Текущее время: 23 июл 2025, 00:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

ВНИМАНИЕ!! РАЗДЕЛ С ЖЕСТКОЙ МОДЕРАЦИЕЙ!

1. В этом разделе Вы можете создавать темы с просьбой о помощи в составлении исков, жалоб, заявлений.
2. Тема не должна дублировать уже существующую тему. Обязательно пользуйтесь поиском перед созданием темы.
3. Название темы должно коротко, но подробно описывать проблему.
4. Бессмысленные названия тем (eg. "Помогите", "Спасите", "Нужна помощь" строго запрещены.
5. При создании темы, максимально подробно опишите Вашу проблему с указанием детальной хронологии событий. Также, прикрепите все документы, которые имеются у Вас (копии протоколов, постановлений, актов и т. д.
5. Строго запрещено написание сообщений, не относящихся к теме. Писать можно только прямые вопросы и ответы правового характера в рамках темы.
6. После решения Вашего вопроса, если тема исчерпана, автор темы должен нажать кнопку "Принять ответ" в виде зеленой галочки в сообщении, в котором максимально подробно описан ответ на Ваш вопрос.

ТЕМЫ И СООБЩЕНИЯ, НАРУШАЮЩИЕ ДАННЫЕ ПРАВИЛА, БУДУТ УДАЛЯТЬСЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Скарга на незаконную остановку
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 08:45 
Борец

sanja1908
если скажут что нету его в розыске и захочешь наказать, то да, в прокуратуру

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 08:50 
Борец

Alyans писал(а):
если скажут что нету его в розыске и захочешь наказать, то да, в прокуратуру

Понятно! Сделаем тогда инфо запрос для начала! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 10:34 
Борец

aktivist Скарга це добре,але вона нідочого не зобов"язує ГАЙдонів,тому пропоную спочатку написать приблизно такий запит:

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Я, ___________ 15.12.2010, Керуючи автомобілем Ford Focus АК_______, був зупинений співробітником ДАІ Козалупенком нагрудний знак КР 0352 в м. .......... який як на зупинку т\з висловив що автомобіль схожий на мій знаходиться в розшуку.
Взявши мої документи інспектор переписав всі мої дані.( как будто я в розіске????)
звіряв номери агрегатів чи ні................?

Згідно зі ст. 40 Конституції України всі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом термін.

Згідно зі ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Згідно з ст.20 ЗУ Про міліцію

Працівник міліції при виконанні покладених на нього обов'язків керується тільки законом, діє в його межах.

згідно з Стаття 11. міліція має право

21) зупиняти транспортні засоби в разі наявності даних про те, що він використовується з протиправною метою;

та після зупинки т\з на підставах та у спосіб передбачений законом ( ст.19 конституции)-

2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;

Стаття 3. Принципи діяльності міліції

Діяльність міліції будується на принципах законності, ( тобто на вимогах законів, посилання на пдр та наказ 111 у законі -відсутні.)

на підставі викладеного

вимагаю:

1. Надати мені письмову інформацію про те що Ford Focus універсал ______ кольору держ. Номер АК__________. На грудень 2010 року перебував у розшуку.

2.Яким документов це підтверджується.

3.Який співробітник доводив до інспектора факт знаходження авто у розшуку у який спосіб це проводилось, де робилась відмітка про доведення інспектора про орієнтування.
4.Які прикмети розшуковано авто,
5.які документи з даними розшукуваного документи повинні були знаходитись у інспектора,
6.які саме факти викликали підозру у інспектора у вчиненні мною правопорушення,на яких доказах воги грунтовані, якщо грунтовних доказів підтверждуючих підозру нема - чи не є у діях інспектора формальний состав відповідальність за який передбачена ст.365 кк

7.ст.19 конституції визначає що міліція повинна діяти на підставі та у спосіб визначений законом,тому повідомте мене:
-який закон регуює правовідносини (водій -інспектор) у частині виявлення (у рамках закону, а не на власний розсуд інспектора, розшукуваних т.з
8.Також прошу повідомити мене чиє юридична чи вища освіта у інспектора та його керівника

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:40 
Борец

Вот думаю окончательный вариант.
Сам инфо запрос выглядит так:

Начальнику Криворізького відділу ДАІ
Підполковнику ПАНЧЕНКО Н. А.
50000 Днепропетровская область
Кривой Рог, ул. Волгоградская, 11
г-н Ф.И.О.
50042 Днепропетровская область
Кривой Рог

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Я, громадянин України Ф.И.О. 07 травня 2011р., керуючи автомобілем Daewoo Lanos, гос. номер АЕ****, був зупинений на вулиці Українській, співробітником держав-ної патрульної служби прапорщиком Пугач Д. С., нагрудний жетон № ДН0386.
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону Украї-ни «Про міліцію». Вказані відомості про нього стали вже відомі у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, та п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач Д.С., то отримав відповідь що автомобіль схожий на мій знаходиться в розшуку.
На прохання показати орієнтування на моє авто, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробіт-ника державної патрульної служби прапорщиком Пугач Д.С., мені було грубо відмовлено.
Взявши мої документи інспектор довго їх вивчав, після чого знову ж таки необґрунтовано зажадав відкрити капот мого авто, для звірки вузлів і агрегатів.

Згідно зі ст. 40 Конституції України всі мають право направляти індивідуальні чи колективні пись-мові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановле-ний законом термін.

Згідно зі ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самовря-дування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Згідно з ст.20 ЗУ Про міліцію
Працівник міліції при виконанні покладених на нього обов'язків керується тільки законом, діє в його межах.

Згідно з Стаття 11. міліція має право
21) зупиняти транспортні засоби в разі наявності даних про те, що він використовується з проти-правною метою; та після зупинки т\з на підставах та у спосіб передбачений законом ( ст.19 консти-туции) України.
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх осо-бу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;

Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, ( тобто на вимогах законів, посилання на ПДР та наказ 111 у законі -відсутні.)

на підставі викладеного

вимагаю:

1. Надати мені письмову інформацію про те що Daewoo Lanos седан червоного кольору, державні номери АЕ3704СЕ. На травень 2011 року перебував у розшуку;
2.Яким документом це підтверджується;
3.Який співробітник доводив до інспектора факт знаходження авто у розшуку у який спосіб це про-водилось, де робилась відмітка про доведення інспектора про орієнтування;
4.Які прикмети розшукуваного автомобіля;
5.Які документи з даними розшукуваного авто, повинні були знаходитись у інспектора;
6.Які саме факти викликали підозру у інспектора у вчиненні мною правопорушення;
7.На яких доказах вони ґрунтовані;
8 Якщо ґрунтовних доказів підтверджуючих підозру нема - чи не є у діях інспектора формальний состав відповідальність за який передбачена ст.365 КК України

Прошу надати повну інформацію по кожному з пунктів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 19:37 
Борец

о как

http://reyestr.court.gov.ua/Review/13310879

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 20:01 
Постоялец

что-то я не уловил как это приказ №111 в данном конкретном случае "кореспондуеться" с законом о милиции....

где в законе о спецоперациях?.. т.е. просто внаглую врут???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 20:36 
Борец

Jack писал(а):
что-то я не уловил как это приказ №111 в данном конкретном случае "кореспондуеться" с законом о милиции....

где в законе о спецоперациях?.. т.е. просто внаглую врут???

просто боятся создать прецедент и плетут, что могут

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа