, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження до суду дій прокуратури

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:11 
Постоялец

підкоригуйте якшо шось не так.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 17:45 
Борец

Спеціаліст МРЕО точно працівник міліції? Копії висновків є? Копія постанови про закриття кримінальної справи є? Бажано, щоб були і їх додати в додатки.
Цитата:
На підставі викладеного, Керуючись Стаття 25. Відповідальність працівників міліції
Згідно ст. 25 ЗУ "Про міліцію" ...
На підставі викладеного, керуючись ст.40 Конституції України, ЗУ "Про звернення громадян" прошу...
Цитата:
конституційне право на оскарження до суду дій прокуратури
Просто: конституційне право на оскарження дій прокуратури. Бо оскаржити можна й вищестоящому органу чи прокурору.

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 09:58 
Постоялец

aphalin писал(а):
Спеціаліст МРЕО точно працівник міліції? Копії висновків є? Копія постанови про закриття кримінальної справи є? Бажано, щоб були і їх додати в додатки.
Цитата:
Згідно ст. 25 ЗУ "Про міліцію" ...
На підставі викладеного, керуючись ст.40 Конституції України, ЗУ "Про звернення громадян" прошу...
Цитата:
конституційне право на оскарження до суду дій прокуратури
Просто: конституційне право на оскарження дій прокуратури. Бо оскаржити можна й вищестоящому органу чи прокурору.

Копії висновків немає,але постанова про закритя кримінальної справи є.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 10:34 
Постоялец

До прокуратури
Що проживає:

Скарга
На бездіяльність спеціаліста №____________ ДАІ, МРЕО
____2011року, керуючи автомобілем ______________ я був зупинений співробітником ДАІ __________. в м. __________, який склав протокол огляду та затримання транспорту. Затримання здійснено в зв’язку з підозрою у невідповідності реєстраційних документів.
Згідно висновку спеціаліста №________________ 31,05,2011 року ідентифікаційний номер кузова автомобіля ________________ д.н.з. _____________ знищений шляхом видалення частини номерного майданчика з нанесенням буквено-цифровим позначенням та вварюванням на його місце металевої пластини.
28 жовтня 2011 року за даним ______________________ України порушено кримінальну справу №_________, за ознаками злочину, передбаченого ст..290 КК України.
07 Листопада 2011 року по кримінальній справі призначена авто технічна експертиза.
7,12,2011 року в ________________РВ надійшов висновок авто технічної експертизи в якому вказано, що індефікаційний номер кузова ________________________, автомобіля __________________, д.н.з. _________, являється первинним і змінам не піддавався.
Інструкція про проведення огляду транспортних засобів та їх реєстраційних документів під час реєстрації, перереєстрації і зняття з обліку : 1.4. Основним завданням експертів підрозділів МВС України при огляді ТЗ та РД є попередження і розкриття злочинів, пов’язаних із знищенням, підробкою, заміною ідентифікаційного номера або заміною без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером ТЗ та підробкою РД (частковою чи повною підробкою бланка документа та його змісту) шляхом застосування спеціальних знань.

Згідно ст. 25 ЗУ "Про міліцію"
Працівник міліції у межах повноважень, наданих цим Законом та іншими законодавчими актами, самостійно приймає рішення і несе за свої протиправні дії або бездіяльність дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.
На підставі викладеного, керуючись ст.40 Конституції України, ЗУ "Про звернення громадян"
ПРОШУ:
1. Провести службову перевірку причин неефективної діяльності спеціаліста ДАІ, МРЕО №_________
2. ритягти до встановленної законом відповідальності спеціаліста ДАІ, МРЕО №_______________
3. Письмово повідомити мене про результати розгляду даної скарги та вчинені прокуратурою дії на виконання цієї скарги, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження дій прокуратури.
Додаток:
1.Копія постанови про закриття кримінальної справи від 15 грудня 2011 року

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 10:35 
Постоялец

Тепер думаю все добре?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:16 
Борец

Roman1986 писал(а):
Тепер думаю все добре?

Цитата:
2. Притягти

вроде норм

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:30 
Постоялец

Дякую всім за поради буду значить їхати завтра завозити до прокуратури.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:41 
Борец

Roman1986 писал(а):

если будешь собственно ручно вручать, то печатай 2 экземпляра и на втором требуй в канцелярии поставить дату и входящий, на все отмазки требуй начальство

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:47 
Постоялец

Alyans писал(а):
Roman1986 писал(а):

если будешь собственно ручно вручать, то печатай 2 экземпляра и на втором требуй в канцелярии поставить дату и входящий, на все отмазки требуй начальство

Я це знаю.Протягом якого часу вони повині дати мені відповідь?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:50 
Борец

месяц

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 11:51 
Постоялец

Трохи довго.Но нічого .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 14:32 
Постоялец

Тількишо вернувся з Прокуратури приняли заяву без всяких питань.Навіть прокурор мене зустрів і сказав шо чикали мене зі скаргою.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 14:36 
Борец

Roman1986 писал(а):
Тількишо вернувся з Прокуратури приняли заяву без всяких питань.Навіть прокурор мене зустрів і сказав шо чикали мене зі скаргою.

)))))
мониторят, так чего же он с ответом уже тебя не ждал?)))
ау, прокурор, давай не стесняйся, ответ, предварительно, можна и тут выложить)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 51 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа