Текущее время: 30 июл 2025, 20:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 июл 2011, 21:58 
Борец

Службовій особі в посаді
ІДПС Кагарлицького взводу ДПС
Шумському Олесандру Вікторовичу
…………….адрес найдеш сам
інші засоби зв’язку невідомі

Від: _______________________________
Адреса: _______________________________

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Щодо Ваших протиправних дій ,під час виконання службових обовязків інспектора ІДПС Кагарлицького взводу ДПС ,при з’ясуванні матеріалів справи при притягненні до адміністративної відповідальності.
4 лютого 2011 року, близько 15 години я повертався з м. Києва до м. Кіроворада по автошляху Київ-Знам‘янка на автомобілі MAZDA 3, д.н. ВАХХХХАЕ. На 98 км. я здійснював об’їзд вантажного автомобіля, який рухався переді мною а ввімкнувши правий сигнал повороту почав зупинятися на узбіччі. Коли вантажний автомобіль майже закінчив зупинку та з’їхав на узбіччя, я виконав його об‘їзд, не перетинаючи умовної роздільної полоси, оскільки погодні умови (часткові намети снігу), зношеність фарби роздільної полоси, не дозволи добре розгледіти розташування роздільної полоси.

В той же час, як я закінчував об‘їзд вантажного автомобіля, із за повороту переді мною, виїхав патрульний автомобіль та зупинив мене. Зупинивший мене,Ви як працівник ДАІ, представилися Інспектором Шумським Олесандром Вікторовичем та повідомили начебто я порушив ПДР здійснивши обгін и перетнувши суцільну смугу.
Я висловив незгоду із цим, оскільки виконував не обгін а об‘їзд зупинявшегося вантажного автомобіля який з‘їхав на узбіччя, суцільну смугу не перетинав.
Ви Шумський Олесандр Вікторович , не могли бачити деталі об‘їзду, оскільки в цей момент я при керуванні свого автомобілю , знаходився ще за поворотом, і все це можуть підтвердити мої свідки, які знаходились в той момент в моєму автомобілі, разом з якими я повертався до м. Кіровограда,які при виклику до прокуратури,та суду зможуть дати пояснення по справі.
Мої аргументи , щодо незгоди з інкримінованим мені порушенням ПДР- Ви Шумський Олесандр Вікторович,прийняли до уваги,та адміністративного протоколу в моїй присутності не складали,та постанову по справі про якоби,адміністративне правопорушення на місці не виносили, через 2 хвилини, коли я підійшов зі свідком до Вашого патрульного автомобіля,Ви повернули мені мої документи, та повідомили мене що я можу продовжувати рух. Після чого я забрав документи та вирушив в напрямку м. Кіровограда.
12.07.2011 року я з‘ясував, що на мене, 24.02.2011 року ,все ж таки Вами –представником органу виконавчої влади-міліції- був складений протокол про адміністративне правопорушення ХХХ та постанова в справі про адміністративне правопорушення ХХХ з накладанням штрафу в розмірі 260,00 (Двісті шістдесят гривень 00 копійок).
19.07.2011 року я отримав копію протоколу та постанови, з якими я не погоджуюсь, оскільки дані процесуальні документи складені з грубими порушеннями вимог ст 254,251,256,257,268,272,278,279,280,285, Куап ,норм матеріального права та процесуальних норм, та є незаконними.
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 6 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;
Згідно ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», запит на інформацію - це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні.
Керуючись ст. 5,19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», прошу письмово надати відповідь на такі питання:
” прошу письмово повідомити мене, про наступне:
•1/Чому Ви всупереч вимогам ст 254 Куап-не надали мені копію протоколу серії….на місці якоби скоєного правопорушення ?
2/Чому Ви всупереч вимогам ст 251 Куап –не надали доказів,якоби скоєного мною адміністративного правопорушення ?
3/ Чому Ви свідомо скрили наявність протоколу,та постанови,та не надали мені можливість мені, згідно ст. 268 КПаП, в ознайомленні з матеріалами справи?
•4.Чому Ви при складанні протоколу…всупереч вимогам ст 272 Куап …не опитали свідка….який знаходився зі мною в автомобілі,та міг дати пояснення по суті справи?
5. Чому Ви при складанні постанови ….не оголосили її,та не вручили мені її після розгляду справи?
6.Відповідь надати у встановлений строк-згідно Закону України про доступ до публічної інформації.

Дата підпис

цей запит відправ також.нехай дятел відписується.буде ще один доказ в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа