Службовій особі в посаді ІДПС Кагарлицького взводу ДПС Шумському Олесандру Вікторовичу …………….адрес найдеш сам інші засоби зв’язку невідомі
Від: _______________________________ Адреса: _______________________________
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ Щодо Ваших протиправних дій ,під час виконання службових обовязків інспектора ІДПС Кагарлицького взводу ДПС ,при з’ясуванні матеріалів справи при притягненні до адміністративної відповідальності. 4 лютого 2011 року, близько 15 години я повертався з м. Києва до м. Кіроворада по автошляху Київ-Знам‘янка на автомобілі MAZDA 3, д.н. ВАХХХХАЕ. На 98 км. я здійснював об’їзд вантажного автомобіля, який рухався переді мною а ввімкнувши правий сигнал повороту почав зупинятися на узбіччі. Коли вантажний автомобіль майже закінчив зупинку та з’їхав на узбіччя, я виконав його об‘їзд, не перетинаючи умовної роздільної полоси, оскільки погодні умови (часткові намети снігу), зношеність фарби роздільної полоси, не дозволи добре розгледіти розташування роздільної полоси.
В той же час, як я закінчував об‘їзд вантажного автомобіля, із за повороту переді мною, виїхав патрульний автомобіль та зупинив мене. Зупинивший мене,Ви як працівник ДАІ, представилися Інспектором Шумським Олесандром Вікторовичем та повідомили начебто я порушив ПДР здійснивши обгін и перетнувши суцільну смугу. Я висловив незгоду із цим, оскільки виконував не обгін а об‘їзд зупинявшегося вантажного автомобіля який з‘їхав на узбіччя, суцільну смугу не перетинав. Ви Шумський Олесандр Вікторович , не могли бачити деталі об‘їзду, оскільки в цей момент я при керуванні свого автомобілю , знаходився ще за поворотом, і все це можуть підтвердити мої свідки, які знаходились в той момент в моєму автомобілі, разом з якими я повертався до м. Кіровограда,які при виклику до прокуратури,та суду зможуть дати пояснення по справі. Мої аргументи , щодо незгоди з інкримінованим мені порушенням ПДР- Ви Шумський Олесандр Вікторович,прийняли до уваги,та адміністративного протоколу в моїй присутності не складали,та постанову по справі про якоби,адміністративне правопорушення на місці не виносили, через 2 хвилини, коли я підійшов зі свідком до Вашого патрульного автомобіля,Ви повернули мені мої документи, та повідомили мене що я можу продовжувати рух. Після чого я забрав документи та вирушив в напрямку м. Кіровограда. 12.07.2011 року я з‘ясував, що на мене, 24.02.2011 року ,все ж таки Вами –представником органу виконавчої влади-міліції- був складений протокол про адміністративне правопорушення ХХХ та постанова в справі про адміністративне правопорушення ХХХ з накладанням штрафу в розмірі 260,00 (Двісті шістдесят гривень 00 копійок). 19.07.2011 року я отримав копію протоколу та постанови, з якими я не погоджуюсь, оскільки дані процесуальні документи складені з грубими порушеннями вимог ст 254,251,256,257,268,272,278,279,280,285, Куап ,норм матеріального права та процесуальних норм, та є незаконними. Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Стаття 6 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення; Згідно ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Керуючись ст. 5,19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», прошу письмово надати відповідь на такі питання: ” прошу письмово повідомити мене, про наступне: •1/Чому Ви всупереч вимогам ст 254 Куап-не надали мені копію протоколу серії….на місці якоби скоєного правопорушення ? 2/Чому Ви всупереч вимогам ст 251 Куап –не надали доказів,якоби скоєного мною адміністративного правопорушення ? 3/ Чому Ви свідомо скрили наявність протоколу,та постанови,та не надали мені можливість мені, згідно ст. 268 КПаП, в ознайомленні з матеріалами справи? •4.Чому Ви при складанні протоколу…всупереч вимогам ст 272 Куап …не опитали свідка….який знаходився зі мною в автомобілі,та міг дати пояснення по суті справи? 5. Чому Ви при складанні постанови ….не оголосили її,та не вручили мені її після розгляду справи? 6.Відповідь надати у встановлений строк-згідно Закону України про доступ до публічної інформації.
Дата підпис
цей запит відправ також.нехай дятел відписується.буде ще один доказ в прокуратуру.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
|