esav писал(а):
я так понимаю нужно написать инф. запрос в виконавчу?
так, тепер пиши до виконавчої:
Начальнику відділу ДВС
м........., вул..........
00000.
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Згідно листа № ***** від *******.2011р. державної виконавчої служби ************* управління юстиції державним виконавцем *********** винесено постанову про відкриття виконавчого провадження № ******* від *******.
Відповідно до ст.5 Закону України «Про інформацію» кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції Україні, ст.1, 15, Закону України «Про звернення громадян» ст. 2, 5, 20, Закону України "Про інформацію", ст. 3, 4, Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. 11-1 Закону України «Про виконавче впровадження»
ПРОШУ:
1.В передбачений законом термін письмово надати мені повну інформацію щодо наявності та стану виконавчих проваджень щодо мене в ********ському відділу ДВС управління юстиції *********вської області.
2. Надати мені (за наявністю) копії матеріалів виконавчого провадження відносно мене у повному обсязі.
3. Про результати розгляду запиту повідомити мене за вище вказаною адресою в письмовому вигляді.
28.11.2011 р.